Spesialtilbud på flyvninger fra Friday Harbor flyplass (FRD)

Non-stop flyvninger til 2 destinasjoner via 1 forskjellige flyselskaper

Günlük Planlanmış Friday Harbor flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
ESD Eastsound

2 flyvninger per dag

0t 20m Vis pris
BFI Seattle

1 flyvninger per dag

0t 40m Vis pris

Friday Harbor flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Friday Harbor flyplass
Flyplass (IATA) kode FRD
By Friday Harbor
Land United-States (US)
Fullstendig plassering Friday Harbor flyplass
Breddegrad 48.524838
Lengdegrad -123.026162
Nettsted Portfridayharbor.org
Vis på kart Google maps
Friday Harbor Airport fasiliteter og tjenester

Friday Harbor Airport, som ligger i San Juan County, Washington, er en liten flyplass som betjener den vakre byen Friday Harbor og dens innbyggere og besøkende. Til tross for størrelsen tilbyr flyplassen en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en sømløs reiseopplevelse for passasjerene.

Fasiliteter:
  • Moderne terminalbygning: Flyplassen har en moderne terminalbygning med komfortable sittegrupper og rene fasiliteter for reisende. Anlegget er godt vedlikeholdt og gir et innbydende miljø.
  • Parkering: Rikelig med parkeringsplasser er tilgjengelig nær terminalen for de som kommer med egne kjøretøy. Parkeringsområdet er praktisk og gir enkel tilgang til flyplassen.
  • Brennstoffstasjon: En bensinstasjon er plassert på stedet, slik at fly kan fylle drivstoff før eller etter reisen. Det sikrer at fly har tilgang til nødvendig drivstoff uten å måtte reise andre steder.
  • Leie av hangarer: Flyplassen tilbyr hangarutleie for private fly, noe som gir en trygg og sikker lagringsplass. Det er et utmerket alternativ for piloter som ofte besøker Friday Harbor Airport.
Tjenester:
  • Flytjenester: Flyplassen tilbyr flytjenester, inkludert flyplanlegging og pilotværbriefinger. Erfarent personale er tilgjengelig for å hjelpe piloter med eventuelle spørsmål de måtte ha.
  • Leiebiler: Reisende kan enkelt leie biler fra tilgjengelige utleieleverandører på flyplassen. Denne tjenesten lar besøkende utforske de vakre San Juan-øyene i sitt eget tempo.
  • Vedlikehold av fly: Profesjonelt vedlikehold av fly tilbys på flyplassen. Erfarne teknikere kan dekke rutinemessige vedlikeholdsbehov og utføre reparasjoner når det er nødvendig.
  • Baktransport: Skytteltjenester og drosjer er tilgjengelig utenfor terminalbygningen, noe som gjør det enkelt for passasjerer å nå sin endelige reisemål. I tillegg finnes det offentlige transportmuligheter i nærheten.
  • Restaurant og kafeteria: Flyplassen har en restaurant og kafeteria som gir passasjerene en rekke spisesteder. Reisende kan nyte et måltid eller ta en rask matbit før eller etter flyreisen.

Friday Harbor flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Friday Harbor flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Friday Harbor flyplass belirlenmiş IATA kodu FRD ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Friday Harbor flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 40m süren ve Cessna (Light aircraft-single turboprop engine) ile gerçekleştirilen King County International Airport (BFI) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Friday Harbor flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Friday Harbor flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 1 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Kenmore Ai ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Friday Harbor şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Friday Harbor şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Friday Harbor flyplass (FRD) tercih ederler.

Friday Harbor yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella