Direktefly fra Fuzhou Changle internasjonale lufthavn (FOC)

Utforsk 74 steder med 42 forskjellige transportører

Fuzhou Changle internasjonale lufthavn hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Fuzhou Changle internasjonale lufthavn
Flyplass (IATA) kode FOC
By Fuzhou
Land China (CN)
Fullstendig plassering Fuzhou Changle internasjonale lufthavn
Breddegrad 26.063514
Lengdegrad 119.337421
Nettsted Fuzhouairport.com.cn
Vis på kart Google maps
Fuzhou Changle internasjonale lufthavn
Fuzhou Changle internasjonale lufthavn
Fuzhou Changle internasjonale lufthavn
Fuzhou Changle internasjonale lufthavn
Fuzhou Changle internasjonale lufthavn
Fuzhou Changle internasjonale lufthavn

Fuzhou Changle International Airport Fasiliteter og tjenester

Fuzhou Changle International Airport er et travelt knutepunkt som ligger i hovedstaden i Fujian-provinsen, Kina. Med sine moderne fasiliteter og utmerkede tjenester har flyplassen som mål å tilby en sømløs reiseopplevelse for både innenlandske og internasjonale reisende.

Fasiliteter

  • Terminaler og salonger: Fuzhou Changle internasjonale lufthavn har to passasjerterminaler, T1 og T2, som serverer både innenlands- og utenlandsflyvninger. Terminalene er utstyrt med fasiliteter som salonger, avgiftsfrie butikker, restauranter og kafeer, og gir passasjerene ulike fasiliteter under oppholdet på flyplassen.
  • Transport: Flyplassen tilbyr praktiske transportalternativer, inkludert taxitjenester, flyplasstransportbusser og bilutleie, slik at passasjerer enkelt kan reise til og fra flyplassen. I tillegg er det rikelig med parkeringsplasser tilgjengelig for de som velger å kjøre til flyplassen.
  • Shopping og servering: Fuzhou Changle internasjonale lufthavn tilbyr en rekke shopping- og spisesteder. Passasjerer kan utforske en rekke butikker, inkludert luksusmerker og lokale butikker, som tilbyr et utvalg av mote, elektronikk, suvenirer og mer. Flyplassen huser også ulike spisesteder som serverer både kinesiske og internasjonale retter, og tilfredsstiller smaksløkene til enhver reisende.
  • Forretningsfasiliteter: Flyplassen forstår behovene til forretningsreisende og tilbyr velutstyrte forretningssentre med moderne fasiliteter. Disse fasilitetene er ideelle for å gjennomføre møter, organisere konferanser eller få utført arbeid i et profesjonelt miljø mens du venter på fly.

Tjenester

  • Kunde Service: Fuzhou Changle International Airport legger stor vekt på kundeservice. Personalet er vennlig, kunnskapsrik og lett tilgjengelig for å hjelpe passasjerer med spørsmål eller bekymringer. Flyplassen har også informasjonsskranker og kundeserviceskranker som er plassert på hele terminalene.
  • Bagasjetjenester: Passasjerer kan glede seg over problemfri reise med flyplassens effektive bagasjetjenester. Flyplassen tilbyr bagasjevogner, bagasjeinnpakning og oppbevaringsfasiliteter for de som trenger dem. Skranker for tapt og funnet er også tilgjengelig for å hjelpe passasjerer med å lokalisere deres feilplasserte eiendeler.
  • Medisinske fasiliteter: Fuzhou Changle internasjonale lufthavn prioriterer passasjerenes helse og velvære. Flyplassen tilbyr medisinske tjenester og førstehjelpsstasjoner for å håndtere nødssituasjoner og gi medisinsk hjelp om nødvendig.
  • Spesiell assistanse: Flyplassen imøtekommer behovene til passasjerer med funksjonshemminger eller redusert mobilitet. Rullestolassistanse og spesielle tilgjengelighetsfunksjoner er tilgjengelig på hele terminalene for å sikre en komfortabel og praktisk reiseopplevelse for alle passasjerer.

Enten du er en hyppig reisende eller besøker Fuzhou for første gang, Fuzhou Changle Den internasjonale flyplassens førsteklasses fasiliteter og tjenester gjør den til en ideell inngangsport for å utforske den vakre byen og dens omkringliggende områder.


Fuzhou Changle internasjonale lufthavn Sıkça Sorulan Sorular

Fuzhou Changle internasjonale lufthavn için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Fuzhou Changle internasjonale lufthavn belirlenmiş IATA kodu FOC ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Fuzhou Changle internasjonale lufthavn havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 9h 20m süren ve Boeing 787-8 ile gerçekleştirilen Melbourne Airport (MEL) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Fuzhou Changle internasjonale lufthavn havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Fuzhou Changle internasjonale lufthavn havalimanından ayrılan yolcular, 42 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Xiamen Airlines, China Eastern Airlines, Chengdu Airlines, Air Chin ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Fuzhou şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Fuzhou şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Fuzhou Changle internasjonale lufthavn (FOC) tercih ederler.

Fuzhou yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella