Spesialtilbud på flyvninger fra Gusti Syamsir Alam flyplass (KBU)

Non-stop flyvninger til 2 destinasjoner med 1 forskjellige flyselskaper

Günlük Planlanmış Gusti Syamsir Alam flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
BDJ Banjarmasin
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

0t 45m Vis pris
UPG Makassar
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 15m Vis pris

Gusti Syamsir Alam flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Gusti Syamsir Alam flyplass
Flyplass (IATA) kode KBU
By Laut Island
Land Indonesia (ID)
Fullstendig plassering Gusti Syamsir Alam flyplass
Breddegrad -3.295746
Lengdegrad 116.166323
Vis på kart Google maps

Gusti Syamsir Alam flyplassfasiliteter og tjenester

Gusti Syamsir Alam flyplass, som ligger i Maros Regency, South Sulawesi, Indonesia, kan skryte av en rekke moderne fasiliteter og tjenester for å gi en praktisk og komfortabel reiseopplevelse for passasjerer. Enten avgang eller ankomst, streber flyplassen etter å møte behovene til sine besøkende. La oss utforske de ulike fasilitetene og tjenestene som er tilgjengelige på denne imponerende flyplassen:

1. Terminalbygning

Flyplassen har en romslig og godt designet terminalbygning som sikrer jevn passasjerflyt og tilgjengelighet til ulike områder av flyplassen. Inne kan reisende finne ulike fasiliteter, inkludert butikker, restauranter og salonger.

2. Innsjekking og sikkerhet

Gusti Syamsir Alam flyplass tilbyr effektive og organiserte innsjekkingsskranker, minimerer køer og sikrer en rask innsjekkingsprosess. I tillegg bruker flyplassen avanserte sikkerhetssystemer for å opprettholde sikkerheten og velværet til passasjerene.

3. Detaljhandel og servering

Passasjerer kan hengi seg til et bredt utvalg av butikker og avgiftsfrie utsalgssteder på flyplassen, som tilbyr en rekke produkter som klær, tilbehør, elektronikk, lokalt håndverk og suvenirer. I tillegg kan en rekke spisesteder imøtekomme ulike kulinariske preferanser, med menyer som spenner fra lokale delikatesser til internasjonale retter.

4. VIP- og forretningssalonger

Gusti Syamsir Alam flyplass tilbyr VIP- og forretningssalonger hvor reisende kan slappe av, jobbe eller nyte et utvalg av gratis fasiliteter. Disse eksklusive områdene tilbyr komfortable sitteplasser, Wi-Fi-tilgang, ladestasjoner og forfriskninger.

5. Transport

Flyplassen tilbyr flere transportalternativer for å lette sømløse forbindelser. Reisende kan bruke ulike transportformer, inkludert drosjer, bilutleie og privat transport. Effektive parkeringstjenester er også tilgjengelig for de som reiser med private kjøretøy.

6. Informasjonsskranker

Informasjonsskranker bemannet av vennlig og kunnskapsrik personell er strategisk plassert over hele flyplassen. De gir assistanse til passasjerer angående flyinformasjon, flyplasstjenester og generelle forespørsler, og sikrer en problemfri opplevelse.

7. Bank og valutaveksling

Gusti Syamsir Alam flyplass har bankfasiliteter der passasjerer enkelt kan håndtere sine økonomiske behov. I tillegg er valutavekslingstjenester tilgjengelig for internasjonale reisende som trenger lokal valuta.

8. Wi-Fi og ladestasjoner

Gratis Wi-Fi er tilgjengelig på hele flyplassen, slik at passasjerene kan holde seg tilkoblet. Det finnes også en rekke ladestasjoner, som sikrer at reisende kan lade opp elektroniske enheter mens de venter på flyreisen.

9. Medisinske fasiliteter

I tilfelle medisinske nødsituasjoner er flyplassen utstyrt med førstehjelpsfasiliteter og et medisinsk team som kan gi øyeblikkelig hjelp. Passasjerer kan være trygge og vite at deres velvære er en prioritet.

Samlet sett tilbyr Gusti Syamsir Alam flyplass en rekke førsteklasses fasiliteter og tjenester for å sikre en hyggelig reise for sine passasjerer. Kombinasjonen av moderne fasiliteter, praktiske transportmuligheter og oppmerksomt personale bidrar til en sømløs reiseopplevelse. Denne flyplassen setter en høy standard for komfort, bekvemmelighet og effektivitet, noe som gjenspeiler forpliktelsen til kundetilfredshet.


Sıkça Sorulan Sorular

Gusti Syamsir Alam flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

KBU kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Gusti Syamsir Alam flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Gusti Syamsir Alam flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 1h 15m süren ve ATR 42 / ATR 72 ile gerçekleştirilen Sultan Hasanuddin International Airport (UPG) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Gusti Syamsir Alam flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 1 taşıyıcı, Gusti Syamsir Alam flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Wings Ai gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Laut Island şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Laut Island şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Gusti Syamsir Alam flyplass (KBU) tercih edilen seçenektir.

Laut Island yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella