Flygninger som går fra Hachijojima flyplass (HAC)

Direkteflyvninger til 1 destinasjoner betjenes av 1 flyselskaper.

Günlük Kalkış Programı Hachijojima flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
HND Tokyo

3 flyvninger per dag

0t 55m Vis pris

Hachijojima flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Hachijojima flyplass
Flyplass (IATA) kode HAC
By Hachijojima
Land Japan (JP)
Fullstendig plassering Hachijojima flyplass
Breddegrad 33.117947
Lengdegrad 139.781220
Nettsted Page-on.ocn.ne.jp
Vis på kart Google maps

Hachijojima Airport Fasiliteter og tjenester

Innledning

Hachijojima Airport, som ligger på Hachijojima Island i Japan, er den primære inngangsporten for besøkende til dette vakre øyparadiset. Flyplassen tilbyr stolt en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk opplevelse for reisende.

Fasiliteter

Flyplassen tilbyr flere fasiliteter for å møte passasjerenes behov:

  • Terminalbygning: Den moderne terminalbygningen er utstyrt med ulike fasiliteter, inkludert toaletter, butikker og sitteplasser.
  • Restauranter og kafeer: Hachijojima flyplass tilbyr et utvalg restauranter og kafeer serverer både lokale og internasjonale retter. Passasjerer kan nyte et deilig måltid eller ta en rask matbit før eller etter flyturen.
  • Bilutleie: For de som ønsker å utforske øya i sitt eget tempo, er bilutleie tilgjengelig på flyplassen. Dette praktiske alternativet lar besøkende enkelt få tilgang til øyas attraksjoner og vakre landskap.
  • Parkering: Flyplassen har rikelig med parkeringsplasser for reisende som foretrekker å kjøre til flyplassen. Med praktisk tilgang til terminalen kan reisende parkere kjøretøyene sine trygt og med ro i sinnet.

Tjenester

Hachijojima flyplass setter sin ære i å tilby ulike tjenester for å forbedre reisen opplevelse for sine passasjerer:

  • Flyinformasjon: Passasjerer kan enkelt få tilgang til flyinformasjon i sanntid gjennom flyplassens informasjonstavler og kunngjøringer. Dette sikrer at reisende holdes oppdatert om eventuelle endringer eller forsinkelser.
  • Bagasjetjenester: Flyplassen tilbyr effektive og pålitelige bagasjetjenester, inkludert bagasjeutlevering og tapt og funnet fasiliteter. Passasjerer kan være trygge på at eiendelene deres blir tatt godt vare på.
  • Wi-Fi: Hachijojima lufthavn tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang i hele terminalbygningen, slik at reisende kan holde seg tilkoblet og surfe på internett i løpet av tiden kl. flyplassen.
  • Turistinformasjon: Det vennlige personalet ved flyplassens informasjonsskranke er tilgjengelig for å gi besøkende nyttig informasjon om øya, inkludert turistattraksjoner, transportmuligheter og overnattingssteder.

Hachijojima flyplass streber etter å gi en positiv reiseopplevelse for sine passasjerer. Fra moderne fasiliteter til praktiske tjenester, kan besøkende til Hachijojima Island forvente en sømløs reise fra det øyeblikket de ankommer flyplassen. Enten det er å utforske øyas naturlige underverk eller unne seg lokale delikatesser, er Hachijojima flyplass det ideelle utgangspunktet for et uforglemmelig eventyr.


Sıkça Sorulan Sorular

Hachijojima flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Hachijojima flyplass belirlenmiş IATA kodu HAC ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Hachijojima flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık süren ve ile gerçekleştirilen destinasyonuna ulaşmaktadır.

Hachijojima flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 1 taşıyıcı, Hachijojima flyplass hizmet vermektedir ve aralarında AN gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Hachijojima şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Hachijojima şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Hachijojima flyplass (HAC) tercih ederler.

Hachijojima yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella