Rimelige flyvninger fra Gambela flyplass (GMB)

Direkteflyvninger til 1 destinasjoner betjenes av 1 flyselskaper.

Günlük Kalkış Programı Gambela flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
ADD Addis Abeba

2-Mar flyvninger per dag

1t 15m Vis pris

Gambela flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Gambela flyplass
Flyplass (IATA) kode GMB
By Gambela
Land Ethiopia (ET)
Fullstendig plassering Gambela flyplass
Breddegrad 8.132491
Lengdegrad 34.565298
Vis på kart Google maps

Gambela flyplassfasiliteter og tjenester

Gambela flyplass er et viktig transportknutepunkt som ligger i Gambela, en by i det vestlige Etiopia. Det fungerer som en viktig inngangsport for lokalbefolkningen og turister som reiser inn og ut av regionen. Med sine moderne fasiliteter og utmerkede tjenester, sikrer Gambela Airport en praktisk og komfortabel reiseopplevelse for alle passasjerer.

Fasiliteter

 • Terminalbygning: flyplassen har en romslig terminalbygning designet for å huse et stort antall passasjerer. Den er utstyrt med moderne fasiliteter, som sikrer et komfortabelt opphold for reisende.
 • Innsjekkingsskranker: Gambela flyplass har flere innsjekkingsskranker for å lette en jevn og effektiv innsjekking prosess for passasjerer. Skrankene er bemannet av vennlig og profesjonelt flyplasspersonell.
 • Lounge: For de som søker en mer eksklusiv og komfortabel reiseopplevelse, tilbyr flyplassen luksuriøse salonger hvor passasjerene kan slappe av og ta igjen på jobb, eller nyt forfriskninger før flyturen.
 • Restauranter og kafeer: Det er forskjellige spisesteder tilgjengelig på Gambela flyplass, alt fra hurtigmatkjeder til lokal mat. Passasjerer kan nyte et deilig måltid eller ta en rask matbit mens de venter på avgang.
 • Detaljsalg: Flyplassen har en rekke utsalgssteder som tilbyr avgiftsfri shopping for både innenlands og internasjonale passasjerer. Fra suvenirer til elektronikk, reisende kan finne et bredt utvalg av produkter for å dekke deres behov.
 • Bank og valutaveksling: For å imøtekomme passasjerenes økonomiske behov, huser flyplassen banktjenester fasiliteter samt valutavekslingstjenester. Dette sikrer enkel tilgang til finansielle tjenester uten å måtte forlate flyplassen i nærheten.
 • Wi-Fi og ladestasjoner: Gambela flyplass forstår viktigheten av å holde kontakten, og det er derfor den tilbyr gratis Wi-Fi-tjeneste i hele terminalbygningen. I tillegg er ladestasjoner praktisk plassert slik at passasjerer kan lade opp elektroniske enheter.
 • Bilutleie: Reisende som ønsker å utforske Gambela og områdene rundt på fritiden kan enkelt leie en bil fra flyplassen. Flere anerkjente bilutleiefirmaer har skrivebord i terminalen.

Tjenester

 • Flyselskaper: Gambela flyplass fungerer som et knutepunkt for flere nasjonale og internasjonale flyselskaper, som tilbyr et bredt spekter av destinasjoner og flyalternativer for passasjerer.
 • Bagasjetjenester: Flyplassen tilbyr et dedikert bagasjehåndteringsteam for å sikre sikker og effektiv levering av passasjerenes bagasje. Ved eventuelle problemer er en tapt og funnet-tjeneste tilgjengelig for å hjelpe reisende.
 • Transport: Ulike transportmåter er lett tilgjengelig utenfor flyplassen, slik at passasjerer enkelt kan nå sine ønskede destinasjoner. Drosjer, busser og privatbiltjenester er blant alternativene for videre reise.
 • Medisinske fasiliteter: Gambela flyplass har et medisinsk senter utstyrt for å håndtere mindre medisinske nødsituasjoner. Kvalifisert medisinsk fagpersonell er i beredskap for å yte assistanse om nødvendig.
 • Informasjonsskranke: For å svare på spørsmål eller gi veiledning til passasjerer, er en informasjonsskranke praktisk plassert i terminalbygningen. Det vennlige personalet står klare til å hjelpe med eventuelle forespørsler eller bekymringer.
 • Spesiell assistanse: Flyplassen er forpliktet til å tilby en sømløs reiseopplevelse for alle passasjerer, inkludert de med funksjonshemminger eller spesielle passasjerer. behov. Spesielle assistansetjenester er tilgjengelige på forespørsel.

Med sine toppmoderne fasiliteter og kvalitetstjenester, sikrer Gambela Airport at reisende får en hyggelig og problemfri reise fra start til slutt. Enten de ankommer eller drar, kan passasjerer forvente en rekke fasiliteter og bekvemmeligheter, noe som gjør det til et viktig transportknutepunkt for både lokalbefolkningen og turister.


Gambela flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Gambela flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Gambela flyplass belirlenmiş IATA kodu GMB ile tanımlanır.

Gambela flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Gambela flyplass ile arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Gambela flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 1 taşıyıcı, Gambela flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Ethiopian Airline gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Gambela şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Gambela şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Gambela flyplass (GMB) tercih edilen seçenektir.

Gambela yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella