Non-stop flyvning fra General Enrique Mosconi internasjonale lufthavn (CRD)

Utforsk 6 steder med 3 forskjellige transportører

Günlük Planlanmış General Enrique Mosconi internasjonale lufthavn Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
AEP Hovedstaden føderal

2-6 flyvninger per dag

2t 15m Vis pris
NQN Neuquen

1 flyvninger per dag

1t 25m Vis pris
RGL Rio Gallegos
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 15m Vis pris
REL Andal
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 0m Vis pris
COR Cordoba

1 flyvninger per dag

2t 35m Vis pris
EZE Ezeiza

1 flyvninger per dag

2t 10m Vis pris

General Enrique Mosconi internasjonale lufthavn hakkında temel detaylar

Flyplassnavn General Enrique Mosconi internasjonale lufthavn
Flyplass (IATA) kode CRD
By Comodoro Rivadavia
Land Argentina (AR)
Fullstendig plassering General Enrique Mosconi internasjonale lufthavn
Breddegrad -45.786535
Lengdegrad -67.465857
Vis på kart Google maps

General Enrique Mosconi International Airport fasiliteter og tjenester

General Enrique Mosconi International Airport, også kjent som Comodoro Rivadavia Airport, ligger i Comodoro Rivadavia, Chubut, Argentina. Som en av de travleste flyplassene i Patagonia tilbyr den en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en jevn og komfortabel reiseopplevelse for passasjerer.

Fasiliteter

 • Terminaler: Flyplassen består av en enkelt passasjerterminal som passer for både innenlands- og utenlandsflyvninger. Den er utstyrt med moderne infrastruktur og fasiliteter for å imøtekomme behovene til reisende.
 • Detaljhandel og servering: Det er forskjellige butikker, avgiftsfrie butikker og spisesteder tilgjengelig på flyplassen. Passasjerer kan unne seg shopping for lokale suvenirer, klær, elektronikk og mer. Flyplassen har også kafeer, restauranter og barer hvor besøkende kan nyte et deilig måltid eller ta en rask matbit.
 • Wi-Fi: Gratis Wi-Fi-tilkobling er tilgjengelig overalt. flyplass, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet og surfe på internett mens de venter på flyreisene.
 • Lounge: Generelt Enrique Mosconi International Airport tilbyr komfortable salonger hvor passasjerene kan slappe av og slappe av. Disse salongene tilbyr bekvemmeligheter som komfortable sitteplasser, forfriskninger og forretningsfasiliteter.
 • Minibanker og valutaveksling: Banktjenester, inkludert minibanker og valutavekslingskontorer, er praktisk plassert på flyplassen lokaler for å hjelpe passasjerer med deres økonomiske behov.
 • Bilutleie: Reisende kan leie biler direkte fra flyplassen, noe som gir enkel transport til de ønskede destinasjonene.
 • Parkering: Flyplassen tilbyr rikelig med parkeringsplasser for både korttids- og langtidsopphold, noe som gjør det praktisk for passasjerer og besøkende med personlige kjøretøy.

Tjenester

 • Informasjonsskranker: Kunnskapsrike ansatte er tilgjengelige ved informasjonsskranker for å hjelpe passasjerer med spørsmål knyttet til flyreiser, flyplassfasiliteter eller generell informasjon om Comodoro Rivadavia.
 • Bagasjetjenester: Flyplassen tilbyr bagasjetraller for enkel manøvrering av bagasje. I tillegg er det tjenester for innpakning av bagasje og et tapt og funnet kontor for å hjelpe passasjerer med bagasjerelaterte problemer.
 • Medisinske fasiliteter: En medisinsk klinikk med utdannede fagfolk er til stede på flyplass for å yte medisinsk hjelp og nødhjelp ved behov.
 • Spesiell assistanse: Flyplassen sikrer tilgjengelighet for passasjerer med redusert mobilitet eller spesielle behov. Rullestoler, tilgjengelige toaletter og utpekte parkeringsplasser er tilgjengelig for å imøtekomme deres behov.
 • Transport: Drosjer, busser og private transporttjenester er lett tilgjengelig utenfor terminalen, og gir passasjerer med praktiske og pålitelige måter å nå sine destinasjoner på.
 • Barnepass: For passasjerer som reiser med barn, har flyplassen barnepassfasiliteter, inkludert lekeområder og garderober, for å sikre en komfortabel og familievennlig miljø.
 • Flyforbindelser: Passasjerer med tilkoblede flyreiser kan dra nytte av flyplassens effektive forbindelsestjenester, noe som gjør transporten deres jevn og problemfri.

General Enrique Mosconi International Airport streber etter å gi en hyggelig opplevelse til alle sine passasjerer ved å tilby et bredt spekter av fasiliteter og tjenester. Med sin praktiske beliggenhet, moderne bekvemmeligheter og vennlige personale, har flyplassen som mål å gjøre enhver reisendes reise hyggelig og stressfri.


General Enrique Mosconi internasjonale lufthavn Sıkça Sorulan Sorular

General Enrique Mosconi internasjonale lufthavn için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

CRD kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından General Enrique Mosconi internasjonale lufthavn için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

General Enrique Mosconi internasjonale lufthavn havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 2h 35m süren ve Boeing 737-800 Passenger ile gerçekleştirilen Ingeniero Aeronáutico Ambrosio L.V. Taravella International Airport (COR) destinasyonuna ulaşmaktadır.

General Enrique Mosconi internasjonale lufthavn havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 3 taşıyıcı, General Enrique Mosconi internasjonale lufthavn hizmet vermektedir ve aralarında Aerolineas Argentinas, Felix Airways, Jetsmart Airline gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Comodoro Rivadavia şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Comodoro Rivadavia şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla General Enrique Mosconi internasjonale lufthavn (CRD) tercih ederler.

Comodoro Rivadavia çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Comodoro Rivadavia civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella