Non-stop flyvning fra Gran Canaria flyplass (LPA)

Direkteflyvninger til 126 destinasjoner betjenes av 45 flyselskaper.

Gran Canaria flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Gran Canaria flyplass
Flyplass (IATA) kode LPA
By Las Palmas
Land Spain (ES)
Fullstendig plassering Gran Canaria flyplass
Breddegrad 27.933185
Lengdegrad -15.387707
Nettsted Aena.es
Vis på kart Google maps
Gran Canaria flyplass
Gran Canaria flyplass
Gran Canaria flyplass
Gran Canaria flyplass
Gran Canaria flyplass
Gran Canaria flyplass

Gran Canaria flyplass

Gran Canaria flyplass fasiliteter og tjenester

Gran Canaria flyplass, også kjent som Las Palmas flyplass, er den travleste flyplassen på Kanariøyene, som ligger på øya Gran Canaria. Den fungerer som en viktig inngangsport for turister som besøker den populære feriedestinasjonen.

Terminalfasiliteter

Flyplassen har en moderne og velutstyrt terminal som tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og effektiv reiseopplevelse:

 • Informasjonspunkter: Det er mange informasjonspunkter i hele terminalen, med godt trent personale som er klare til å hjelpe passasjerer med spørsmål eller bekymringer.
 • Shoppingsalternativer: Flyplassen har en rekke butikker, inkludert avgiftsfrie utsalgssteder, motebutikker og suvenirbutikker, som tilbyr et bredt utvalg av produkter og gaver som reisende kan velge mellom.
 • Restauranter og kafeer: Passasjerer kan nyte et bredt utvalg av spisesteder, inkludert lokal mat, internasjonale hurtigmatkjeder, kaffebarer og barer, som serverer enhver smak og preferanse.
 • Bilutleietjenester: Ulike bilutleiefirmaer har skrivebord i ankomstområdet, noe som gir praktiske alternativer for de som ønsker å utforske øya i sitt eget tempo.
 • Bank og valutaveksling: Det er flere banker og valutavekslingskontorer i terminalen, slik at passasjerene kan håndtere sine økonomiske forhold. trenger effektivt.
 • Gratis Wi-Fi-tilgang: Flyplassen tilbyr gratis Wi-Fi i hele terminalen, noe som sikrer at passasjerer kan holde kontakten med sine kjære eller ta igjen jobben mens de venter på flyene deres.
 • Medisinske fasiliteter: Gran Canaria lufthavn har et medisinsk senter utstyrt for å håndtere nødstilfeller eller medisinsk assistanse som passasjerer krever.
 • Lekeområder for barn: Flyplassen forstår viktigheten av å holde barn underholdt under reisen og tilbyr utpekte lekeområder for yngre passasjerer.
 • Bagasjetjenester: Passasjerer kan finne bagasjeoppbevaring, bagasjeinnpakning og skranker for tapt og funnet for å hjelpe med bagasjerelaterte problemer.

Spesialhjelp

Gran Canaria lufthavn streber etter å gi utmerket service til alle passasjerer, uavhengig av deres behov. Følgende tjenester er tilgjengelige for de som trenger spesiell assistanse:

 • Tilgjengelighet for rullestolbrukere: Flyplassen er fullt tilgjengelig, med heiser, ramper og utpekte parkeringsplasser for funksjonshemmede passasjerer. Rullestoler kan leveres på forespørsel.
 • Spesielle sitteplasser: Passasjerer med redusert mobilitet kan be om spesielle sitteplasser på flyet.
 • Tilgjengelige toaletter: Terminalen tilbyr tilgjengelige toaletter for bekvemmeligheten av alle passasjerer.
 • Assistanse for synshemmede passasjerer: Flyplasspersonalet er opplært til å gi veiledning og assistanse til synshemmede passasjerer under hele reisen.
 • Spesielle diettkrav: Passasjerer med spesifikke kostholdsbegrensninger kan be om spesielle måltider fra flyselskapet på forhånd.
 • Kjæledyr og tjenestedyr: Flyplassen har utpekte områder for kjæledyr og tjenestedyr, noe som sikrer at de kan reise komfortabelt.

Gran Canaria Flyplassen går utover for å tilby en rekke fasiliteter og tjenester for å forbedre reiseopplevelsen for alle passasjerer. Fra shopping- og spisesteder til spesielle assistansetjenester, streber flyplassen etter å sikre en jevn reise for hver enkelt.


Sıkça Sorulan Sorular

Gran Canaria flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Gran Canaria flyplass belirlenmiş IATA kodu LPA ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Gran Canaria flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 6h 15m süren ve Code 223 ile gerçekleştirilen Riga International Airport (RIX) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Gran Canaria flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Gran Canaria flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 45 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Binter Canarias, Prescott Support Company, Vueling, Ryanair, Jet ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Las Palmas şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Las Palmas şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Gran Canaria flyplass (LPA) tercih edilen seçenektir.

Las Palmas çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Las Palmas civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella