Flygninger som går fra Glasgow Prestwick flyplass (PIK)

Non-stop flyvninger til 6 destinasjoner med 1 forskjellige flyselskaper

Günlük Planlanmış Glasgow Prestwick flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
TFS Tenerife

1 flyvninger per dag

4t 40m Vis pris
ALC Alicante
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

3t 0m Vis pris
ACE Arrecife
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

4t 25m Vis pris
AGP Málaga
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

3t 10m Vis pris
LPA Las Palmas
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

4t 40m Vis pris
FAO Faro

1 flyvninger per dag

3t 5m Vis pris

Glasgow Prestwick flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Glasgow Prestwick flyplass
Flyplass (IATA) kode PIK
By Prestwick
Land United-Kingdom (GB)
Fullstendig plassering Glasgow Prestwick flyplass
Breddegrad 55.508902
Lengdegrad -4.610981
Nettsted Glasgowprestwick.com
Vis på kart Google maps

Glasgow Prestwick Airport fasiliteter og tjenester

Introduksjon

Glasgow Prestwick Airport ligger i Prestwick, South Ayrshire, Skottland. Det er en internasjonal flyplass som betjener byområdet Greater Glasgow, i tillegg til å være en inngangsport til andre deler av Skottland. Flyplassen tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en jevn og effektiv reiseopplevelse for sine passasjerer.

Terminalfasiliteter

Flyplassen har en moderne og romslig terminalbygning med en rekke fasiliteter:

 • Tollfri shopping: Passasjerer kan nyte et utvalg utsalgssteder som tilbyr en rekke produkter som klær, tilbehør, elektronikk og suvenirer.
 • Mat og Drikke: Flere kafeer, restauranter og barer er tilgjengelig over hele terminalen, og tilbyr en rekke spisesteder som passer forskjellige smaker og preferanser.
 • Wi-Fi-tilgang: Gratis Wi-Fi er tilgjengelig på hele flyplassen, slik at passasjerer kan holde kontakten og være produktive under oppholdet på Glasgow Prestwick.
 • Lounge: Flyplassen tilbyr førsteklasses salonger for passasjerer som leter etter et rolig og behagelig miljø for å slappe av eller ta igjen jobben før de flyr.
 • Spesiell assistanse: Glasgow Prestwick Airport er forpliktet til å tilby en tilgjengelig reiseopplevelse for alle passasjerer. Spesielle assistansetjenester er tilgjengelige for personer med redusert mobilitet eller ekstra behov.

Transport

Det er praktisk å komme seg til og fra flyplassen, takket være ulike transportalternativer:

 • Tog: Flyplassen har sin egen jernbanestasjon, som gir direkte tilgang til Glasgow sentralstasjon og andre større byer i Skottland.
 • Taxi og bilutleie: Drosjer og bilutleietjenester er tilgjengelig på flyplassen, noe som gjør det enkelt for passasjerer å utforske regionen i sitt eget tempo.
 • Buss: Regelmessige busstjenester kobler flyplassen til ulike destinasjoner, inkludert Glasgow sentrum og andre nærliggende byer.
 • Parkering: Glasgow Prestwick Airport tilbyr korttids- og langtidsparkeringsfasiliteter, og gir passasjerer praktiske muligheter for å forlate kjøretøyene sine.

Tilleggstjenester

I tillegg til terminalfasilitetene og transportalternativene, tilbyr flyplassen ekstra tjenester for å forbedre passasjeropplevelsen:

 • Executive Aviation: Glasgow Prestwick Airport dekker private luftfartsbehov, med separate fasiliteter og tjenester for private jetfly og executive-fly.
 • Parkeringsplass og tur: Passasjerer kan benytte seg av parkerings- og kjøretjenesten for en problemfri opplevelse, der en skyttelbuss enkelt transporterer dem mellom parkeringsområdet og terminalen.
 • Forretningsfasiliteter: Flyplassen tilbyr møterom og konferansefasiliteter for forretningsreisende, utstyrt med audiovisuelt utstyr og cateringmuligheter.
 • Reisebyråer: Passasjerer kan finne reisebyråer i terminalen, gi hjelp med bestilling av flyreiser, overnatting og andre reisearrangementer.

Glasgow Prestwick Airport streber etter å tilby en rekke fasiliteter og tjenester som imøtekommer passasjerenes behov. Med en moderne terminal, varierte spisesteder, praktiske transportforbindelser og ekstra fasiliteter, sikrer flyplassen en komfortabel og hyggelig reiseopplevelse for alle.


Sıkça Sorulan Sorular

Glasgow Prestwick flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

PIK kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Glasgow Prestwick flyplass için atanmıştır.

Glasgow Prestwick flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Glasgow Prestwick flyplass ile Gran Canaria Airport (LPA) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 4h 40m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Glasgow Prestwick flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 1 taşıyıcı, Glasgow Prestwick flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Ryanai gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Prestwick şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Prestwick şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Glasgow Prestwick flyplass (PIK) tercih ederler.

Prestwick yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella