Rimelige flyvninger fra George flyplass (GRJ)

Direkteflyvninger til 3 destinasjoner betjenes av 3 flyselskaper.

Günlük Planlanmış George flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
JNB Johannesburg

8-10 flyvninger per dag

1t 55m Vis pris
CPT Cape Town

2-3 flyvninger per dag

1t 0m Vis pris
BFN Bloemfontein

2 flyvninger per dag

1t 45m Vis pris

George flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn George flyplass
Flyplass (IATA) kode GRJ
By George
Land South-Africa (ZA)
Fullstendig plassering George flyplass
Breddegrad -34.004364
Lengdegrad 22.380974
Nettsted Airports.co.za
Vis på kart Google maps
George flyplass
George flyplass
George flyplass
George flyplass
George flyplass
George flyplass

George flyplassfasiliteter og tjenester

George flyplass, som ligger i den pittoreske byen George i Sør-Afrika, tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en behagelig og praktisk reiseopplevelse for sine passasjerer. Enten du ankommer, drar eller er på transitt, har flyplassen alt du trenger for å gjøre reisen smidig og problemfri.

Fasiliteter

 • Terminal: Flyplassen har funksjoner en moderne og godt vedlikeholdt terminalbygning, som gir et komfortabelt og romslig miljø for passasjerer.
 • Restauranter og kafeer: Det er flere spisesteder tilgjengelig på flyplassen, inkludert restauranter og kafeer som tilbyr en rekke lokale og internasjonale mat.
 • Shopping: Passasjerer kan nyte taxfree-shopping på flyplassens utsalgssteder, som selger en rekke produkter, inkludert suvenirer, klær, tilbehør og mer.
 • Lounge: flyplassen tilbyr førsteklasses salonger hvor passasjerene kan slappe av, nyte gratis forfriskninger, få tilgang til gratis Wi-Fi og benytte seg av ladefasiliteter.
 • Minibanker og valutaveksling: Beleilig plasserte minibanker og valutavekslingstjenester er tilgjengelig for passasjerer som trenger bank- og valutatjenester.
 • Bilutleie: George Airport har en rekke bilutleiefirmaer på stedet, noe som gjør det enkelt for reisende å leie et kjøretøy og utforske den fantastiske Garden Route-regionen.
 • Parkering: Flyplassen tilbyr rikelig med parkeringsplasser for både korttids- og langtidsopphold, noe som sikrer sikkerheten og sikkerheten til passasjerenes kjøretøy.

Tjenester

 • Bagasjetjenester: Passasjerer kan benytte seg av flyplassens bagasjetjenester, inkludert bagasjetraller, bagasjeinnpakning og en tapt og funnet-avdeling.
 • Informasjonsskranke: En dedikert informasjonsskranke er tilgjengelig for å hjelpe passasjerer med eventuelle forespørsler eller reiserelatert informasjon de måtte trenge.
 • Wi-Fi: Gratis Wi-Fi er tilgjengelig i hele terminalen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet og surfe på internett mens de er på flyplassen.
 • Medisinske fasiliteter: I tilfelle medisinske nødsituasjoner er flyplassen utstyrt med medisinske fasiliteter og opplært personale for å gi umiddelbar assistanse.
 • Spesiell assistanse: Flyplassen streber etter å gi en sømløs opplevelse for passasjerer med redusert mobilitet eller spesielle behov, som tilbyr rullestolhjelp og dedikert personale.
 • Reisebyråer: Reisebyråer på stedet kan hjelpe passasjerer med bestillinger, reisearrangementer og andre relaterte tjenester.
 • Offentlig transport: Flyplassen har gode forbindelser til byen og områdene rundt, med praktisk tilgang til drosjer, skytteltjenester og offentlig transport.

Samlet sett sørger George Airport for at reisende har tilgang til et bredt spekter av fasiliteter og tjenester, som sikrer en komfortabel og hyggelig opplevelse fra begynnelse til slutt. Enten det er shopping, spisesteder, tilgang til viktige tjenester eller bare å slappe av før eller etter en flytur, streber George Airport etter å møte behovene til alle passasjerene sine.


George flyplass Sıkça Sorulan Sorular

George flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, George flyplass belirlenmiş IATA kodu GRJ ile tanımlanır.

George flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

George flyplass ile Bloemfontein Airport (BFN) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 1h 45m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

George flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 3 taşıyıcı, George flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Safair, Airlink (South Africa), CemAi gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

George şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, George şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle George flyplass (GRJ) tercih edilen seçenektir.

George çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

George civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella