Flygninger som går fra Hangzhou Xiaoshan internasjonale lufthavn (HGH)

Non-stop flyvninger til 121 destinasjoner via 49 forskjellige flyselskaper

Hangzhou Xiaoshan internasjonale lufthavn hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Hangzhou Xiaoshan internasjonale lufthavn
Flyplass (IATA) kode HGH
By Hangzhou
Land China (CN)
Fullstendig plassering Hangzhou Xiaoshan internasjonale lufthavn
Breddegrad 30.235949
Lengdegrad 120.438891
Nettsted Hzairport.com
Vis på kart Google maps
Hangzhou Xiaoshan internasjonale lufthavn
Hangzhou Xiaoshan internasjonale lufthavn
Hangzhou Xiaoshan internasjonale lufthavn
Hangzhou Xiaoshan internasjonale lufthavn
Hangzhou Xiaoshan internasjonale lufthavn
Hangzhou Xiaoshan internasjonale lufthavn

Hangzhou Xiaoshan internasjonale lufthavn

Hangzhou Xiaoshan International Airport Fasiliteter og tjenester

Hangzhou Xiaoshan International Airport, som ligger i Hangzhou, Kina, er en av de travleste flyplassene i landet. Med sine moderne fasiliteter og omfattende tjenester, har det som mål å gi en komfortabel og effektiv opplevelse for reisende. Nedenfor er hovedtrekkene til flyplassen:

Fasiliteter

  • Terminalbygninger: Hangzhou Xiaoshan International Airport består av to hovedterminalbygninger, T1 og T2. Disse terminalene er utstyrt med toppmoderne teknologi og tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter for passasjerer.
  • Shopping og servering: Flyplassen tilbyr et mangfoldig utvalg av shopping og spisemuligheter. Reisende kan utforske ulike butikker, avgiftsfrie butikker og butikker, hvor de kan finne både luksuriøse og rimelige merker. Flyplassens matrett huser en rekke restauranter, kafeer og hurtigmatkjeder som imøtekommer ulike kulinariske preferanser.
  • Lounge: Hangzhou Xiaoshan internasjonale lufthavn har førsteklasses salonger som gir et rolig miljø for passasjerene å slappe av før flyreisen. Disse salongene tilbyr komfortable sitteplasser, gratis forfriskninger og forretningsfasiliteter, slik at reisende kan jobbe eller slappe av i privatlivet.
  • Forretningsfasiliteter: Flyplassen har velutstyrte forretningssentre med fasiliteter som f.eks. som møterom, internettilgang og utskriftstjenester. Disse fasilitetene er praktiske for reisende som trenger å ta igjen jobben eller holde møter under oppholdet.
  • Transport: Flyplassen tilbyr praktiske transportmuligheter for å komme seg til og fra sentrum av byen.. Passasjerer kan velge mellom drosjer, skyttelbusser eller flyplassens egen t-banestasjon, som gir en direkte forbindelse til Hangzhous t-banenettverk.

Tjenester

  • Informasjonsskranker: Hangzhou Xiaoshan internasjonale lufthavn har informasjonsskranker plassert i terminalbygningene. Det vennlige personalet er tilgjengelig for å hjelpe passasjerer med alle spørsmål, inkludert flyinformasjon, bagasjetjenester og transportalternativer.
  • Bagasjetjenester: Flyplassen tilbyr pålitelige bagasjetjenester, inkludert innpakning av bagasje, lagring og tapte og funnet fasiliteter. Reisende kan være trygge og vite at bagasjen deres er godt tatt vare på.
  • Medisinske fasiliteter: Hangzhou Xiaoshan internasjonale lufthavn har medisinske fasiliteter tilgjengelig for å ivareta passasjerenes helsebehov. I nødstilfeller eller medisinsk assistanse er kvalifiserte fagfolk stasjonert på flyplassen for å gi umiddelbar støtte.
  • Wi-Fi: Gratis Wi-Fi er tilgjengelig på hele terminalene, noe som lar passasjerer for å holde seg tilkoblet og produktiv mens de er på flyplassen.
  • Minibanker og valutaveksling: Flyplassen har en rekke minibanker og valutavekslingsskranker som er praktisk plassert for passasjerenes økonomiske behov.

Hangzhou Xiaoshan internasjonale lufthavn er forpliktet til å levere en reiseopplevelse av høy kvalitet ved å tilby moderne fasiliteter og omfattende tjenester for å møte behovene til enhver reisende. Med sin tilgjengelighet, bekvemmelighet og oppmerksomme fasiliteter, sikrer flyplassen en hyggelig reise for alle som går gjennom dørene.


Sıkça Sorulan Sorular

Hangzhou Xiaoshan internasjonale lufthavn için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

HGH kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Hangzhou Xiaoshan internasjonale lufthavn için atanmıştır.

Hangzhou Xiaoshan internasjonale lufthavn'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Hangzhou Xiaoshan internasjonale lufthavn ile Lisbon Portela Airport (LIS) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 14h 50m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Hangzhou Xiaoshan internasjonale lufthavn havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 49 taşıyıcı, Hangzhou Xiaoshan internasjonale lufthavn hizmet vermektedir ve aralarında Air China, Xiamen Airlines, China Southern Airlines, China Eastern Airlines, Loong Ai gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Hangzhou şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Hangzhou şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Hangzhou Xiaoshan internasjonale lufthavn (HGH) tercih ederler.

Hangzhou yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella