Rimelige flyvninger fra General Ignacio Pesqueira Garcia internasjonale lufthavn (HMO)

Reis til 12 steder med 6

Günlük Planlanmış General Ignacio Pesqueira Garcia internasjonale lufthavn Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
MEX Mexico City

6-11 flyvninger per dag

2t 43m Vis pris
GDL Guadalajara

4-9 flyvninger per dag

2t 1m Vis pris
TIJ Tijuana

2-3 flyvninger per dag

1t 25m Vis pris
MTY Monterrey

2 flyvninger per dag

1t 58m Vis pris
PHX Føniks

1-2 flyvninger per dag

1t 15m Vis pris
CUU Chihuahua

2 flyvninger per dag

1t 5m Vis pris
LAP La Paz
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

2 flyvninger per dag

2t 10m Vis pris
MXL Mexicali

1 flyvninger per dag

1t 10m Vis pris
CUL Culiacán

1 flyvninger per dag

1t 15m Vis pris
QRO Querétaro

1 flyvninger per dag

2t 15m Vis pris

General Ignacio Pesqueira Garcia internasjonale lufthavn hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn General Ignacio Pesqueira Garcia internasjonale lufthavn
Flyplass (IATA) kode HMO
By Hermosillo
Land Mexico (MX)
Fullstendig plassering General Ignacio Pesqueira Garcia internasjonale lufthavn
Breddegrad 29.090096
Lengdegrad -111.051796
Nettsted Aeropuertosgap.com.mx
Vis på kart Google maps
General Ignacio Pesqueira Garcia internasjonale lufthavn
General Ignacio Pesqueira Garcia internasjonale lufthavn
General Ignacio Pesqueira Garcia internasjonale lufthavn
General Ignacio Pesqueira Garcia internasjonale lufthavn
General Ignacio Pesqueira Garcia internasjonale lufthavn
General Ignacio Pesqueira Garcia internasjonale lufthavn

General Ignacio Pesqueira Garcia internasjonale lufthavn fasiliteter og tjenester

Introduksjon

General Ignacio Pesqueira Garcia internasjonale lufthavn er et viktig transportknutepunkt i Hermosillo, hovedstaden i Sonora, Mexico. Denne flyplassen, som betjener både innenlands og internasjonale flyvninger, spiller en viktig rolle i å koble reisende til ulike destinasjoner. Denne artikkelen vil gi en oversikt over flyplassens fasiliteter og tjenester tilgjengelig for passasjerer.

Fasiliteter

 • Terminalbygning: Flyplassen har en moderne og romslig terminalbygning utstyrt for å håndtere en stort antall passasjerer. Med sin godt utformede layout kan passasjerer enkelt navigere seg gjennom flyplassen.
 • Detaljhandel og servering: Generelt Ignacio Pesqueira Garcia internasjonale lufthavn tilbyr en rekke butikker og spisesteder. Fra avgiftsfrie butikker til lokale butikker, reisende kan bla gjennom og handle suvenirer, klær, elektronikk og mer. Flyplassen har også restauranter, kafeer og gatekjøkken, noe som sikrer at passasjerene har mange valgmuligheter for å stille sulten.
 • Informasjonsskranker: Over hele terminalen er dedikerte informasjonsskranker tilgjengelig for å hjelpe passasjerene med evt. spørsmål de måtte ha. Det vennlige og kunnskapsrike personalet står klare til å gi veiledning om flyreiser, flyplasstjenester, transportalternativer og mer.
 • Lounge: For de som ønsker en mer komfortabel og eksklusiv opplevelse, tilbyr flyplassen salonger hvor passasjerene kan slappe av, slappe av, og nyt gratis drinker og snacks.
 • Wi-Fi og ladestasjoner: General Ignacio Pesqueira Garcia internasjonale lufthavn gir gratis Wi-Fi-tilgang til alle passasjerer, slik at de kan holde kontakten med venner, familie eller arbeid. I tillegg er det mange ladestasjoner tilgjengelig over hele terminalen for å sikre at reisende kan holde enhetene sine slått på.
 • Bilutleie og parkering: Flyplassen har flere bilutleiefirmaer som er praktisk plassert innenfor terminalen for reisende som ønsker det. å utforske byen eller områdene rundt i sitt eget tempo. Rikelige parkeringsplasser er også tilgjengelig for de som foretrekker å kjøre til flyplassen.

Tjenester

 • Bagasjehåndtering: Generelt Ignacio Pesqueira Garcia internasjonale lufthavn har effektiv bagasje håndteringstjenester, som sikrer at passasjerenes eiendeler håndteres med forsiktighet og leveres raskt.
 • Tapt og funnet: I tilfelle tapte eller forlagte gjenstander, tilbyr flyplassen en dedikert tapt og funnet skrivebord for å hjelpe passasjerene med å komme seg deres eiendeler.
 • Medisinske fasiliteter: Flyplassen har medisinske fasiliteter med utdannede fagfolk i beredskap for å gi umiddelbar assistanse til passasjerer i tilfelle medisinske nødsituasjoner.
 • Spesiell assistanse: General Ignacio Pesqueira Garcia Den internasjonale flyplassen er utstyrt for å gi spesiell assistanse til passasjerer med funksjonshemminger eller redusert mobilitet. Fra rullestoltilgang til dedikert støttepersonell sørger flyplassen for at alle reisende er i stand til å navigere terminalen komfortabelt.
 • Bank og valutaveksling: Banktjenester og valutavekslingsstander er tilgjengelige på flyplassen, noe som gjør det praktisk for passasjerer for å håndtere sine økonomiske behov.
 • Transport: Ulike transportalternativer er lett tilgjengelige fra flyplassen, inkludert drosjer, skyttelbusser og offentlig transport. Passasjerer kan enkelt ordne sin foretrukne transportmåte for å nå målet.

General Ignacio Pesqueira Garcia internasjonale lufthavn tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en hyggelig og praktisk reiseopplevelse for alle passasjerer. Med sin moderne infrastruktur, oppmerksomme personalet og varierte fasiliteter, er flyplassen forpliktet til å møte behovene til reisende som flyr til og fra Hermosillo.


General Ignacio Pesqueira Garcia internasjonale lufthavn Sıkça Sorulan Sorular

General Ignacio Pesqueira Garcia internasjonale lufthavn için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, General Ignacio Pesqueira Garcia internasjonale lufthavn belirlenmiş IATA kodu HMO ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

General Ignacio Pesqueira Garcia internasjonale lufthavn havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 2h 39m süren ve Boeing 737MAX 8 Passenger ile gerçekleştirilen Aeropuerto Internacional Benito Juárez (MEX) destinasyonuna ulaşmaktadır.

General Ignacio Pesqueira Garcia internasjonale lufthavn havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 6 taşıyıcı, General Ignacio Pesqueira Garcia internasjonale lufthavn hizmet vermektedir ve aralarında Volaris, Aeromexico, VivaAerobus, TAR Aerolineas, American Airline gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Hermosillo şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Hermosillo şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle General Ignacio Pesqueira Garcia internasjonale lufthavn (HMO) tercih edilen seçenektir.

Hermosillo yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella