Direktefly fra Griffith flyplass (GFF)

Utforsk 2 steder med 2 forskjellige transportører

Günlük Planlanmış Griffith flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
SYD Maskot

2-4 flyvninger per dag

1t 23m Vis pris
NRA Narrandera

1-2 flyvninger per dag

0t 25m Vis pris

Griffith flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Griffith flyplass
Flyplass (IATA) kode GFF
By Griffith
Land Australia (AU)
Fullstendig plassering Griffith flyplass
Breddegrad -34.255432
Lengdegrad 146.062700
Vis på kart Google maps

Griffith Airport fasiliteter og tjenester

Griffith Airport er et travelt knutepunkt som tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å gi komfort og bekvemmelighet til reisende. Enten du flyr for forretninger eller ferie, har flyplassen som mål å sikre en jevn og hyggelig opplevelse for alle passasjerer.

Terminalfasiliteter

 • Innsjekkingsskranker: Flyplassen har mange velutstyrte innsjekkingsskranker for å håndtere passasjerstrømmen effektivt.
 • Bagasjehåndtering: Toppmoderne bagasjehåndteringssystemer sikrer at bagasjen din behandles raskt, noe som reduserer ventetidene på flyplassen.
 • Restauranter og kafeer: Ulike spisesteder er tilgjengelige for passasjerer å ta en matbit før flyet eller under opphold.
 • Butikker og avgiftsfrie: Utforsk en rekke butikker og boutiquer for å unne deg i noen forhandlerbehandlinger eller hent reisenødvendigheter.
 • Lounge: Slapp av og foryng deg i flyplassens førsteklasses salonger utstyrt med komfortable sitteplasser, forfriskninger og forretningsfasiliteter.

Transport Tjenester

 • Taxi: Drosjer er lett tilgjengelig utenfor terminalbygningen, og tilbyr praktiske transportmuligheter til destinasjonen.
 • Leiebiler: Flere anerkjente bilutleiefirmaer opererer fra flyplassen, gir en problemfri måte å utforske regionen i ditt eget tempo.
 • Shuttelservice: Skytteltjenester kobler flyplassen til ulike byplasser, og tilbyr et rimelig og effektivt transportmiddel.
 • Offentlig transport: Flyplassen er godt forbundet med offentlige transportnettverk, noe som gjør det enkelt å få tilgang til store destinasjoner i området.

Parkeringsfasiliteter

 • Kort -Tidsparkering: Korttidsparkering ligger nær terminalen, og er ideelt for de som slipper av eller henter passasjerer.
 • Langtidsparkering: Hvis du trenger langtidsparkering, tilbyr flyplassen sikker langtidsparkering parkeringsplasser til rimelige priser.
 • Parkering for funksjonshemmede: Spesielle parkeringsplasser nær terminalbygningen sikrer tilgjengelighet for passasjerer med funksjonshemninger.

Tilleggstjenester

 • Wi-Fi: Hold deg tilkoblet med gratis Wi-Fi-tilgang i hele terminalen.
 • Minibanker og valutaveksling: Beleilig plasserte minibanker og valutavekslingstjenester gjør det enkelt å utføre finansielle transaksjoner.
 • Informasjonsskranke: Dedikert flyplasspersonale er tilgjengelig ved informasjonsskranken for å hjelpe med eventuelle spørsmål eller bekymringer.
 • Bagasjevogner: Gratis bagasjevogner er tilgjengelige slik at passasjerer enkelt kan transportere eiendelene sine.
 • Medisinske tjenester: Et medisinsk senter er lokalisert i flyplassens lokaler for å gi medisinsk hjelp om nødvendig.

Griffith Airport er forpliktet til å tilby et høyt servicenivå og sikre en komfortabel opplevelse for alle passasjerer. Med sine velholdte fasiliteter og et bredt spekter av praktiske tjenester, har flyplassen som mål å gjøre reisen din stressfri fra start til slutt.


Sıkça Sorulan Sorular

Griffith flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

GFF kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Griffith flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Griffith flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 1h 25m süren ve De Havilland (Bombardier) DHC-8 Dash 8 ile gerçekleştirilen Sydney Kingsford Smith Airport (SYD) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Griffith flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 2 taşıyıcı, Griffith flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Rex Regional Express, Qanta gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Griffith şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Griffith şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Griffith flyplass (GFF) tercih ederler.

Griffith yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella