Direktefly fra Helsinki-Vantaa flyplass (HEL)

Utforsk 117 steder med 27 forskjellige transportører

Helsinki-Vantaa flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Helsinki-Vantaa flyplass
Flyplass (IATA) kode HEL
By Vantaa
Land Finland (FI)
Fullstendig plassering Helsinki-Vantaa flyplass
Breddegrad 60.321042
Lengdegrad 24.952860
Nettsted Finavia.fi
Vis på kart Google maps
Helsinki-Vantaa flyplass
Helsinki-Vantaa flyplass
Helsinki-Vantaa flyplass
Helsinki-Vantaa flyplass
Helsinki-Vantaa flyplass
Helsinki-Vantaa flyplass

Helsingfors-Vantaa lufthavn, fasiliteter og tjenester

Helsingfors-Vantaa lufthavn er den viktigste internasjonale flyplassen som betjener byen Helsingfors, Finland. Det er den største og travleste flyplassen i landet, og håndterer millioner av passasjerer hvert år. Flyplassen streber etter å gi en komfortabel og praktisk opplevelse for reisende gjennom sitt utvalg av fasiliteter og tjenester i verdensklasse.

Fasiliteter

 • Terminalbygninger: Helsinki-Vantaa lufthavn består av to hovedterminalbygninger: Terminal 1 og Terminal 2. Disse terminalene er godt utformet og utstyrt med moderne fasiliteter for å sikre jevn passasjerflyt og forbedre reiseopplevelsen.
 • Detaljhandel og servering: Flyplassen har et bredt utvalg av butikker, boutiquer og avgiftsfrie utsalgssteder hvor reisende kan unne seg shopping for kosmetikk, dufter, mote og suvenirer. Det er også mange restauranter, kafeer og barer som tilbyr både lokal og internasjonal mat.
 • Loungeområder: Helsinki-Vantaa lufthavn har flere salonger hvor passasjerene kan slappe av, slappe av og nyte gratis snacks og drikke. Disse salongene gir et fredelig miljø og komfortable sitteplasser for de som leter etter litt privatliv og ro mellom flyreiser.
 • Wi-Fi og ladestasjoner: Flyplassen tilbyr gratis Wi-Fi-tilkobling over hele terminalene, slik at passasjerer kan hold deg tilkoblet og surf på internett. I tillegg er det flere ladestasjoner tilgjengelig for lading av elektroniske enheter.
 • Lekeområder for barn: Å reise med små barn kan være utfordrende, men Helsinki-Vantaa lufthavn gjør det litt enklere med dedikerte lekeområder for barn. Disse områdene er utstyrt med leker, spill og aktiviteter for å holde barn underholdt mens de venter på flyreisen.
 • Tapt og funnet: I tilfelle tapte gjenstander eller forlagt bagasje, har flyplassen en dedikert tapt og funnet avdeling for å hjelpe passasjerene med å hente eiendelene sine. Personalet er effektivt med å håndtere tapte gjenstander og hjelper passasjerer med å finne eiendelene deres.

Tjenester

 • Toll og immigrasjon: Helsinki-Vantaa lufthavn har effektive toll- og immigrasjonsprosedyrer for å sikre problemfri inn- og utreise for internasjonale reisende. Ankommende passasjerer går gjennom immigrasjonskontroll, mens avreisepassasjerer gjennomgår sikkerhetskontroller og fortolling.
 • Bagasjetjenester: Flyplassen tilbyr bagasjetjenester, inkludert innpakning av bagasje og sikre lagringsfasiliteter. Passasjerer kan pakke inn bagasjen for å beskytte dem under reisen eller benytte lagringstjenestene hvis de ønsker å utforske byen uten bagasjen.
 • Bilutleie og taxitjenester: For passasjerer som leter etter praktisk bakketransport, er flyplassen har en rekke bilutleiefirmaer og taxitjenester tilgjengelig. Passasjerer kan enkelt leie en bil eller leie en taxi for å nå sin endelige destinasjon.
 • Medisinske fasiliteter: I tilfelle medisinske nødsituasjoner har Helsinki-Vantaa lufthavn et fullt utstyrt medisinsk senter med utdannet medisinsk fagpersonell. Legesenteret gir grunnleggende medisinsk behandling, førstehjelp og assistanse til passasjerer i nød.
 • Spesiell assistanse: Flyplassen setter sin ære i å tilby utmerkede tjenester for passasjerer med redusert mobilitet eller funksjonshemninger. Spesiell assistanse tilbys på hele flyplassen, inkludert tilgjengelige toaletter, heiser, ramper og rullestoltjenester.
 • Offentlig transport: Helsinki-Vantaa lufthavn er godt forbundet med byen med offentlig transport. Passasjerer har lett tilgang til busser, tog og drosjer for å nå de ønskede destinasjonene i Helsingfors og omegn.

Helsinki-Vantaa flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Helsinki-Vantaa flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Helsinki-Vantaa flyplass belirlenmiş IATA kodu HEL ile tanımlanır.

Helsinki-Vantaa flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Helsinki-Vantaa flyplass ile Tokyo International Airport (HND) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 13h 30m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Helsinki-Vantaa flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 27 taşıyıcı, Helsinki-Vantaa flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Finnair, Norwegian Air Intl, Ryanair, SAS, Lufthans gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Vantaa şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Vantaa şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Helsinki-Vantaa flyplass (HEL) tercih ederler.

Vantaa çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Vantaa civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella