Non-stop flyvning fra Hassan I flyplass (EUN)

Reis til 4 steder med 2

Günlük Kalkış Programı Hassan I flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
CMN Casablanca

1-2 flyvninger per dag

1t 35m Vis pris
LPA Las Palmas

2 flyvninger per dag

0t 45m Vis pris
AGA Agadir
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 0m Vis pris
VIL Dakhla
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 0m Vis pris

Hassan I flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Hassan I flyplass
Flyplass (IATA) kode EUN
By El Aaiún
Land Morocco (MA)
Fullstendig plassering Hassan I flyplass
Breddegrad 27.147702
Lengdegrad -13.222516
Nettsted Onda.ma
Vis på kart Google maps

Hassan I Airport Fasiliteter og tjenester

Hassan I Airport, oppkalt etter den tidligere kongen av Marokko, er et travelt knutepunkt som betjener både innenlandske og internasjonale passasjerer. Flyplassen, som ligger i byen El Aaiún i Vest-Sahara, tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk reiseopplevelse for sine besøkende.

Terminalfasiliteter

 • Innsjekkingsskranker: Flyplassen har flere romslige og velorganiserte innsjekkingsskranker for å hjelpe passasjerer med å sjekke inn effektivt for sine flyvninger.
 • Bagasjeutlevering: Et dedikert område for bagasjeutlevering sikrer at passasjerer kan enkelt hente bagasjen ved ankomst.
 • Taxfrie butikker: Reisende kan unne seg shopping i taxfree-butikkene, som tilbyr et bredt spekter av produkter, inkludert parfymer, kosmetikk, alkohol, tobakk og mer.
 • Restauranter og kafeer: Ulike spisesteder er tilgjengelige på flyplassen, som passer til ulike smaker og preferanser. Fra raske matbiter til fulle måltider, passasjerer kan nyte en rekke ulike retter.
 • Lounge: Komfortable salonger er tilgjengelig for passasjerer som foretrekker et roligere og mer avslappet miljø før avgang eller under transport.
 • Gratis Wi-Fi: Besøkende kan holde kontakten med gratis Wi-Fi på hele flyplassen, slik at de kan surfe på internett eller holde kontakten med sine kjære.

Flyplasstjenester

 • Informasjonsskranker: Kunnskapsrikt personale bemanner informasjonsskranker over hele flyplassen, klare til å hjelpe passasjerer med alle spørsmål eller bekymringer de måtte ha om reisen.
 • Minibanker og valutaveksling: Problem- gratis banktjenester er tilgjengelig på flyplassen, med en rekke minibanker og valutavekslingsskranker for å lette økonomiske transaksjoner.
 • Bilutleie: For reisende som ønsker fleksibilitet og bekvemmelighet, er bilutleie tilgjengelig på flyplassen, tilbyr et bredt utvalg av kjøretøy for å passe individuelle behov.
 • Bagasjetjenester: Flyplassen tilbyr bagasjeinnpakning for å beskytte innsjekket bagasje, samt sikre lagringsmuligheter for de som trenger å lagre eiendelene sine.
 • Medisinske fasiliteter: I tilfelle medisinske nødsituasjoner eller generelle helsebehov er flyplassen utstyrt med medisinske fasiliteter og trent personell for å gi nødvendig assistanse.
 • Tapt og funnet: Et dedikert Lost and Found skranken hjelper passasjerer med å finne og gjenopprette deres tapte eller forlagte eiendeler på flyplassens område.

Transport

Ulike transportalternativer sikrer jevn tilkobling til og fra flyplassen:

 • Drosjer: Drosjer kan lett finnes utenfor terminalen for praktisk transport til forskjellige deler av byen.
 • Shutteltjenester: Delte skytteltjenester er tilgjengelige for visse destinasjoner, og tilbyr en økonomisk alternativ for reisende.
 • Bilparkering: Flyplassen tilbyr rikelig med parkeringsplasser for de som velger å kjøre selv, noe som sikrer problemfri parkering for både kortere og lengre varighet.
 • Offentlig transport: Offentlige busser og minibusser kobler flyplassen til forskjellige områder, og gir en rimelig transportform.

Hassan I flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Hassan I flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

EUN kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Hassan I flyplass için atanmıştır.

Hassan I flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Hassan I flyplass ile Mohammed V International Airport (CMN) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 1h 35m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Hassan I flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 2 taşıyıcı, Hassan I flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Royal Air Maroc, Binter Canaria gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

El Aaiún şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

El Aaiún şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Hassan I flyplass (EUN) tercih ederler.

El Aaiún çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

El Aaiún civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella