Direktefly fra Glasgow internasjonale flyplass (GLA)

Direkteflyvninger til 77 destinasjoner betjenes av 16 flyselskaper.

Glasgow internasjonale flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Glasgow internasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode GLA
By Glasgow
Land United-Kingdom (GB)
Fullstendig plassering Glasgow internasjonale flyplass
Breddegrad 55.869074
Lengdegrad -4.435053
Nettsted Glasgowairport.com
Vis på kart Google maps
Glasgow internasjonale flyplass
Glasgow internasjonale flyplass
Glasgow internasjonale flyplass
Glasgow internasjonale flyplass
Glasgow internasjonale flyplass
Glasgow internasjonale flyplass

Glasgow internasjonale flyplass

Glasgow International Airport Fasiliteter og tjenester

Glasgow International Airport er den viktigste internasjonale flyplassen i Skottland, og betjener millioner av passasjerer hvert år. Flyplassen tilbyr et bredt spekter av fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk reiseopplevelse for alle passasjerer.

Terminalfasiliteter

 • Innsjekking: Flyplassen tilbyr flere innsjekkinger -i områder med selvbetjente kiosker og tradisjonelle innsjekkingsskranker for å strømlinjeforme ombordstigningsprosessen.
 • Bagasjetjenester: Passasjerer kan benytte seg av bagasjetjenestene, inkludert sikker innpakking av bagasjen, bagasjeoppbevaring og tapt og funnet hjelp.
 • Shopping og servering: Terminalen har en rekke butikker, boutiquer og avgiftsfrie utsalgssteder, og tilbyr alt fra eksklusiv mote til lokale suvenirer. Tallrike kafeer, restauranter og barer er også tilgjengelige, som passer til ulike kulinariske preferanser.
 • Lounge: Glasgow International Airport har førsteklasses salonger for første- og forretningsklassepassasjerer, og tilbyr et komfortabelt og avslappende miljø for å slappe av før eller etter en flytur.
 • Wi-Fi: Gratis ubegrenset Wi-Fi er tilgjengelig i hele terminalen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet mens de er på flyplassen.

Transport

 • Drosjer: Drosjer er lett tilgjengelig utenfor terminalen, noe som gir passasjerer et praktisk alternativ for å nå målet.
 • Bilutleie: Flere bilutleiefirmaer har skrivebord i terminalen, gir passasjerene friheten til å utforske Skottland i sitt eget tempo.
 • Offentlig transport: Flyplassen er godt forbundet med Skottlands offentlige transportnettverk, med ulike buss- og busstjenester som kjører til og fra terminalen.
 • Langtidsparkering: Glasgow International Airport tilbyr langtidsparkering for passasjerer som planlegger å forlate kjøretøyene sine på flyplassen under reisen. Det tilbys skytteltjenester for å overføre passasjerer mellom parkeringsplassene og terminalen.
 • Bruk og henting: Flyplassen har utpekte områder for avlevering og henting av passasjerer, noe som sikrer jevn trafikkflyt og enkel tilgang til terminalen.

Spesialhjelp

 • Tilgjengelighet: Glasgow International Airport er forpliktet til å sikre tilgjengelighet for alle passasjerer. Fasilitetene inkluderer blant annet ramper, heiser og tilgjengelige toaletter. Personalet er også tilgjengelig for å yte assistanse om nødvendig.
 • Spesielle behov: Passasjerer med spesielle behov eller begrenset mobilitet kan be om spesifikke assistansetjenester, for eksempel rullestolstøtte og prioritert ombordstigning, for å lette reisen gjennom flyplassen.
 • Familiefasiliteter: Flyplassen tilbyr dedikerte familierom, inkludert babygarderober og lekeområder for barn, for å imøtekomme behovene til reisende familier.

Glasgow internasjonale lufthavn streber etter å tilby en rekke fasiliteter og tjenester av topp kvalitet for å forbedre reiseopplevelsen til sine passasjerer. Fra praktiske innsjekkingsmuligheter til ulike shopping- og spisesteder, flyplassen sikrer at alle aspekter av en passasjers reise er hyggelig. Med utmerkede transportforbindelser og spesielle hjelpetilbud, har Glasgow International Airport som mål å gjøre reiser tilgjengelig og stressfri for alle individer. Enten du reiser for forretninger eller fornøyelser, kan passasjerer stole på at flyplassen dekker deres behov og gir en hyggelig start eller slutt på reisen.


Sıkça Sorulan Sorular

Glasgow internasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

GLA kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Glasgow internasjonale flyplass için atanmıştır.

Glasgow internasjonale flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Glasgow internasjonale flyplass ile Cancun International Airport (CUN) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 9h 50m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Glasgow internasjonale flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Glasgow internasjonale flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 16 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, easyJet, Loganair, British Airways, Aer Lingus, Jet ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Glasgow şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Glasgow şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Glasgow internasjonale flyplass (GLA) tercih edilen seçenektir.

Glasgow yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella