Direktefly fra Groningen flyplass Eelde (GRQ)

Utforsk 2 steder med 1 forskjellige transportører

Günlük Kalkış Programı Groningen flyplass Eelde

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
LPA Las Palmas
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

5t 5m Vis pris
AMS Haarlemmermeer
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

flyvninger per dag

0t 50m Vis pris

Groningen flyplass Eelde hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Groningen flyplass Eelde
Flyplass (IATA) kode GRQ
By Groningen
Land Netherlands (NL)
Fullstendig plassering Groningen flyplass Eelde
Breddegrad 53.128855
Lengdegrad 6.587567
Nettsted Groningenairport.nl
Vis på kart Google maps

Groningen Airport Eelde fasiliteter og tjenester

Groningen Airport Eelde er en internasjonal flyplass som ligger i den nordlige delen av Nederland. Det betjener både innenlands og internasjonale flyvninger, og tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å imøtekomme behovene til reisende. Enten du flyr for forretninger eller ferie, sørger Groningen Airport Eelde for en praktisk og hyggelig opplevelse.

Fasiliteter

  • Terminalbygning: Flyplassen har en moderne terminalbygning utstyrt med alle nødvendige fasiliteter for å lette reiseprosessen. Det gir god plass for innsjekking, sikkerhetssjekker og bagasjehåndtering, og sikrer en jevn overgang fra inngangen til flyet.
  • Detaljhandel og servering: Passasjerer kan nyte en rekke butikker og spisesteder innenfor terminalen. Fra avgiftsfrie butikker som tilbyr en rekke produkter til kafeer og restauranter som serverer deilige måltider og drikkevarer, det er noe for enhver smak.
  • Bilutleie: Groningen Airport Eelde tilbyr praktiske bilutleietjenester, slik at besøkende kan utforske regionen i sitt eget tempo. Ulike utleiebyråer er tilgjengelige på flyplassen, og tilbyr et bredt utvalg av kjøretøy for å passe ulike preferanser og budsjetter.
  • Parkering: Flyplassen tilbyr sikre parkeringsfasiliteter for både kortere og lengre opphold. Passasjerer kan parkere kjøretøyene sine beleilig nær terminalen, noe som sikrer enkel tilgang ved retur.
  • Gratis Wi-Fi: Reisende kan holde kontakten med gratis Wi-Fi tilgjengelig på hele terminalen. Enten det gjelder viktige jobb-e-poster eller bare holde kontakten med sine nærmeste, sikrer denne tjenesten sømløs tilkobling under oppholdet på flyplassen.

Tjenester

  • Flyinformasjon: Flere skjermer som viser flyinformasjon i sanntid er strategisk plassert i terminalen, slik at passasjerer enkelt kan sjekke statusen til flyreisene sine og holde seg informert om eventuelle endringer.
  • Bagasjehjelp: Opplærte ansatte er tilgjengelige for å hjelpe passasjerer med bagasjen, og sikrer en problemfri opplevelse fra innsjekkingsskranken til flyet. Enten det er merking, veiing eller håndtering, er de der for å gi støtte.
  • Fasiliteter for funksjonshemmede: Groningen Airport Eelde er forpliktet til å tilby tilgjengelige fasiliteter for passasjerer med funksjonshemninger. Terminalen er utstyrt med ramper, heiser, tilgjengelige toaletter og utpekte parkeringsplasser, som imøtekommer behovene til alle reisende.
  • Tapt og funnet: I tilfelle tapte eller forlagte gjenstander, tilbyr flyplassen en dedikert Lost og funnet tjeneste. Passasjerer kan rapportere og hente eiendelene sine her, noe som sikrer en rask løsning på uheldige hendelser.
  • Forretningssenter: For forretningsreisende tilbyr flyplassen et velutstyrt forretningssenter med møterom, arbeidsstasjoner og annet nødvendig fasiliteter. Det gir et produktivt miljø for arbeidsrelaterte oppgaver mens du venter på fly.

Groningen flyplass Eelde Sıkça Sorulan Sorular

Groningen flyplass Eelde için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Groningen flyplass Eelde belirlenmiş IATA kodu GRQ ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Groningen flyplass Eelde havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 5h 5m süren ve Boeing 737MAX 8 Passenger ile gerçekleştirilen Gran Canaria Airport (LPA) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Groningen flyplass Eelde havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Groningen flyplass Eelde havalimanından ayrılan yolcular, 1 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, TUIfly Netherland ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Groningen şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Groningen şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Groningen flyplass Eelde (GRQ) tercih ederler.

Groningen çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Groningen civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella