Flygninger som går fra Hays regionale flyplass (HYS)

Non-stop flyvninger til 2 destinasjoner via 1 forskjellige flyselskaper

Günlük Kalkış Programı Hays regionale flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
DEN Denver

1 flyvninger per dag

1t 21m Vis pris
SLN Salina

1 flyvninger per dag

0t 45m Vis pris

Hays regionale flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Hays regionale flyplass
Flyplass (IATA) kode HYS
By Hays
Land United-States (US)
Fullstendig plassering Hays regionale flyplass
Breddegrad 38.853909
Lengdegrad -99.273786
Nettsted Flyhays.com
Vis på kart Google maps

Hays regionale flyplassfasiliteter og tjenester

Hays regionale flyplass, som ligger i Hays, Kansas, fungerer som et viktig transportknutepunkt for regionen. Med en rekke moderne fasiliteter og tjenester streber flyplassen etter å tilby en praktisk og hyggelig reiseopplevelse for sine passasjerer. La oss utforske hva som gjør Hays Regional Airport til et toppvalg for reisende.

Fasiliteter

 • Terminalbygning: Hays Regional Airport har en romslig og moderne terminalbygning utstyrt med alle nødvendige fasiliteter. Bygningen er designet for å gi passasjerer komfort og bekvemmelighet under hele reisen.
 • Innsjekkingsskranker: Reisende vil finne raske og effektive innsjekkingsskranker der de enkelt kan sette av bagasjen og få boardingkortet.. Personalet sørger for jevne innsjekkingsprosedyrer for å minimere ventetiden.
 • Porter: Flyplassen har flere porter for effektiv ombordstigning og avganger. Passasjerer kan enkelt finne gate og nyte en problemfri ombordstigningsopplevelse.
 • Bilutleietjenester: Besøkende kan få tilgang til flere anerkjente bilutleiefirmaer på flyplassen. Dette gjør at passasjerer enkelt kan leie en bil ved ankomst og utforske regionen i sitt eget tempo.
 • Parkering: Hays Regional Airport tilbyr rikelig med parkeringsplasser for både korttids- og langtidsopphold. Passasjerer kan trygt parkere kjøretøyene sine og ha fred i sinnet under reisen.
 • Restauranter og butikker: Flyplassen har en rekke restauranter og butikker, som gir passasjerene muligheten til å nyte deilige måltider og kjøpe reiseutstyr.

Tjenester

 • Flyinformasjon: Passasjerer kan enkelt få tilgang til flyinformasjon i sanntid på hele flyplassen. Skjermer som viser avgangs- og ankomsttider holder passasjerene informert om eventuelle endringer eller oppdateringer.
 • Bagasjetjenester: Flyplassen tilbyr effektive og sikre bagasjetjenester, som sikrer at passasjerenes bagasje når destinasjonen trygt og i tide. Det dedikerte personalet er lett tilgjengelig for å hjelpe med alle bagasjerelaterte spørsmål.
 • Tilgjengelighet for rullestoler: Hays Regional Airport er forpliktet til å tilby tilgjengelighet for alle passasjerer. Rullestoltjenester er tilgjengelig på forespørsel, noe som sikrer en komfortabel reiseopplevelse for personer med mobilitetsbehov.
 • Tapt og funnet: Ved tapte eller forlagte gjenstander har Hays Regional Airport en dedikert avdeling for tapt og funnet. Passasjerer kan kontakte flyplasspersonalet eller besøke informasjonsskranken for å spørre om deres tapte eiendeler.
 • Wi-Fi og ladestasjoner: Flyplassen tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang i hele terminalbygningen, slik at passasjerer kan holde kontakten. I tillegg er ladestasjoner tilgjengelig for å holde elektroniske enheter slått på.
 • Minibank og valutaveksling: For reisendes bekvemmelighet har flyplassen minibanker og valutavekslingstjenester. Dette sikrer at passasjerene har enkel tilgang til kontanter og utenlandsk valuta.

Med sine moderne fasiliteter og kvalitetstjenester streber Hays Regional Airport etter å gi en hyggelig reiseopplevelse for alle passasjerer. Enten du besøker Hays eller på vei til en annen destinasjon, sørger denne flyplassen for at reisen din starter og slutter problemfritt.


Sıkça Sorulan Sorular

Hays regionale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Hays regionale flyplass belirlenmiş IATA kodu HYS ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Hays regionale flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 1h 21m süren ve Canadair (Bombardier) Regional Jet ile gerçekleştirilen Denver International Airport (DEN) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Hays regionale flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Hays regionale flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 1 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, United Airline ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Hays şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Hays şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Hays regionale flyplass (HYS) tercih edilen seçenektir.

Hays çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Hays civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella