Spesialtilbud på flyvninger fra Gerardo Tobar López flyplass (BUN)

Direkteflyvninger til 1 destinasjoner betjenes av 2 flyselskaper.

Günlük Planlanmış Gerardo Tobar López flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
BOG Bogota
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 20m Vis pris

Gerardo Tobar López flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Gerardo Tobar López flyplass
Flyplass (IATA) kode BUN
By Buenaventura
Land Colombia (CO)
Fullstendig plassering Gerardo Tobar López flyplass
Breddegrad 3.819963
Lengdegrad -76.992164
Vis på kart Google maps

Gerardo Tobar López flyplass fasiliteter og tjenester

Gerardo Tobar López flyplass, som ligger i hjertet av byen, er utstyrt med et bredt spekter av moderne fasiliteter og tjenester for å sikre en jevn og komfortabel reiseopplevelse for alle passasjerer. Denne travle flyplassen fungerer som en inngangsport for både innenlandske og internasjonale reisende, og tilbyr en rekke fasiliteter for bekvemmelighet og avslapning.

Fasiliteter

 • Terminaler: Flyplassen har flere terminaler hver catering til bestemte flyselskaper. Disse terminalene er godt designet og utstyrt med rikelig med sittegrupper og moderne fasiliteter.
 • Restauranter og kafeer: Passasjerer kan nyte deilige måltider, snacks og drikkevarer på de ulike spisestedene som er tilgjengelige på flyplassen. Fra raske matbiter til god mat, det er noe for enhver smak.
 • Detaljhandel: Flyplassen har en rekke utsalgssteder som tilbyr avgiftsfri shopping, suvenirer, klær, elektronikk og mye mer. Reisende kan unne seg litt detaljbehandling eller hente nødvendigheter i siste liten før reisen.
 • Minibanker og valutaveksling: Beleilig plasserte minibanker og valutavekslingsskranker gir enkel tilgang til kontanter eller veksling av utenlandsk valuta, noe som sikrer at passasjerene får dekket alle sine økonomiske behov.
 • Bagasjetjenester: Flyplassen har effektive bagasjehåndteringsfasiliteter, inkludert bagasjeoppbevaring og innpakningstjenester, for å sikre sikkerheten og bekvemmeligheten til reisendes eiendeler.
 • Forretningsfasiliteter: For forretningsreisende tilbyr flyplassen velutstyrte konferanserom, Wi-Fi-tilgang og andre fasiliteter for å lette forretningstransaksjoner.

Tjenester

 • Transport: Flyplassen tilbyr ulike transportalternativer, inkludert taxitjenester, bilutleie og skyttelbuss til nærliggende hoteller og større byattraksjoner.
 • Reisehjelp: Det vennlige og flerspråklige personalet er tilgjengelig for å hjelpe passasjerer med innsjekking, ombordstigning og andre reiserelaterte spørsmål eller bekymringer.
 • Loungeområder: Premium-passasjerer og medlemmer av spesifikke lojalitetsprogrammer kan nyte eksklusiv tilgang til luksuriøse lounger, som gir et komfortabelt og rolig miljø borte fra de travle folkemengdene.
 • Medisinske fasiliteter: I tilfelle medisinske nødsituasjoner har flyplassen medisinske tjenester tilgjengelig, inkludert førstehjelpsstasjoner og kvalifisert medisinsk fagpersonell.
 • Spesielle behovstjenester: Flyplassen er forpliktet til å yte assistanse til passasjerer med funksjonshemminger eller mobilitetsrestriksjoner, for å sikre at deres reiseopplevelse er så jevn og komfortabel som mulig.

Gerardo Tobar López lufthavn streber etter å kontinuerlig forbedre sine fasiliteter og tjenester, og sikrer at passasjerenes behov dekkes og reisene deres er stressfrie. Enten du legger ut på en fritidsferie eller en forretningsreise, har flyplassen som mål å gi en hyggelig start eller slutt på reiseopplevelsen.


Gerardo Tobar López flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Gerardo Tobar López flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Gerardo Tobar López flyplass belirlenmiş IATA kodu BUN ile tanımlanır.

Gerardo Tobar López flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Gerardo Tobar López flyplass ile arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Gerardo Tobar López flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 2 taşıyıcı, Gerardo Tobar López flyplass hizmet vermektedir ve aralarında SATENA, EasyFl gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Buenaventura şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Buenaventura şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Gerardo Tobar López flyplass (BUN) tercih edilen seçenektir.

Buenaventura çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Buenaventura civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella