Spesialtilbud på flyvninger fra Heihe flyplass (HEK)

Direkteflyvninger til 2 destinasjoner betjenes av 4 flyselskaper.

Günlük Kalkış Programı Heihe flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
HRB Harbin

4 flyvninger per dag

1t 15m Vis pris
NJJ Nenjian Melgen

1 flyvninger per dag

0t 45m Vis pris

Heihe flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Heihe flyplass
Flyplass (IATA) kode HEK
By Heihe
Land China (CN)
Fullstendig plassering Heihe flyplass
Breddegrad 50.178687
Lengdegrad 127.313566
Vis på kart Google maps

Heihe Airport Facilities and Services

Heihe Airport, som ligger i Heihe City, Heilongjiang-provinsen, Kina, er en moderne og velutstyrt flyplass som betjener både innenlandske og internasjonale flyvninger. Flyplassen tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en hyggelig og praktisk opplevelse for reisende. La oss utforske noen av hovedfasilitetene som tilbys på Heihe lufthavn:

Terminalfasiliteter

Terminalbygningen på Heihe flyplass er romslig og designet for å håndtere et stort antall passasjerer. Det tilbyr et komfortabelt venteområde med sitteplasser, ladestasjoner og gratis Wi-Fi. Det finnes også ulike butikker, kafeer og restauranter hvor reisende kan slappe av, ta en matbit eller handle suvenirer. I tillegg tilbyr flyplassen avgiftsfrie butikker hvor passasjerer kan kjøpe en rekke taxfree-varer.

Transporttjenester

Heihe flyplass tilbyr flere transportalternativer for passasjerer for å enkelt komme seg til destinasjonene sine.:

  • Taxi: Drosjer er lett tilgjengelig utenfor terminalbygningen. Passasjerer kan enkelt leie en taxi til ønsket sted i byen.
  • Shuttlebuss: Flyplassen kjører skyttelbusser til større byområder, noe som gjør det praktisk for passasjerer å reise til forskjellige deler av Heihe.
  • Bilutleie: Bilutleie er tilgjengelig på flyplassen for passasjerer som foretrekker å kjøre selv.

Sikkerhet og Tollvesenet

Heihe lufthavn prioriterer sikkerhet og sikkerhet for sine passasjerer. Flyplassen er utstyrt med toppmoderne sikkerhetssystemer, inkludert bagasjekontroll, metalldetektorer og overvåkingskameraer, for å sikre et sikkert reisemiljø.

Toll- og immigrasjonsprosedyrer på Heihe lufthavn er effektive og strømlinjeformet. Separate kjørefelt er utpekt for innenlandske og internasjonale passasjerer, noe som gjør prosessen smidig og praktisk.

Flyplassassistanse

Heihe flyplass tilbyr omfattende assistansetjenester for å sikre en problemfri reiseopplevelse:

  • Informasjonsskranker: Det er informasjonsskranker plassert i hele terminalbygningen, hvor passasjerer kan få hjelp med flyinformasjon, boardingkort og generelle henvendelser.
  • Bagasjetjenester: Flyplassen tilbyr bagasjeoppbevaring, så vel som tapt og funnet tjenester, for å håndtere eventuelle problemer knyttet til bagasje.
  • Spesiell assistanse: Dedikerte medarbeidere er tilgjengelige for å hjelpe passasjerer med redusert mobilitet eller andre spesielle behov. Rullestoler og andre hjelpemidler er også tilgjengelig på forespørsel.

Samlet sett streber Heihe lufthavn etter å tilby utmerkede fasiliteter og tjenester for å forbedre reiseopplevelsen for sine passasjerer. Fra komfortable venteområder til praktiske transportmuligheter sørger flyplassen for at reisende får en hyggelig reise fra start til slutt.


Heihe flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Heihe flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Heihe flyplass belirlenmiş IATA kodu HEK ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Heihe flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 1h 5m süren ve Airbus A320 ile gerçekleştirilen Harbin Taiping International Airport (HRB) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Heihe flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Heihe flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 4 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Chengdu Airlines, China Eastern Airlines, China Southern Airlines, Lineas Aereas Allegr ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Heihe şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Heihe şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Heihe flyplass (HEK) tercih edilen seçenektir.

Heihe yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella