Flygninger som går fra Frankfurt internasjonale lufthavn (FRA)

Non-stop flyvninger til 295 destinasjoner via 78 forskjellige flyselskaper

Günlük Planlanmış Frankfurt internasjonale lufthavn Kalkışlı Uçuşlar

Frankfurt internasjonale lufthavn hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Frankfurt internasjonale lufthavn
Flyplass (IATA) kode FRA
By Frankfurt
Land Germany (DE)
Fullstendig plassering Frankfurt internasjonale lufthavn
Breddegrad 50.050735
Lengdegrad 8.570773
Nettsted Frankfurt-airport.com
Vis på kart Google maps
Frankfurt internasjonale lufthavn
Frankfurt internasjonale lufthavn
Frankfurt internasjonale lufthavn
Frankfurt internasjonale lufthavn
Frankfurt internasjonale lufthavn
Frankfurt internasjonale lufthavn

Frankfurt internasjonale lufthavn

Frankfurt internasjonale lufthavn fasiliteter og tjenester

Innledning

Frankfurt internasjonale lufthavn, som ligger i Frankfurt, Tyskland, er en av de travleste flyplassene i verden. Den fungerer som et globalt knutepunkt for internasjonale reiser og tilbyr et bredt spekter av fasiliteter og tjenester for å sikre en jevn og komfortabel reise for passasjerene.

Fasiliteter

  • Terminaler: Flyplassen har to hovedterminaler, terminal 1 og terminal 2, som er forbundet med SkyLine-toget. Terminal 1 er videre delt inn i Concourse A, B, C og Z, mens Terminal 2 består av Concourse D og E.
  • Shopping og servering: Frankfurt lufthavn har et stort utvalg av butikker, boutiquer og luksus merkevarer, slik at passasjerer kan hengi seg til detaljterapi. Det er også et mangfoldig utvalg av spisesteder tilgjengelig, inkludert internasjonal mat og lokale tyske delikatesser.
  • Lounge: For de som leter etter en mer eksklusiv og komfortabel opplevelse, tilbyr Frankfurt lufthavn flere salonger. Salongene tilbyr fasiliteter som gratis Wi-Fi, forfriskninger, dusjer og komfortable sitteplasser, slik at passasjerene kan slappe av før flyreisen.
  • Barnefasiliteter: Flyplassen forstår behovene til reisende familier og tilbyr ulike fasiliteter for barn. Disse inkluderer lekeområder, babygarderober og familievennlige spisesteder.
  • Avslapningsområder: Reise kan være utmattende, så Frankfurt lufthavn tilbyr avslapningsområder hvor passasjerene kan slappe av og lade opp. Disse områdene gir lenestoler, stille soner og en beroligende atmosfære for å hjelpe reisende å slappe av og hvile.

Tjenester

  • Bagasjetjenester: Frankfurt lufthavn har et godt- utstyrt bagasjehåndteringssystem for å sikre effektiv bagasjebehandling. Det er også bagasjeoppbevaring tilgjengelig for passasjerer som ønsker å utforske byen under opphold.
  • Transport: Flyplassen har gode forbindelser til sentrum og områdene rundt gjennom ulike transportmidler. Passasjerer kan velge mellom tog, busser, leiebiler, drosjer og skytteltjenester for å nå sine destinasjoner.
  • Wi-Fi og ladestasjoner: Gratis Wi-Fi er tilgjengelig på hele flyplassen, slik at passasjerer kan holde kontakten. I tillegg er det mange ladestasjoner tilgjengelig for å lade elektroniske enheter.
  • Medisinske fasiliteter: Frankfurt lufthavn har medisinske sentre og apotek for å imøtekomme eventuelle medisinske nødstilfeller eller behov. Opplært medisinsk personell er tilgjengelig 24/7 for å yte assistanse.
  • Spesiell assistanse: Flyplassen tilbyr en rekke tjenester for passasjerer med redusert mobilitet eller andre spesielle behov. Opplærte medarbeidere er tilgjengelige for å hjelpe med ombordstigning, navigering på flyplassen og håndtering av bagasje.

Frankfurt internasjonale lufthavn sikrer en sømløs reiseopplevelse gjennom sine omfattende fasiliteter og tjenester. Passasjerer kan nyte en rekke fasiliteter, fra shopping og spisesteder til avslapningsområder og salonger. Med effektiv bagasjehåndtering, transportmuligheter og spesielle assistansetjenester imøtekommer flyplassen de ulike behovene til de reisende.


Sıkça Sorulan Sorular

Frankfurt internasjonale lufthavn için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Frankfurt internasjonale lufthavn belirlenmiş IATA kodu FRA ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Frankfurt internasjonale lufthavn havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 13h 45m süren ve Boeing 747-8 Passenger ile gerçekleştirilen Ministro Pistarini International Airport (EZE) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Frankfurt internasjonale lufthavn havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 78 taşıyıcı, Frankfurt internasjonale lufthavn hizmet vermektedir ve aralarında Lufthansa, Condor, Air Dolomiti, Airbus Transport International, United Airline gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Frankfurt şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Frankfurt şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Frankfurt internasjonale lufthavn (FRA) tercih ederler.

Frankfurt yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella