Direktefly fra Ganzhou Huangjin flyplass (KOW)

Non-stop flyvninger til 29 destinasjoner med 13 forskjellige flyselskaper

Ganzhou Huangjin flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Ganzhou Huangjin flyplass
Flyplass (IATA) kode KOW
By Ganzhou
Land China (CN)
Fullstendig plassering Ganzhou Huangjin flyplass
Breddegrad 25.851667
Lengdegrad 114.776667
Vis på kart Google maps

Ganzhou Huangjin Airport Fasiliteter og tjenester

Ganzhou Huangjin Airport, som ligger i Ganzhou City, Jiangxi-provinsen, er et viktig transportknutepunkt i det sørøstlige Kina. Flyplassen betjener både innenlandske og internasjonale flyvninger, og tilbyr en rekke utmerkede fasiliteter og tjenester for å forbedre passasjerenes reiseopplevelse.

Terminalbygning

Den moderne og veldesignede terminalbygningen ved Ganzhou Huangjin flyplass gir et komfortabelt miljø for passasjerer. Viktige funksjoner inkluderer:

 • Roslige venteområder med komfortable sitteplasser
 • Rike ladestasjoner og gratis Wi-Fi for passasjerer å holde kontakten
 • Ulike butikker tilbyr et bredt spekter av produkter
 • Mat- og drikkesteder, inkludert restauranter og kafeer
 • Praktiske bankfasiliteter og valutavekslingstjenester
 • Tilgjengelige toaletter og barnepass

Transport

Ganzhou Huangjin flyplass tilbyr ulike transportalternativer til og fra flyplassen, noe som sikrer enkel tilgang for reisende:

 • Taxitjenester: Drosjer er lett tilgjengelig utenfor terminalbygningen, og tilbyr en rask og direkte måte å nå målet ditt.
 • Shuttlebusser: Shuttlebusser er et kostnadseffektivt alternativ, med ruter som forbinder flyplassen med forskjellige områder i byen.
 • Bilutleie: Flere anerkjente bilutleiefirmaer har skranker på flyplassen, og tilbyr fleksibel transport for de som foretrekker å kjøre selv.
 • Offentlig transport: Offentlige busser kobler flyplassen til forskjellige deler av Ganzhou, og gir et rimelig alternativ for reisende.

Tjenester og fasiliteter

I tillegg til terminalbygging og transportalternativer tilbyr Ganzhou Huangjin Airport en rekke tjenester og fasiliteter for å sikre en hyggelig reise:

 • Informasjonsskranke: Flyplassens informasjonsskranke gir assistanse til passasjerer, og tilbyr flyinformasjon, veibeskrivelser og generelle forespørsler.
 • Tapt og funnet.: En dedikert tjeneste er tilgjengelig for håndtering av tapte gjenstander, og gir en pålitelig ressurs for passasjerer som har mistet eiendeler.
 • Medisinske fasiliteter: Flyplassen har medisinske fasiliteter utstyrt for å håndtere mindre medisinske behov og nødsituasjoner.
 • VIP-lounger: Passasjerer som ønsker en oppgradert reiseopplevelse kan nyte eksklusive lounger som tilbyr komfort, privatliv og tilleggsfasiliteter.
 • Bagasjetjenester: Flyplassen tilbyr bagasjetraller, bagasjeinnpakning og lagringsmuligheter for å sikre sikker håndtering av passasjerenes eiendeler.
 • Wi-Fi-tilgang: Gratis Wi-Fi er tilgjengelig på hele flyplassen, slik at passasjerer kan holde kontakten under reisen.

Ganzhou Huangjin flyplass streber etter å tilby en sømløs og hyggelig opplevelse for reisende. Med sin veldesignede terminalbygning, praktiske transportmuligheter og en rekke tjenester og fasiliteter, sikrer flyplassen passasjerenes behov fra det øyeblikk de ankommer til avreise.


Ganzhou Huangjin flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Ganzhou Huangjin flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Ganzhou Huangjin flyplass belirlenmiş IATA kodu KOW ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Ganzhou Huangjin flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 3h 50m süren ve Boeing 737 Passenger ile gerçekleştirilen Harbin Taiping International Airport (HRB) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Ganzhou Huangjin flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 13 taşıyıcı, Ganzhou Huangjin flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Lucky Air, Loong Air, Guangxi Beibu Gulf Airlines, China Southern Airline gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Ganzhou şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Ganzhou şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Ganzhou Huangjin flyplass (KOW) tercih edilen seçenektir.

Ganzhou çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Ganzhou civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella