Spesialtilbud på flyvninger fra Golmud flyplass (GOQ)

Direkteflyvninger til 4 destinasjoner betjenes av 3 flyselskaper.

Günlük Kalkış Programı Golmud flyplass

Golmud flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Golmud flyplass
Flyplass (IATA) kode GOQ
By Golmud
Land China (CN)
Fullstendig plassering Golmud flyplass
Breddegrad 36.403530
Lengdegrad 94.790607
Vis på kart Google maps

Golmud flyplassfasiliteter og tjenester

Golmud flyplass, som ligger i Qinghai-provinsen, Kina, fungerer som et viktig transportknutepunkt for både turister og innbyggere. Denne moderne og velutstyrte flyplassen tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en jevn og komfortabel reiseopplevelse.

Terminalfasiliteter

Ved å gå inn i terminalen, blir passasjerer møtt av en ren og romslige omgivelser. Flyplassen har et dedikert bagasjeområde, noe som gjør det praktisk for reisende å hente eiendelene sine ved ankomst. Terminalen tilbyr også en rekke fasiliteter, inkludert:

 • Restauranter: Sultne passasjerer kan unne seg et utvalg av lokale og internasjonale retter på flyplassrestaurantene. Disse etablissementene tilbyr en rekke alternativer for å imøtekomme ulike smaker og kostholdspreferanser.
 • Shopping: Golmud lufthavn har et utvalg butikker, slik at reisende kan bla gjennom avgiftsfrie varer, lokale suvenirer, elektronikk og annet reisebehov.
 • Lounge: For passasjerer som ønsker en mer eksklusiv og avslappende opplevelse, tilbyr flyplassen VIP-salonger. Disse salongene tilbyr komfortable sitteplasser, gratis drikkevarer og snacks.
 • WiFi: Hold deg tilkoblet gjennom hele reisen med flyplassens gratis WiFi-tjeneste. Passasjerer kan enkelt få tilgang til internett for jobb- eller fritidsformål.

Transport

Det er enkelt og praktisk å komme seg til og fra Golmud lufthavn. Flyplassen tilbyr ulike transportalternativer for reisende:

 • Taxi: Drosjer er lett tilgjengelig utenfor terminalen, noe som gir en rask og problemfri måte å nå reisemålet ditt i Golmud eller områdene rundt.
 • Bilutleie: Flere anerkjente bilutleiefirmaer opererer på flyplassen, og tilbyr en rekke kjøretøy som dekker ulike behov og budsjetter. Å leie en bil gjør det enkelt å utforske regionen i ditt eget tempo.
 • Offentlig transport: Golmud lufthavn er godt forbundet med byens offentlige transportnettverk. Busser og skyttelbuss transporterer regelmessig passasjerer mellom flyplassen og ulike sentrale steder.

Passasjertjenester

Golmud lufthavn er forpliktet til å tilby utmerkede passasjertjenester:

 • Flyinformasjon: Skjermer i hele terminalen holder passasjerene informert om de siste flyoppdateringene og avgangs-/ankomsttider.
 • Bagasjehjelp: Flyplasspersonalet er dedikert til å sørge for at bagasjen din kommer trygt frem. Bagasjeassistanse er tilgjengelig for alle forespørsler eller problemer angående bagasje.
 • Medisinske fasiliteter: I nødstilfeller har Golmud lufthavn medisinske fasiliteter og et team av utdannede fagfolk for å gi umiddelbar hjelp.
 • Spesielle behovsassistanse: Passasjerer med spesielle behov eller funksjonshemminger kan be om assistanse på forhånd. Flyplasspersonalet er opplært til å gi støtte gjennom hele reiseprosessen.

Samlet sett tilbyr Golmud lufthavn et bredt spekter av fasiliteter og tjenester for å forbedre reiseopplevelsen for alle passasjerer. Med sin moderne infrastruktur og engasjement for passasjertilfredshet, er Golmud lufthavn en inngangsport til den fantastiske skjønnheten og unike kulturen i Qinghai-provinsen.


Golmud flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Golmud flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Golmud flyplass belirlenmiş IATA kodu GOQ ile tanımlanır.

Golmud flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Golmud flyplass ile Zhengzhou Xinzheng International Airport (CGO) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 2h 40m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Golmud flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 3 taşıyıcı, Golmud flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Tibet Airlines, West Air (China), China Eastern Airline gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Golmud şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Golmud şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Golmud flyplass (GOQ) tercih ederler.

Golmud çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Golmud civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella