Flygninger som går fra Hancock County-Bar Harbor flyplass (BHB)

Reis til 1 steder med 1

Günlük Kalkış Programı Hancock County-Bar Harbor flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
BOS Boston

3 flyvninger per dag

1t 25m Vis pris

Hancock County-Bar Harbor flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Hancock County-Bar Harbor flyplass
Flyplass (IATA) kode BHB
By Bar Harbor
Land United-States (US)
Fullstendig plassering Hancock County-Bar Harbor flyplass
Breddegrad 44.444994
Lengdegrad -68.362043
Nettsted Bhbairport.com
Vis på kart Google maps

Hancock County-Bar Harbor Airport fasiliteter og tjenester

Hancock County-Bar Harbor Airport, som ligger i Trenton, Maine, er den primære flyplassen som betjener den vakre Bar Harbor-regionen. Enten du besøker som turist eller lokal innbygger, tilbyr flyplassen en rekke utmerkede fasiliteter og tjenester for å sikre en jevn reiseopplevelse.

Vennlig og effektivt personale

Ved ankomst på Hancock County-Bar Harbor Airport, vil du bli møtt av et team av vennlige og profesjonelle medarbeidere som streber etter å gjøre reisen din så komfortabel som mulig. De er alltid klare til å hjelpe med eventuelle spørsmål eller bekymringer du måtte ha, og sikrer en stressfri opplevelse fra start til slutt.

Moderne terminalbygning

Flyplassens terminalbygning har gjennomgått nylig renoveringer, med moderne bekvemmeligheter og et romslig miljø. Fra komfortable sittegrupper til rene toaletter, terminalen gir en innbydende atmosfære og et komfortabelt sted å slappe av før flyturen.

Praktiske parkeringsmuligheter

Hancock County-Bar Harbor Airport tilbyr en rekke med praktiske parkeringsmuligheter. Enten du leter etter langtids- eller korttidsparkering, vil du finne rimelige priser og godt vedlikeholdte tomter i nærheten av terminalbygningen. Det vennlige personalet er tilgjengelig for å hjelpe deg med eventuelle parkeringsbehov eller spørsmål du måtte ha.

Leiebiltjenester

Catering til besøkende som foretrekker å utforske den naturskjønne Bar Harbor-regionen på egenhånd tempo, tilbyr flyplassen leiebiltjenester. Flere respekterte leiebilselskaper har skranker som er praktisk plassert i terminalbygningen, noe som gjør det raskt og enkelt å sikre transport ved ankomst.

Restaurant- og shoppingmuligheter

Hvis du har litt tid til overs før flyturen, sørg for å utforske utvalget av spisesteder og shoppingmuligheter som er tilgjengelige på Hancock County-Bar Harbor Airport. Ta en rask matbit på flyplasskaféen eller bla gjennom utvalget av lokale spesialbutikker, som tilbyr unike gaver og suvenirer for å minnes turen.

Effektiv sikkerhetsprosess

Flyplassens sikkerhet prosedyrer er utformet for å sikre sikkerheten til alle passasjerer uten å forårsake unødvendige forsinkelser. Det flittige sikkerhetsteamet følger konsekvent strenge protokoller for å opprettholde et sikkert miljø. Med effektive prosesser på plass, kan du være trygg på at reisen din gjennom sikkerhetskontrollen vil være jevn og problemfri.

Tilgjengelighet og spesialhjelp

Hancock County-Bar Harbor Airport streber etter å være tilgjengelig for alle passasjerer, og tilby fasiliteter og tjenester for å imøtekomme personer med spesielle behov. Flyplassen tilbyr rullestoler og assistanse for de med mobilitetsutfordringer. For passasjerer som trenger ekstra støtte, for eksempel tolk eller medisinsk hjelp, er flyplasspersonalet tilgjengelig for å hjelpe.

Hancock County-Bar Harbor Airport er forpliktet til å gi en hyggelig og effektiv reiseopplevelse for alle besøkende. Fra det øyeblikket du ankommer til du drar, sørger flyplassens utmerkede fasiliteter, vennlige personale og utvalg av tjenester for at reisen din til eller fra den fantastiske Bar Harbor-regionen er stressfri og hyggelig.


Hancock County-Bar Harbor flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Hancock County-Bar Harbor flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Hancock County-Bar Harbor flyplass belirlenmiş IATA kodu BHB ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Hancock County-Bar Harbor flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık süren ve ile gerçekleştirilen destinasyonuna ulaşmaktadır.

Hancock County-Bar Harbor flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Hancock County-Bar Harbor flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 1 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Cape Ai ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Bar Harbor şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Bar Harbor şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Hancock County-Bar Harbor flyplass (BHB) tercih ederler.

Bar Harbor yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella