Rimelige flyvninger fra Francisco de Orellana flyplass (OCC)

Direkteflyvninger til 1 destinasjoner betjenes av 1 flyselskaper.

Günlük Kalkış Programı Francisco de Orellana flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
UIO Quito

1 flyvninger per dag

0t 34m Vis pris

Francisco de Orellana flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Francisco de Orellana flyplass
Flyplass (IATA) kode OCC
By Puerto Francisco de Orellana
Land Ecuador (EC)
Fullstendig plassering Francisco de Orellana flyplass
Breddegrad -0.461745
Lengdegrad -76.986218
Vis på kart Google maps

Francisco de Orellana flyplass fasiliteter og tjenester

Francisco de Orellana flyplass ligger i byen Coca, Ecuador. Den fungerer som en viktig inngangsport til Amazonas-regnskogsregionen og spiller en betydelig rolle i å fremme turisme og handel i området. Flyplassen tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk opplevelse for reisende.

Terminalfasiliteter

  • Innsjekkingsskranker: Flyplassen tilbyr flere innsjekkingsskranker. skranker for flyselskaper som opererer fra terminalen. Passasjerer kan enkelt fullføre innsjekkingsprosessen og få ombordstigningskortet.
  • Detaljhandel: En rekke utsalgssteder er tilgjengelig, inkludert butikker, boutiquer og avgiftsfrie butikker. Reisende kan kjøpe suvenirer, lokalt håndverk, klær, elektronikk og mer.
  • Restauranter og kafeer: Sultne passasjerer kan velge mellom en rekke restauranter og kafeer, som tilbyr både lokal og internasjonal mat. Enten du er i humør for en rask matbit eller et komplett måltid, vil du finne alternativer som passer din smak.
  • Lounge: Flyplassen har komfortable salonger for passasjerer som ønsker å slappe av eller jobbe i et roligere sted.. Disse salongene tilbyr bekvemmeligheter som komfortable sitteplasser, Wi-Fi-tilgang og forfriskninger.

Flyplasstjenester

  • Bagasjetjenester: Flyplassen tilbyr bagasjetjenester som skal håndteres innsjekket bagasje, tapt eller skadet bagasje og bagasjeoppbevaringsfasiliteter. Passasjerer kan søke hjelp fra de dedikerte ansatte.
  • Transport: Praktiske transportalternativer er tilgjengelige til og fra flyplassen. Taxi, skyttelbuss og bilutleietjenester er lett tilgjengelige, slik at reisende kan nå sine destinasjoner uten problemer.
  • Informasjonsskranker: Informasjonsskranker er strategisk plassert i terminalen for å hjelpe passasjerer med spørsmål eller bekymringer. Det vennlige personalet er tilgjengelig for å gi assistanse, inkludert flyinformasjon, veibeskrivelse og generell informasjon om flyplassen.
  • Medisinske fasiliteter: Flyplassen er utstyrt med medisinske fasiliteter for å imøtekomme eventuelle medisinske nødstilfeller som måtte oppstå. Opplært medisinsk personell er tilgjengelig for å gi umiddelbar hjelp og sikre passasjerenes velvære.
  • WiFi-tilgang: Reisende kan holde kontakten hele tiden på flyplassen med tilgjengeligheten av gratis Wi-Fi-tilgang. Passasjerer kan surfe på internett, sjekke e-post, få kontakt med venner og familie, eller bare underholde seg.

Samlet sett tilbyr Francisco de Orellana flyplass en rekke fasiliteter og tjenester som tilfredsstiller behovene. og komfort for reisende. Fra praktiske innsjekkingsskranker og utsalgssteder til komfortable salonger og medisinske fasiliteter, sikrer flyplassen en hyggelig opplevelse for alle passasjerer som passerer gjennom dørene.


Francisco de Orellana flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Francisco de Orellana flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

OCC kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Francisco de Orellana flyplass için atanmıştır.

Francisco de Orellana flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Francisco de Orellana flyplass ile arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Francisco de Orellana flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 1 taşıyıcı, Francisco de Orellana flyplass hizmet vermektedir ve aralarında LATAM Airline gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Puerto Francisco de Orellana şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Puerto Francisco de Orellana şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Francisco de Orellana flyplass (OCC) tercih edilen seçenektir.

Puerto Francisco de Orellana yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella