Rimelige flyvninger fra Harbin Taiping internasjonale lufthavn (HRB)

Direkteflyvninger til 85 destinasjoner betjenes av 41 flyselskaper.

Harbin Taiping internasjonale lufthavn hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Harbin Taiping internasjonale lufthavn
Flyplass (IATA) kode HRB
By Harbin
Land China (CN)
Fullstendig plassering Harbin Taiping internasjonale lufthavn
Breddegrad 45.622442
Lengdegrad 126.243381
Vis på kart Google maps
Harbin Taiping internasjonale lufthavn
Harbin Taiping internasjonale lufthavn
Harbin Taiping internasjonale lufthavn
Harbin Taiping internasjonale lufthavn
Harbin Taiping internasjonale lufthavn
Harbin Taiping internasjonale lufthavn

Harbin Taiping International Airport fasiliteter og tjenester

Introduksjon

Harbin Taiping International Airport, som ligger i Harbin, Kina, er en moderne og velutstyrt flyplass som passer både innenlands og internasjonale reisende. Med en rekke fasiliteter og tjenester kan passasjerene forvente en komfortabel og praktisk opplevelse under oppholdet på flyplassen.

Terminalfasiliteter

 • Innsjekking: Harbin Taiping International Airport tilbyr flere innsjekkingsskranker for å sikre en jevn og effektiv prosess for passasjerer.
 • Detaljhandel og servering: Passasjerer har tilgang til et bredt spekter av butikker, inkludert avgiftsfrie butikker, boutiquer og nærbutikker. Spisealternativene varierer fra lokal mat til internasjonale hurtigmatkjeder.
 • Lounge: Flyplassen har flere salonger hvor passasjerene kan slappe av, nyte gratis forfriskninger og benytte seg av forretningsfasiliteter.
 • Minibanker. og valutaveksling: Ulike minibanker er tilgjengelige på hele flyplassen for praktiske kontantuttak. I tillegg tilbys valutavekslingstjenester for internasjonale reisende.
 • Wi-Fi: Harbin Taiping International Airport tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang til alle passasjerer, slik at de kan holde kontakten under reisen.

Transport

 • Taxi: Drosjer er lett tilgjengelig utenfor flyplassterminalene, og tilbyr en praktisk måte for passasjerer å nå sine destinasjoner.
 • Shuttlebuss: flyplassen driver skyttelbusser som kobles til ulike steder i større byer, og gir et rimelig transportalternativ.
 • Leiebiler: Flere bilutleiefirmaer har skranker på flyplassen, slik at reisende kan leie kjøretøy for sine videre reiser.
 • Offentlig transport: Flyplassen er godt forbundet med byens offentlige transportnettverk, inkludert busser og tog, noe som gjør det enkelt for passasjerer å få tilgang til de ønskede destinasjonene.

Tilleggstjenester

 • Informasjonsskranker: Passasjerer kan søke hjelp fra vennlig flyplasspersonale ved informasjonsskrankene, som kan gi veiledning om ulike aspekter av reisen.
 • Bagasjetjenester: Harbin Taiping International Flyplassen tilbyr bagasjehåndteringstjenester, inkludert lagring, innpakning og levering, for å sikre at passasjerene får en problemfri opplevelse.
 • Medisinske fasiliteter: I tilfelle medisinske nødsituasjoner har flyplassen medisinske sentre og førstehjelpsfasiliteter for å gi øyeblikkelig hjelp.
 • Spesiell assistanse: Flyplassen tilbyr tjenester for passasjerer med redusert mobilitet eller funksjonshemninger, for å sikre at deres behov blir dekket gjennom hele flyplassopplevelsen.

Harbin Taiping International Flyplassen er forpliktet til å tilby en høy standard av fasiliteter og tjenester for å forbedre reiseopplevelsen til sine passasjerer. Med sine moderne fasiliteter og utmerkede tilkoblingsmuligheter, sikrer flyplassen at reisende får en praktisk og hyggelig reise.


Harbin Taiping internasjonale lufthavn Sıkça Sorulan Sorular

Harbin Taiping internasjonale lufthavn için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Harbin Taiping internasjonale lufthavn belirlenmiş IATA kodu HRB ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Harbin Taiping internasjonale lufthavn havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 5h 35m süren ve Boeing 737-800 Passenger ile gerçekleştirilen Haikou Meilan International Airport (HAK) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Harbin Taiping internasjonale lufthavn havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Harbin Taiping internasjonale lufthavn havalimanından ayrılan yolcular, 41 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, China Southern Airlines, Sichuan Airlines, China Eastern Airlines, Air China, Shenzhen Airline ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Harbin şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Harbin şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Harbin Taiping internasjonale lufthavn (HRB) tercih ederler.

Harbin yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella