Non-stop flyvning fra Guilin Liangjiang internasjonale lufthavn (KWL)

Non-stop flyvninger til 41 destinasjoner via 22 forskjellige flyselskaper

Guilin Liangjiang internasjonale lufthavn hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Guilin Liangjiang internasjonale lufthavn
Flyplass (IATA) kode KWL
By Guilin
Land China (CN)
Fullstendig plassering Guilin Liangjiang internasjonale lufthavn
Breddegrad 25.259653
Lengdegrad 110.208784
Nettsted Airport-gl.com.cn
Vis på kart Google maps
Guilin Liangjiang internasjonale lufthavn
Guilin Liangjiang internasjonale lufthavn
Guilin Liangjiang internasjonale lufthavn
Guilin Liangjiang internasjonale lufthavn
Guilin Liangjiang internasjonale lufthavn
Guilin Liangjiang internasjonale lufthavn

Guilin Liangjiang internasjonale lufthavn fasiliteter og tjenester

Som en av hovedportene til det fantastiske landskapet i Guilin, tilbyr Guilin Liangjiang internasjonale lufthavn en rekke moderne fasiliteter og praktiske tjenester for å sikre en hyggelig reiseopplevelse for passasjerer.

Fasiliteter

  • Terminal: Flyplassen har en romslig og godt designet terminalbygning som er utstyrt med alle nødvendige fasiliteter for å imøtekomme reisendes behov.
  • Detaljhandel og servering: Passasjerer kan nyte en rekke shopping- og spisesteder i terminalen, inkludert avgiftsfrie butikker, lokale butikker og internasjonale og lokale retter.
  • Lounge: Guilin Liangjiang International Flyplassen tilbyr komfortable salonger hvor passasjerene kan slappe av og slappe av før flyreisen. Disse salongene tilbyr fasiliteter som gratis Wi-Fi, forfriskninger og noen ganger spa-fasiliteter.
  • Bagasjetjenester: Flyplassen tilbyr bagasjetjenester, inkludert bagasjeinnpakning og oppbevaringsfasiliteter, for å sikre passasjerenes sikkerhet og bekvemmelighet ' eiendeler.
  • Transport: Det er enkelt å reise til og fra flyplassen med ulike tilgjengelige transportalternativer, inkludert drosjer, skyttelbusser og bilutleietjenester.

Tjenester.

  • Informasjonsskranker: Flyplassen har dedikerte informasjonsskranker plassert strategisk i hele terminalbygningen for å gi passasjerer assistanse angående flyruter, ombordstigningsgater og generell flyplassinformasjon.
  • Flyv. Tjenester: Guilin Liangjiang internasjonale lufthavn er utstyrt med moderne teknologi for å sikre effektive flyoperasjoner. Passasjerer kan sjekke inn for sine flyvninger ved selvbetjente kiosker eller ved de angitte innsjekkingsskrankene.
  • Sikkerhet og tollvesen: Flyplassen har strenge sikkerhetstiltak for å sikre sikkerheten til alle passasjerer. Toll- og immigrasjonsprosedyrer utføres effektivt for å lette smidig transitt.
  • Medisinske fasiliteter: I tilfelle medisinske nødsituasjoner har flyplassen medisinske fasiliteter og førstehjelpsstasjoner tilgjengelig for å gi umiddelbar hjelp til passasjerer.
  • Tilgjengelighet: Flyplassen prioriterer tilgjengelighet for passasjerer med funksjonshemminger eller begrenset mobilitet. Spesiell assistanse tilbys, inkludert rullestoltjenester og tilgjengelige fasiliteter, for å sikre en komfortabel reise for alle reisende.

Samlet sett tilbyr Guilin Liangjiang internasjonale lufthavn et omfattende utvalg av fasiliteter og tjenester for å møte behovene av moderne reisende. Enten det er shopping, spisesteder eller praktisk transport, kan passasjerene forvente en komfortabel og problemfri opplevelse på denne flyplassen. Med sin utmerkede infrastruktur og engasjement for kundetilfredshet, setter Guilin Liangjiang internasjonale lufthavn scenen for en flott start eller slutt på ethvert besøk til den pittoreske byen Guilin.


Guilin Liangjiang internasjonale lufthavn Sıkça Sorulan Sorular

Guilin Liangjiang internasjonale lufthavn için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

KWL kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Guilin Liangjiang internasjonale lufthavn için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Guilin Liangjiang internasjonale lufthavn havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 3h 25m süren ve Boeing 737-800 Passenger ile gerçekleştirilen Shenyang Taoxian International Airport (SHE) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Guilin Liangjiang internasjonale lufthavn havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Guilin Liangjiang internasjonale lufthavn havalimanından ayrılan yolcular, 22 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, China Eastern Airlines, Air China, Xiamen Airlines, Air Guilin, Beijing Capital Airline ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Guilin şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Guilin şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Guilin Liangjiang internasjonale lufthavn (KWL) tercih ederler.

Guilin yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella