Non-stop flyvning fra Guaira flyplass (GGJ)

Direkteflyvninger til 1 destinasjoner betjenes av 1 flyselskaper.

Günlük Kalkış Programı Guaira flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
CWB Curitiba
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 5m Vis pris

Guaira flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Guaira flyplass
Flyplass (IATA) kode GGJ
By Guaira
Land Brazil (BR)
Fullstendig plassering Guaira flyplass
Breddegrad
Lengdegrad
Vis på kart Google maps

Guaira Airport fasiliteter og tjenester

Guaira Airport er en moderne og velutstyrt flyplass som ligger i byen Guaira, og tilbyr praktiske transportmuligheter for både innenlandske og internasjonale reisende. Med sitt utvalg av fasiliteter og tjenester sikrer flyplassen en komfortabel og effektiv reiseopplevelse for alle passasjerer.

Fasiliteter

 • Terminalbygning: Flyplassen har en romslig og moderne terminal bygning med en rekke fasiliteter for å møte passasjerenes behov.
 • Restauranter og kafeer: Reisende kan nyte et utvalg av restauranter og kafeer som tilbyr en rekke retter og forfriskninger.
 • Plikt- Gratisbutikker: Flyplassen har avgiftsfrie butikker hvor passasjerer kan kjøpe et bredt spekter av produkter, inkludert kosmetikk, parfymer, elektronikk og lokale suvenirer.
 • Minibanker og valutaveksling: Minibanker og valutavekslingsskranker er praktisk plassert. tilgjengelig, noe som sikrer enkel tilgang til kontanter og valutakonvertering.
 • Lounge: Guaira Airport tilbyr komfortable salonger for reisende som søker et rolig og avslappende miljø før eller etter flyreisen.
 • Wi-Fi: Flyplassen tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang over hele terminalen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet under reisen.
 • Bilutleie: Ulike bilutleiefirmaer opererer på flyplassen, noe som gjør det mulig for reisende å enkelt leie et kjøretøy for å utforske Guaira og områdene rundt.
 • Parkering: Flyplassen tilbyr rikelig med parkeringsmuligheter for både korttids- og langtidsopphold.

Tjenester

 • Bagasjetjenester: Guaira flyplass tilbyr effektive bagasjehåndteringstjenester, som sikrer trygg og rettidig levering av passasjerenes bagasje.
 • Informasjonsskranker: Vennlig og kunnskapsrik personale er tilgjengelig ved informasjonsskranker for å hjelpe passasjerer med evt. forespørsler angående deres reise eller flyplassfasilitetene.
 • Tilgjengelighet for rullestoler: Flyplassen er utstyrt med fasiliteter for å ta imot passasjerer med redusert mobilitet, inkludert rullestolramper og tilgjengelige toaletter.
 • Medisinske fasiliteter: I i tilfelle av medisinske nødsituasjoner, har flyplassen medisinsk fagpersonell og førstehjelpsfasiliteter tilgjengelig for å gi umiddelbar hjelp til passasjerer.
 • Tapt og funnet: En dedikert tapt og funnet-tjeneste er tilgjengelig for å hjelpe passasjerer med å hente tapte gjenstander i løpet av deres reise gjennom Guaira flyplass.
 • Barnepass: Foreldre som reiser med små barn kan dra nytte av barnepasstjenester som tilbys på flyplassen, noe som sikrer en fredelig og komfortabel opplevelse for både foreldre og barn.
 • Turistinformasjon: Flyplassen gir informasjon om lokale attraksjoner, turer og transportmuligheter, slik at reisende kan utforske den vakre Guaira-regionen.
 • Flyassistanse: Passasjerer kan stole på dedikert personale og informasjonsskjermer for å holde seg oppdatert på flystatusen deres og eventuelle endringer eller forsinkelser.

Sıkça Sorulan Sorular

Guaira flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

GGJ kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Guaira flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Guaira flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık süren ve ile gerçekleştirilen destinasyonuna ulaşmaktadır.

Guaira flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 1 taşıyıcı, Guaira flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Azu gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Guaira şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Guaira şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Guaira flyplass (GGJ) tercih edilen seçenektir.

Guaira çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Guaira civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella