Rimelige flyvninger fra Gautam Buddha flyplass (BWA)

Non-stop flyvninger til 4 destinasjoner med 4 forskjellige flyselskaper

Günlük Kalkış Programı Gautam Buddha flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
KTM Katmandu

16 flyvninger per dag

0t 30m Vis pris
BHR Bharatpur

1 flyvninger per dag

0t 15m Vis pris
PKR Pokhara

1 flyvninger per dag

0t 20m Vis pris
KWI Kuwait by
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

5t 35m Vis pris

Gautam Buddha flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Gautam Buddha flyplass
Flyplass (IATA) kode BWA
By Bhairawa
Land Nepal (NP)
Fullstendig plassering Gautam Buddha flyplass
Breddegrad 27.505339
Lengdegrad 83.419474
Nettsted Caanepal.org.np
Vis på kart Google maps

Gautam Buddha Airport Fasiliteter og tjenester

Gautam Buddha Airport, også kjent som Bhairahawa Airport eller Gautam Buddha International Airport, fungerer som en betydelig inngangsport til Lumbini-regionen, fødestedet til Gautama Buddha, og er medvirkende til å legge til rette for internasjonale reiser og turisme i Nepal. Flyplassen er designet for å tilby en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk opplevelse for passasjerene. Her er en detaljert oversikt over hva man kan forvente på Gautam Buddha Airport:

Terminalfasiliteter

 • Rumslig innsjekkingsområde: Flyplassen kan skryte av et stort innsjekkingsområde med flere skranker for å sikre en jevn og rask prosess for passasjerer som går ombord på flyet.
 • Ventesalonger: Komfortable venteområder er tilgjengelige for passasjerer etter at de har klarert. sikkerhet og venter på ombordstigning.
 • Duty-free shopping: Reisende kan glede seg over å handle en rekke varer i taxfree-butikker, som tilbyr alt fra suvenirer til luksusvarer.
 • Mat- og drikkeutsalg: Det er flere utsalgssteder som tilbyr et utvalg av mat og drikke, som passer til ulike smaker og preferanser.

Kundeservice

 • Informasjonsskranker: Nyttige informasjonsskranker er tilgjengelige for passasjerer som søker hjelp eller informasjon angående flyreiser og flyplasstjenester.
 • Tapt og funnet: En dedikert tapt og funnet-tjeneste sikrer at gjenstander som går tapt på flyplassens område kan rapporteres og forhåpentligvis hentes tilbake.

Bekvemmelig for reisende

 • Gratis Wi-Fi: Flyplassen tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang i hele terminalen for alle passasjerer.
 • Bagasjetjenester: Effektive tjenester for bagasjehåndtering, inkludert traller, portører og bagasjeoppbevaringsområder er lett tilgjengelige.
 • Tilgang for funksjonshemmede: Fasilitetene er designet for å være rullestolvennlige, og assistanse tilbys passasjerer med funksjonshemninger.

Baketransport

 • Taxitjenester: Offisielle flyplasstaxier er lett tilgjengelige utenfor terminalbygningen for transport til ulike lokale destinasjoner.
 • Parkering: Flyplassen har en parkeringsplass som kan romme et betydelig antall kjøretøy for både korttids- og langtidsparkering.

Forretningstjenester

 • VIP Lounge: En VIP-lounge tilbyr et stille og behagelig miljø for business class og VIP-passasjerer.
 • Konferansefasiliteter: Flyplassen kan også tilby konferansefasiliteter og tjenester for forretningsreisende som ønsker å gjennomføre møter.

Sikkerhetstjenester

 • Avansert sikkerhet: Flyplassen er utstyrt med avanserte sikkerhetssystemer, inkludert bagasjekontroll og personlige sikkerhetskontroller, for å sikre passasjerenes sikkerhet.
 • Stoll: Tolltjenester er på plass for internasjonale reisende for å legge til rette for en smidig inn- og utreiseprosess.

Sıkça Sorulan Sorular

Gautam Buddha flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

BWA kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Gautam Buddha flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Gautam Buddha flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 5h 35m süren ve A320neo ile gerçekleştirilen Kuwait International Airport (KWI) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Gautam Buddha flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Gautam Buddha flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 4 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Buddha Air, Shree Airlines, Yeti Airlines, Jazeera Airway ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Bhairawa şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Bhairawa şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Gautam Buddha flyplass (BWA) tercih edilen seçenektir.

Bhairawa yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella