Spesialtilbud på flyvninger fra Gondar flyplass (GDQ)

Non-stop flyvninger til 1 destinasjoner med 1 forskjellige flyselskaper

Günlük Planlanmış Gondar flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
ADD Addis Abeba

5 flyvninger per dag

1t 10m Vis pris

Gondar flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Gondar flyplass
Flyplass (IATA) kode GDQ
By Gondar
Land Ethiopia (ET)
Fullstendig plassering Gondar flyplass
Breddegrad 12.520501
Lengdegrad 37.433840
Vis på kart Google maps

Gondar Airport Fasiliteter og tjenester

Introduksjon

Gondar Airport, også kjent som Atse Tewodros Airport, er en av de travleste flyplassene i Etiopia.

Fasiliteter

Terminalbygning

Flyplassen har en moderne og romslig terminalbygning som betjener både innenlands- og utenlandsflyvninger. Terminalen er utstyrt med ulike fasiliteter for å sikre en komfortabel opplevelse for passasjerene.

Innsjekkingsskranker

Det er flere innsjekkingsskranker tilgjengelig for å imøtekomme passasjerenes behov. Skrankene er bemannet av vennlig og effektivt personell som gir assistanse under innsjekkingsprosessen.

Venteområder

Gondar flyplass tilbyr komfortable venteområder for passasjerer å slappe av før flyturen. Venteområdene er utstyrt med sitteplasser, ladepunkter og gratis Wi-Fi, slik at passasjerene kan holde seg tilkoblet og underholde.

Detaljhandel og servering

Det finnes flere butikker og spisesteder. tilgjengelig på Gondar flyplass. Passasjerer kan bla gjennom en rekke avgiftsfrie butikker som tilbyr ulike produkter. I tillegg er det restauranter og kafeer som serverer både lokale og internasjonale retter, noe som sikrer at passasjerer kan nyte et utvalg av mat og drikke.

Tjenester

Bagasjetjenester

Gondar Airport tilbyr effektive bagasjetjenester for å sikre trygg og rettidig håndtering av passasjerenes bagasje. Bagasjevogner er lett tilgjengelige for passasjerer å bruke, og dedikerte medarbeidere er tilstede for å hjelpe med eventuelle bagasjerelaterte spørsmål.

Informasjonsskranke

En informasjonsskranke er plassert i terminalbygningen å veilede passasjerer og gi dem all nødvendig informasjon. Kunnskapsrike ansatte er tilgjengelige for å svare på spørsmål angående flyruter, flyplassfasiliteter, lokal transport og mer.

Sikkerhet og immigrasjon

Gondar flyplass opprettholder høye sikkerhetsnivåer for å sikre sikkerheten til passasjerer og deres eiendeler. Strenge sikkerhetstiltak, inkludert bagasjekontroll og årvåkent personale, er på plass. Flyplassen har også immigrasjonsskranker for både ankomster og avganger, noe som letter sømløse prosedyrer for inn- og utreise.

Transport

Ulike transportalternativer er tilgjengelige til og fra Gondar flyplass, inkludert drosjer og bilutleie tjenester. Passasjerer kan enkelt få tilgang til transportalternativer utenfor terminalbygningen for å nå ønsket destinasjon.

Medical Services

Gondar Airport har medisinske fasiliteter for å håndtere medisinske nødsituasjoner eller gi umiddelbar hjelp. Kvalifisert medisinsk fagpersonell er tilgjengelig på stedet for å ivareta passasjerenes medisinske behov.

Spesialhjelp

Flyplassen tilbyr spesiell assistanse for passasjerer med funksjonshemminger eller mobilitetsbegrensninger. Dedikerte medarbeidere gir støtte og sikrer en jevn reiseopplevelse for alle passasjerer.

Valutaveksling

Valutavekslingstjenester er tilgjengelig på Gondar flyplass, noe som gjør det praktisk for internasjonale reisende å veksle valuta.

Forretningsfasiliteter

For passasjerer som trenger forretningsrelaterte tjenester, tilbyr Gondar Airport fasiliteter som møterom og forretningssalonger, utstyrt med fasiliteter for å møte behovene til forretningsreisende.


Gondar flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Gondar flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Gondar flyplass belirlenmiş IATA kodu GDQ ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Gondar flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık süren ve ile gerçekleştirilen destinasyonuna ulaşmaktadır.

Gondar flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Gondar flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 1 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Ethiopian Airline ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Gondar şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Gondar şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Gondar flyplass (GDQ) tercih edilen seçenektir.

Gondar çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Gondar civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella