Flygninger som går fra Hagerstown regionale flyplass (HGR)

Utforsk 3 steder med 1 forskjellige transportører

Günlük Planlanmış Hagerstown regionale flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
PIE Pinellas fylke
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 20m Vis pris
SFB Sanford
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 11m Vis pris
MYR Myrtle Beach
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 20m Vis pris

Hagerstown regionale flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Hagerstown regionale flyplass
Flyplass (IATA) kode HGR
By Hagerstown
Land United-States (US)
Fullstendig plassering Hagerstown regionale flyplass
Breddegrad 39.708211
Lengdegrad -77.730184
Nettsted Flyhagerstown.com
Vis på kart Google maps

Hagerstown Regional Airport Fasiliteter og tjenester

Oversikt

Hagerstown Regional Airport, som ligger i Hagerstown, Maryland, er en regional flyplass som tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å imøtekomme behovene til begge fritids- og forretningsreisende. Enten du flyr inn eller ut av Hagerstown, streber denne flyplassen etter å sikre en komfortabel og effektiv reiseopplevelse.

Fasiliteter

Terminalbygning

Flyplassens moderne terminal Bygningen er utstyrt med alle fasiliteter som kreves for å gjøre oppholdet ditt hyggelig. Med komfortable sittegrupper, gratis høyhastighets Wi-Fi og ladestasjoner kan passasjerene slappe av eller ta igjen jobben mens de venter på flyet. Terminalen inkluderer også forskjellige butikker, restauranter og kafeer, og tilbyr et bredt utvalg av spisesteder og shoppingmuligheter for reisende.

Parkering

Rikelig med parkering er tilgjengelig på Hagerstown Regional Airport, noe som sikrer at det er problemfritt å finne et sted for kjøretøyet ditt. Flyplassen tilbyr både korttids- og langtidsparkeringsmuligheter til rimelige priser, slik at reisende kan velge den mest passende parkeringsløsningen avhengig av lengden på oppholdet.

Transport

For de trenger transport til og fra flyplassen, flere alternativer er tilgjengelige. Drosjer og samkjøringstjenester er lett tilgjengelige, noe som gir praktisk transport for reisende. I tillegg opererer bilutleiefirmaer i terminalbygningen, noe som gjør det mulig for passasjerer å enkelt leie et kjøretøy for hele oppholdet.

Tjenester

Flytjenester

  • Hagerstown Regional Airport tilbyr en rekke innenlandsflyvninger til forskjellige destinasjoner, slik at reisende kan koble seg til større byer rundt om i landet.
  • Passasjerer kan glede seg over effektive og vennlige innsjekkingsprosedyrer, som bidrar til å strømlinjeforme ombordstigningsprosessen.
  • Bagasjetjenester er tilgjengelige for å hjelpe reisende med bagasjerelaterte forespørsler eller bekymringer de måtte ha.
  • Flyinformasjonsskjermer i hele terminalen holder passasjerene oppdatert om avgangs- og ankomsttider.

Kundehjelp

  • Flyplasspersonalet er dedikert til å yte eksepsjonell kundeservice og er lett tilgjengelig for å hjelpe passasjerer med spørsmål eller problemer de kan støte på under reisen.
  • Spesiell assistanse tilbys passasjerer med funksjonshemninger eller redusert mobilitet, noe som sikrer en jevn reiseopplevelse for alle.

Forretningsfasiliteter

  • Hagerstown Regional Airport gjenkjenner behovene til forretningsreisende og tilbyr velutstyrte konferanserom og møteplasser for å imøtekomme forretningsmøter, presentasjoner eller andre bedriftsarrangementer.
  • Høyhastighetsinternett og lyd- og videoutstyr er tilgjengelig for å øke produktiviteten under forretningsfunksjoner.

Valutaveksling

For internasjonale reisende tilbyr Hagerstown Regional Airport praktiske valutavekslingstjenester, som lar passasjerene få den lokale valutaen de trenger for deres destinasjon.

Tapt og funnet

Hvis gjenstander er tapt eller funnet, har flyplassen en dedikert avdeling for tapt og funnet for å hjelpe passasjerene med å gjenopprette eiendelene sine.


Sıkça Sorulan Sorular

Hagerstown regionale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Hagerstown regionale flyplass belirlenmiş IATA kodu HGR ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Hagerstown regionale flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 2h 21m süren ve Airbus A319 ile gerçekleştirilen St. Pete–Clearwater International Airport (PIE) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Hagerstown regionale flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 1 taşıyıcı, Hagerstown regionale flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Allegiant Ai gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Hagerstown şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Hagerstown şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Hagerstown regionale flyplass (HGR) tercih edilen seçenektir.

Hagerstown yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella