Direktefly fra Guiyang Longdongbao internasjonale lufthavn (KWE)

Reis til 89 steder med 33

Guiyang Longdongbao internasjonale lufthavn hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Guiyang Longdongbao internasjonale lufthavn
Flyplass (IATA) kode KWE
By Guiyang
Land China (CN)
Fullstendig plassering Guiyang Longdongbao internasjonale lufthavn
Breddegrad 26.540692
Lengdegrad 106.800209
Nettsted Gyairport.com
Vis på kart Google maps
Guiyang Longdongbao internasjonale lufthavn
Guiyang Longdongbao internasjonale lufthavn
Guiyang Longdongbao internasjonale lufthavn
Guiyang Longdongbao internasjonale lufthavn
Guiyang Longdongbao internasjonale lufthavn
Guiyang Longdongbao internasjonale lufthavn

Guiyang Longdongbao internasjonale flyplassfasiliteter og tjenester

Guiyang Longdongbao internasjonale lufthavn, som ligger i byen Guiyang, Guizhou-provinsen, er et av de største transportknutepunktene i det sørvestlige Kina. Det fungerer som en inngangsport til Guiyang og områdene rundt, og tiltrekker seg både innenlandske og internasjonale reisende. Med sine utmerkede fasiliteter og omfattende tjenester, sikrer Longdongbao flyplass en jevn og komfortabel reiseopplevelse for alle passasjerer.

Fasiliteter:

 • Terminalbygninger: Flyplassen har to moderne terminalbygninger, Terminal 1 og Terminal 2, som er godt utstyrt for å håndtere den økende passasjerbelastningen. Disse terminalene er designet for å gi effektivitet og bekvemmelighet til reisende.
 • Innsjekkingsskranker: Begge terminalene har mange innsjekkingsskranker for å minimere ventetiden. Passasjerer kan enkelt fullføre innsjekkingsprosessen og få ombordstigningskortene sine ved hjelp av vennlig og profesjonelt personale.
 • Detaljhandel og servering: Longdongbao flyplass tilbyr et bredt utvalg av butikker og spisemuligheter. Reisende kan unne seg avgiftsfri shopping for kosmetikk, elektronikk og suvenirer, mens de også nyter en rekke lokale og internasjonale retter som serveres på flyplassens restauranter og kafeer.
 • Venteområder: Flyplassen tilbyr romslige og komfortable venteområder hvor passasjerene kan slappe av før flyet. Disse venteområdene er utstyrt med komfortable sitteplasser, ladestasjoner og gratis Wi-Fi-tilgang.
 • Forretningssalonger: Longdongbao flyplass tilbyr eksklusive forretningssalonger for premiumpassasjerer og medlemmer av utvalgte flyselskaper lojalitetsprogrammer. Disse salongene tilbyr et rolig miljø, gratis snacks og drikkevarer, samt fasiliteter som private arbeidsstasjoner og dusjfasiliteter.
 • Bagasjetjenester: Flyplassen har et dedikert bagasjehåndteringssystem som sikrer effektiv og sikker bagasjeoverføring. Passasjerer kan også bruke bagasjeoppbevaringstjenestene for deres bekvemmelighet.
 • Spesiell assistanse: Guiyang Longdongbao internasjonale lufthavn legger spesiell vekt på passasjerer med redusert mobilitet eller spesielle behov. Flyplassen tilbyr tilgjengelige fasiliteter, inkludert ramper, heiser og reserverte parkeringsplasser, for å sikre en problemfri opplevelse for alle reisende.

Tjenester:

 • Transport: Longdongbao flyplass har gode forbindelser til sentrum og områdene rundt. Passasjerer kan enkelt få tilgang til flyplassen ved hjelp av drosjer, busser og flyplassens dedikerte skytteltjeneste.
 • Informasjonsskranker: Flyplassen er utstyrt med informasjonsskranker bemannet av vennlig personell som er klare til å hjelpe passasjerer med forespørsler, veibeskrivelse og flyrelatert informasjon.
 • Tapt og funnet: Longdongbao flyplass har et dedikert Lost and Found-senter for å hjelpe passasjerer med å hente de tapte eiendelene sine. Opplært personell er tilgjengelig for å yte assistanse og sikre en rask løsning på slike hendelser.
 • Medisinske fasiliteter: I tilfelle medisinske nødsituasjoner har flyplassen medisinske fasiliteter og profesjonelt personale i beredskap for å gi nødvendig hjelp og støtte.
 • Minibanker og valutaveksling: Passasjerer kan finne minibanker og valutavekslingstjenester på flyplassens område, noe som gjør det praktisk for reisende å få tak i lokal valuta.
 • Gratis Internett-tilgang: Longdongbao flyplass tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang i hele terminalene, slik at passasjerer kan holde kontakten mens de er på flyplassen.

Guiyang Longdongbao internasjonale lufthavn streber etter å sikre den ytterste bekvemmelighet, komfort og sikkerhet for alle passasjerer. Med sine toppmoderne fasiliteter og omfattende tjenester, fortsetter flyplassen å forbedre reiseopplevelsen, noe som gjør den til et eksepsjonelt valg for de som flyr til eller fra Guiyang og områdene rundt.


Guiyang Longdongbao internasjonale lufthavn Sıkça Sorulan Sorular

Guiyang Longdongbao internasjonale lufthavn için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

KWE kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Guiyang Longdongbao internasjonale lufthavn için atanmıştır.

Guiyang Longdongbao internasjonale lufthavn'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Guiyang Longdongbao internasjonale lufthavn ile Ürümqi Diwopu International Airport (URC) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 4h 15m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Guiyang Longdongbao internasjonale lufthavn havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 33 taşıyıcı, Guiyang Longdongbao internasjonale lufthavn hizmet vermektedir ve aralarında China Southern Airlines, Colorful GuiZhou Airlines, Air China, 9 Air Co, Shandong Airline gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Guiyang şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Guiyang şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Guiyang Longdongbao internasjonale lufthavn (KWE) tercih edilen seçenektir.

Guiyang çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Guiyang civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella