Spesialtilbud på flyvninger fra Hang Nadim internasjonale flyplass (BTH)

Direkteflyvninger til 10 destinasjoner betjenes av 8 flyselskaper.

Hang Nadim internasjonale flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Hang Nadim internasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode BTH
By Batam
Land Indonesia (ID)
Fullstendig plassering Hang Nadim internasjonale flyplass
Breddegrad 1.121925
Lengdegrad 104.118297
Vis på kart Google maps

Fasiliteter og tjenester for Hang Nadim internasjonale lufthavn

Hang Nadim internasjonale lufthavn, som ligger i Batam, Indonesia, er en moderne og velutstyrt flyplass som tilbyr en rekke utmerkede fasiliteter og tjenester for å forbedre passasjerenes reiseliv erfaring. Enten du er en hyppig flyer eller førstegangsbesøkende, sikrer Hang Nadim flyplass en komfortabel og praktisk reise for alle.

Fasiliteter:

  • Terminalbygning: Flyplassen har en romslig og godt designet terminalbygning som tilbyr et komfortabelt venteområde for passasjerer, utstyrt med sitteplasser, ladepunkter og gratis Wi-Fi-tilgang.
  • Detaljhandel: Hang Nadim flyplass har en rekke butikker tilbyr avgiftsfri shopping, motebutikker, suvenirbutikker og nærbutikker for å imøtekomme passasjerenes behov. Dette sikrer at reisende kan unne seg litt detaljterapi eller hente de aller nødvendigste tingene i siste liten før flyturen.
  • Restauranter og kafeer: Passasjerer kan nyte et mangfold av spisesteder på Hang Nadim flyplass. Fra populære hurtigmatkjeder til lokale og internasjonale retter, det er noe for enhver smak. I tillegg tilbyr flyplassen også kafeer og kaffebarer, slik at reisende kan slappe av og nyte en varm drikke eller en rask matbit.
  • Lounge: Hang Nadim flyplass tilbyr komfortable salonger hvor passasjerene kan slappe av og slappe av før flyturen. Disse salongene tilbyr bekvemmeligheter som komfortable sitteplasser, gratis forfriskninger, Wi-Fi-tilgang og underholdningsfasiliteter.
  • Bilutleie: For de som ønsker å utforske Batam eller andre nærliggende områder, er bilutleie tilgjengelig på flyplassen. Dette praktiske alternativet lar passasjerer raskt og enkelt leie et kjøretøy og legge ut på eventyret de ønsker.

Tjenester:

  • Bagasjetjenester: Flyplassen tilbyr effektiv bagasjetjenester, inkludert bagasjeinnpakning og lagringsfasiliteter for å sikre sikkerheten og sikkerheten til passasjerenes eiendeler.
  • Transport: Hang Nadim flyplass tilbyr ulike transportalternativer til og fra flyplassen. Disse inkluderer drosjer, private biltjenester og skyttelbusser, som lar passasjerene velge den mest passende transportmåten for deres behov.
  • Medisinske fasiliteter: Flyplassen prioriterer passasjersikkerhet og velvære ved å tilby medisinske fasiliteter innenfor terminalbygningen. Opplært medisinsk personell og førstehjelpstjenester er tilgjengelig for å hjelpe passasjerer i nødstilfeller eller medisinske problemer.
  • Wi-Fi-tilgang: Hang Nadim flyplass tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang i hele terminalen, slik at passasjerer kan bo koblet til og surfe på internett mens de er på flyplassen.

Hang Nadim internasjonale lufthavn går utover for å tilby eksepsjonelle fasiliteter og tjenester til passasjerer. Dette sikrer en hyggelig og stressfri opplevelse, noe som gjør det til et foretrukket valg for reisende som flyr inn og ut av Batam, Indonesia.


Sıkça Sorulan Sorular

Hang Nadim internasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Hang Nadim internasjonale flyplass belirlenmiş IATA kodu BTH ile tanımlanır.

Hang Nadim internasjonale flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Hang Nadim internasjonale flyplass ile Juanda International Airport (SUB) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 2h 15m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Hang Nadim internasjonale flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Hang Nadim internasjonale flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 8 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Lion Air, Citilink, SW Italia, Wings Air, Batik Ai ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Batam şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Batam şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Hang Nadim internasjonale flyplass (BTH) tercih ederler.

Batam çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Batam civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella