Flygninger som går fra Haluoleo flyplass (KDI)

Utforsk 2 steder med 5 forskjellige transportører

Günlük Kalkış Programı Haluoleo flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
UPG Makassar

6 flyvninger per dag

1t 0m Vis pris
CGK Jakarta

1-2 flyvninger per dag

2t 40m Vis pris

Haluoleo flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Haluoleo flyplass
Flyplass (IATA) kode KDI
By Kendari
Land Indonesia (ID)
Fullstendig plassering Haluoleo flyplass
Breddegrad -4.077318
Lengdegrad 122.417979
Nettsted Haluoleo-airport.com
Vis på kart Google maps

Haluoleo Airport fasiliteter og tjenester

Introduksjon

Haluoleo Airport, også kjent som Kendari Airport, er et viktig transportknutepunkt i Kendari, Sørøst-Sulawesi, Indonesia. Flyplassen fungerer som hovedinngangsporten til regionen, og tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk opplevelse for reisende.

Fasiliteter

1. Terminalbygning

Flyplassen har en moderne og romslig terminalbygning utstyrt med ulike fasiliteter. Terminalen har flere innsjekkingsskranker, bagasjeoppbevaringsområder og en tollavdeling, noe som sikrer en jevn og effektiv flyt av passasjerer.

2. Detaljhandel og spisesteder

Reisende kan nyte et mangfold av spisesteder og utsalgssteder på flyplassen. Fra indonesiske delikatesser til internasjonale hurtigmatkjeder, det er noe for enhver smak. I tillegg tilbyr avgiftsfrie butikker en rekke varer, inkludert lokale produkter, suvenirer og elektronikk.

3. Lounger

Haluoleo Airport tilbyr komfortable salonger hvor passasjerene kan slappe av før flyturen. Disse fasilitetene gir en fredelig atmosfære, gratis snacks, drikkevarer og Wi-Fi-tilgang, noe som sikrer en hyggelig venteopplevelse.

4. Bønnerom

Flyplassen dekker passasjerenes religiøse behov med dedikerte bønnerom. Disse rommene gir et rolig miljø for enkeltpersoner å observere deres religiøse praksis før eller under reisen.

5. Wi-Fi og ladestasjoner

For å imøtekomme behovene til moderne reisende tilbyr flyplassen gratis Wi-Fi-tilgang i hele terminalen. Dessuten er ladestasjonene praktisk plassert, slik at passasjerene kan lade sine elektroniske enheter uten problemer.

Tjenester

1. Transport

Haluoleo flyplass tilbyr ulike transportalternativer for reisende å nå sine ønskede destinasjoner. Drosjer, bilutleietjenester og hotelltransport er lett tilgjengelig utenfor terminalen, noe som sikrer praktisk viderereise.

2. Bagasjetjenester

Flyplassen tilbyr bagasjetjenester, inkludert bagasjeinnpakning og lagringsfasiliteter, for å sikre sikkerheten og bekvemmeligheten til passasjerenes eiendeler.

3. Medisinske tjenester

I tilfelle medisinske nødsituasjoner har Haluoleo Airport et medisinsk senter utstyrt med utdannede fagfolk for å gi umiddelbar hjelp til passasjerer i nød.

4. Tapt og funnet

Hvis noen gjenstander blir borte eller forlagt under reisen, kan passasjerer enkelt rapportere det på den angitte skranken for tapt og funnet i terminalen.

5. Informasjonsskranker

På hele flyplassen er informasjonsskranker tilgjengelige for å gi veiledning og assistanse til passasjerer angående flyinformasjon, flyplassfasiliteter og generelle forespørsler.

Haluoleo Airport er forpliktet til å tilby kvalitetsfasiliteter og tjenester for å forbedre den generelle reiseopplevelsen. Med sin moderne infrastruktur, varierte butikk- og spisemuligheter og oppmerksom kundeservice, sikrer flyplassen at reisende kan nyte en sømløs reise fra start til slutt.


Sıkça Sorulan Sorular

Haluoleo flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Haluoleo flyplass belirlenmiş IATA kodu KDI ile tanımlanır.

Haluoleo flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Haluoleo flyplass ile Soekarno-Hatta International Airport (CGK) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 2h 40m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Haluoleo flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Haluoleo flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 5 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Lion Air, Batik Air, Citilink, Garuda Indonesi ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Kendari şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Kendari şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Haluoleo flyplass (KDI) tercih ederler.

Kendari yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella