Direktefly fra Halim Perdanakusuma internasjonale lufthavn (HLP)

Utforsk 19 steder med 2 forskjellige transportører

Halim Perdanakusuma internasjonale lufthavn hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Halim Perdanakusuma internasjonale lufthavn
Flyplass (IATA) kode HLP
By Jakarta
Land Indonesia (ID)
Fullstendig plassering Halim Perdanakusuma internasjonale lufthavn
Breddegrad -6.266478
Lengdegrad 106.890965
Nettsted Timur.jakarta.go.id
Vis på kart Google maps

Halim Perdanakusuma internasjonale lufthavn fasiliteter og tjenester

Innledning

Halim Perdanakusuma internasjonale lufthavn, som ligger i Jakarta, Indonesia, er en travel flyplass som tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en hyggelig opplevelse for reisende. Enten du ankommer, drar eller er på transitt, har flyplassen fasiliteter på plass for å imøtekomme dine behov.

Fasiliteter

1. Terminal

Flyplassen har en moderne og godt vedlikeholdt terminalbygning utstyrt med ulike fasiliteter for å imøtekomme passasjerenes behov. Terminalen er lett tilgjengelig og gir et behagelig miljø for reisende.

2. Lounger

Halim Perdanakusuma internasjonale lufthavn tilbyr salonger som gir en avslappende og komfortabel plass for passasjerer å slappe av før eller mellom flyvninger. Salongene tilbyr fasiliteter som komfortable sitteplasser, gratis Wi-Fi og forfriskninger.

3. Spisealternativer

Det er flere spisesteder tilgjengelig på flyplassen, alt fra lokale indonesiske retter til internasjonale hurtigmatkjeder. Disse etablissementene imøtekommer ulike preferanser og kostholdskrav, og sikrer at passasjerene har et bredt utvalg av valg når det kommer til mat og drikke.

4. Tollfri shopping

Reisende kan nyte avgiftsfri shopping på Halim Perdanakusuma internasjonale lufthavn. Flyplassen har en rekke utsalgssteder hvor passasjerene kan finne en rekke produkter, inkludert parfymer, kosmetikk, mote, elektronikk og suvenirer. Tollfri shopping lar passasjerene kjøpe varer til en rimeligere pris, noe som gjør reiseopplevelsen deres enda morsommere.

Tjenester

1. Bagasjetjenester

Flyplassen tilbyr effektive bagasjetjenester for å sikre smidig håndtering av bagasjen. Passasjerer kan enkelt sjekke inn bagasjen og hente dem ved ankomst. I tillegg tilbyr flyplassen bagasjeoppbevaring for de som ønsker å utforske byen under et opphold.

2. Transport

Halim Perdanakusuma internasjonale lufthavn tilbyr ulike transportalternativer for reisende å nå sine destinasjoner. Drosjer, samkjøringstjenester og bilutleie er tilgjengelig utenfor terminalbygningen, noe som gir praktiske reisemuligheter for passasjerer.

3. Valutaveksling

Utenlandske reisende kan enkelt veksle valuta på flyplassen. Valutavekslingsskrankene tilbyr konkurransedyktige priser, slik at passasjerene kan konvertere pengene sine effektivt.

4. Informasjonsskranke

For å hjelpe passasjerer med henvendelser og veibeskrivelse, har flyplassen informasjonsskranker plassert i hele terminalbygningen. Kunnskapsrikt personale er tilgjengelig for å gi informasjon, veilede passasjerer og løse eventuelle bekymringer eller problemer som kan oppstå.

5. Tilgjengelighet

Halim Perdanakusuma internasjonale lufthavn har fasiliteter på plass for å sikre tilgjengelighet for reisende med spesielle behov. Flyplassen tilbyr ramper, heiser, tilgjengelige toaletter og dedikert personale for å hjelpe passasjerer med funksjonshemminger eller begrenset mobilitet.

Til slutt

Fasilitetene og tjenestene som er tilgjengelige på Halim Perdanakusuma internasjonale lufthavn er utformet for å forbedre reiseopplevelsen for passasjerene. Enten du leter etter komfortable salonger, varierte spisesteder, avgiftsfri shopping eller praktiske tjenester som bagasjehåndtering og transport, streber flyplassen etter å imøtekomme behovene til de reisende.


Sıkça Sorulan Sorular

Halim Perdanakusuma internasjonale lufthavn için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Halim Perdanakusuma internasjonale lufthavn belirlenmiş IATA kodu HLP ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Halim Perdanakusuma internasjonale lufthavn havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 2h 20m süren ve Airbus A320 ile gerçekleştirilen Knokke-Heist Westkapelle Heliport (KNO) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Halim Perdanakusuma internasjonale lufthavn havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Halim Perdanakusuma internasjonale lufthavn havalimanından ayrılan yolcular, 2 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Batik Air, Citilin ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Jakarta şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Jakarta şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Soekarno-Hatta internasjonale lufthavn (CGK) tercih ederler.

Jakarta yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella