Spesialtilbud på flyvninger fra Frankfurt-Hahn flyplass (HHN)

Non-stop flyvninger til 46 destinasjoner med 4 forskjellige flyselskaper

Günlük Planlanmış Frankfurt-Hahn flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
PMI Palma de Mallorca

1 flyvninger per dag

2t 5m Vis pris
STN Essex

1 flyvninger per dag

1t 20m Vis pris
FCO Fiumicino

1 flyvninger per dag

1t 50m Vis pris
AGP Málaga

1 flyvninger per dag

2t 50m Vis pris
DUB Dublin

1 flyvninger per dag

2t 0m Vis pris
BCN Barcelona

1 flyvninger per dag

2t 5m Vis pris
BGY Bergamo

1 flyvninger per dag

1t 15m Vis pris
BEG Beograd
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 10m Vis pris
RAK Marrakech

1 flyvninger per dag

3t 45m Vis pris
TFS Tenerife
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

4t 45m Vis pris

Frankfurt-Hahn flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Frankfurt-Hahn flyplass
Flyplass (IATA) kode HHN
By Rheinland-Pfalz
Land Germany (DE)
Fullstendig plassering Frankfurt-Hahn flyplass
Breddegrad 49.945805
Lengdegrad 7.264196
Nettsted Hahn-airport.de
Vis på kart Google maps

Frankfurt-Hahn flyplassfasiliteter og tjenester

Frankfurt-Hahn lufthavn, som ligger omtrent 120 kilometer vest for Frankfurt, Tyskland, er et populært knutepunkt for lavprisselskaper og fraktselskaper. Til tross for sin lille størrelse sammenlignet med andre internasjonale flyplasser, tilbyr Frankfurt-Hahn en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre passasjerene en komfortabel og praktisk reiseopplevelse.

Terminalfasiliteter

 • Innsjekkingsskranker: Frankfurt-Hahn lufthavn har et tilstrekkelig antall innsjekkingsskranker for å minimere ventetidene og sikre raske innsjekkingsprosesser for passasjerer.
 • Restauranter og kafeer: Ulike spisesteder er tilgjengelige på flyplass, som tilbyr en rekke retter for ulike smaker og preferanser.
 • Taxfrie butikker: Passasjerer kan nyte en tax-free shoppingopplevelse i flyplassens taxfree-butikker, som tilbyr et bredt spekter av produkter, inkludert dufter, elektronikk og suvenirer.
 • Detaljhandel: I tillegg til avgiftsfrie butikker, har Frankfurt-Hahn lufthavn ulike utsalgssteder som gir reisende muligheten til å kjøpe klær, tilbehør og andre varer.

Tjenester

 • Wi-Fi: Frankfurt-Hahn lufthavn tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang over hele terminalen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet og surfe på internett.
 • Tapt og funnet: Passasjerer som forlegger eiendelene sine kan stole på flyplassens tapte og funnet-tjeneste, hvor de kan rapportere og hente tapte gjenstander.
 • Minibanker og valutaveksling: Banktjenester, inkludert minibanker og valutavekslingsboder, er tilgjengelig på flyplassen for reisendes bekvemmelighet.
 • Bagasjetjenester: Flyplassen tilbyr bagasjetjenester, inkludert bagasjeinnpakning og lagringsfasiliteter, for å sikre sikkerheten og bekvemmeligheten til reisendes eiendeler.
 • Bilutleie: Ulike bilutleiefirmaer opererer på Frankfurt-Hahn lufthavn, og tilbyr en rekke kjøretøyer for å dekke ulike reisebehov.
 • Parkering: Flyplassen tilbyr både kortsiktig og langtidsparkeringsalternativer, med 24/7 sikkerhetsovervåking, som sikrer sikkerheten til passasjerenes kjøretøy.

Transport

 • Buss- og skytteltjenester: Flere buss- og skytteltjenester forbinder flyplassen med ulike byer og tettsteder i regionen, og gir praktiske transportmuligheter for passasjerer.
 • Drosjene: Drosjer er lett tilgjengelige på flyplassen, og tilbyr et direkte og komfortabelt transportalternativ for reisende.

Frankfurt-Hahn lufthavn streber etter å gi passasjerer en hyggelig reiseopplevelse ved å tilby en rekke fasiliteter og tjenester. Fra praktiske innsjekkingsprosesser til spisesteder og avgiftsfri shopping, har flyplassen som mål å imøtekomme de ulike behovene til reisende. Med tilleggstjenester som Wi-Fi-tilgang, mistet og funnet assistanse og bagasjetjenester, blir passasjerene tatt godt vare på under oppholdet på flyplassen. Dessuten sikrer de tilgjengelige transportmulighetene, inkludert buss- og skytteltjenester, samt drosjer, at passasjerer lett kan nå de ønskede destinasjonene. Frankfurt-Hahn lufthavn jobber kontinuerlig med å forbedre sine tilbud og opprettholde sitt rykte som en praktisk og kundevennlig flyplass.


Frankfurt-Hahn flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Frankfurt-Hahn flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

HHN kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Frankfurt-Hahn flyplass için atanmıştır.

Frankfurt-Hahn flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Frankfurt-Hahn flyplass ile Tenerife South Airport (TFS) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 4h 45m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Frankfurt-Hahn flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Frankfurt-Hahn flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 4 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Ryanair, Wizz Air, Air Serbia, Fly On ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Rheinland-Pfalz şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Rheinland-Pfalz şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Frankfurt-Hahn flyplass (HHN) tercih ederler.

Rheinland-Pfalz çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Rheinland-Pfalz civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella