Rimelige flyvninger fra Francisco Bangoy internasjonale flyplass (DVO)

Non-stop flyvninger til 10 destinasjoner via 6 forskjellige flyselskaper

Francisco Bangoy internasjonale flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Francisco Bangoy internasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode DVO
By Davao City
Land Philippines (PH)
Fullstendig plassering Francisco Bangoy internasjonale flyplass
Breddegrad 7.125278
Lengdegrad 125.645556
Nettsted Flightradar24.com
Vis på kart Google maps
Francisco Bangoy internasjonale flyplass
Francisco Bangoy internasjonale flyplass
Francisco Bangoy internasjonale flyplass
Francisco Bangoy internasjonale flyplass
Francisco Bangoy internasjonale flyplass
Francisco Bangoy internasjonale flyplass

Francisco Bangoy International Airport Fasiliteter og tjenester

Francisco Bangoy International Airport, også kjent som Davao International Airport, er den tredje travleste flyplassen på Filippinene og fungerer som en inngangsport til den pulserende byen Davao.

Fasiliteter:

 • Terminal: Flyplassen har en enkelt passasjerterminal som er godt vedlikeholdt og utstyrt med moderne fasiliteter for å sikre en komfortabel reiseopplevelse.
 • Duty-Free-butikker: Reisende kan nyte en tax-free shoppingopplevelse i taxfree-butikkene som ligger i terminalbygningen. Disse butikkene tilbyr et bredt utvalg av produkter, inkludert parfymer, kosmetikk, brennevin, tobakk og mer.
 • Restauranter og kafeer: Det er flere spisesteder tilgjengelig på flyplassen, som tilbyr både lokal og internasjonal mat. Passasjerer kan ta en rask matbit eller nyte et komplett måltid før flyturen.
 • Minibanker og valutaveksling: Banktjenester er praktisk plassert på hele flyplassen, inkludert minibanker for kontantuttak og valutavekslingsskranker for reisende som trenger lokal valuta.
 • Lounge: For de som leter etter ekstra komfort og privatliv, er det eksklusive salonger tilgjengelig for bruk. Disse salongene gir et rolig sted å slappe av eller ta igjen på jobb før flyturen.
 • Bilutleie: Reisende som foretrekker å kjøre selv kan finne bilutleiefirmaer på flyplassen. Dette gir frihet og fleksibilitet til å utforske byen i sitt eget tempo.
 • Parkering: Flyplassen gir rikelig med parkeringsplasser for både korttids- og langtidsparkering. Passasjerer kan ha trygghet ved å vite at kjøretøyene deres er sikre mens de er borte.

Tjenester:

 • Bagasjetjenester: Flyplassen tilbyr bagasjetjenester, inkludert bagasje innpaknings- og oppbevaringsfasiliteter for å sikre sikkerheten og bekvemmeligheten til passasjerenes eiendeler.
 • Medisinske tjenester: I tilfelle medisinsk nødstilfelle har flyplassen en klinikk med kvalifiserte fagfolk som kan gi umiddelbar hjelp.
 • Wi-Fi: Passasjerer kan nyte gratis Wi-Fi i hele terminalen, slik at de kan holde kontakten med venner, familie eller jobbe mens de er på flyplassen.
 • Informasjonsskranker: vennlige flyplasspersonalet er lett tilgjengelig ved informasjonsskrankene for å hjelpe passasjerene med spørsmål de måtte ha angående deres reise, flyplassfasiliteter eller generelle forespørsler om byen.
 • Bagasjevogner: Reisende kan benytte seg av bagasjevogner som er tilgjengelige på ulike punkter i terminalen for å transportere bagasjen på en enkel måte.
 • Taxi og offentlig transport: Flyplassen har enkel tilgang til drosjer og offentlig transport, noe som gjør det praktisk for passasjerer å nå de ønskede destinasjonene.
 • Fasiliteter for funksjonshemmede: Francisco Bangoy internasjonale lufthavn er utstyrt med fasiliteter for å imøtekomme passasjerer med funksjonshemninger, og tilbyr tilgjengelige toaletter, ramper og heiser.

Med sine moderne fasiliteter og omfattende utvalg av tjenester, Francisco Bangoy International Airport sikrer en jevn og hyggelig reiseopplevelse for alle passasjerer som passerer gjennom dørene.


Francisco Bangoy internasjonale flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Francisco Bangoy internasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Francisco Bangoy internasjonale flyplass belirlenmiş IATA kodu DVO ile tanımlanır.

Francisco Bangoy internasjonale flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Francisco Bangoy internasjonale flyplass ile Singapore Changi Airport (SIN) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 3h 55m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Francisco Bangoy internasjonale flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 6 taşıyıcı, Francisco Bangoy internasjonale flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Cebu Pacific Air, Philippine Airlines, Philippines AirAsia, Singapore Airlines, Scoo gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Davao City şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Davao City şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Francisco Bangoy internasjonale flyplass (DVO) tercih ederler.

Davao City yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella