Direktefly fra Fort Yukon flyplass (FYU)

Reis til 3 steder med 1

Günlük Kalkış Programı Fort Yukon flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
FAI Fairbanks

2-3 flyvninger per dag

1t 0m Vis pris
VEE Venetie

1 flyvninger per dag

0t 20m Vis pris
KBC Sentral

1 flyvninger per dag

0t 15m Vis pris

Fort Yukon flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Fort Yukon flyplass
Flyplass (IATA) kode FYU
By Fort Yukon
Land United-States (US)
Fullstendig plassering Fort Yukon flyplass
Breddegrad 66.571490
Lengdegrad -145.250417
Nettsted Nfdc.faa.gov
Vis på kart Google maps

Fort Yukon Airport fasiliteter og tjenester

Fort Yukon Airport, som ligger i Fort Yukon, Alaska, er et viktig transportknutepunkt for regionen. Flyplassen tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester, og sikrer praktisk reise og en komfortabel opplevelse for passasjerene. La oss se nærmere på hva Fort Yukon flyplass har å tilby:

  • Runne: Flyplassen har en enkelt asfaltert rullebane som er 5800 fot lang, og gir tilstrekkelig plass til ulike typer fly. Dette gir mulighet for trygge starter og landinger.
  • Terminalbygning: Den moderne terminalbygningen tilbyr et innbydende og effektivt miljø for reisende. Det huser billettskranker, sikkerhetskontroller, bagasjeutlevering og ombordstigningsgate.
  • Flytjenester: Passasjerer kan velge mellom flere flyselskaper som opererer på Fort Yukon flyplass. Disse flyselskapene tilbyr regelmessige flyvninger til og fra større flyplasser, og sikrer tilkobling til ulike destinasjoner over hele staten og utover.
  • Baketransport: For å lette sømløs reise, tilbyr flyplassen flere bakketransporter alternativer. Disse inkluderer drosjer, leiebiler og hotelltransport, slik at passasjerer enkelt kan nå de ønskede destinasjonene i Fort Yukon og områdene rundt.
  • Parkering: Flyplassen tilbyr rikelig med parkeringsmuligheter, noe som gjør at reisende å forlate kjøretøyene sine trygt under reisen. Både korttids- og langtidsparkering er tilgjengelig.
  • Restauranter og butikker: Inne i terminalbygningen kan passasjerene finne en rekke spisesteder og butikker. Disse etablissementene tilbyr en rekke mat- og drikkevalg, samt alternativer for kjøp av suvenirer, bøker og andre nødvendige reisesaker.
  • Wi-Fi og ladestasjoner: Fort Yukon Airport forstår behovet for tilkobling i dagens digitale tidsalder. Gratis Wi-Fi er tilgjengelig over hele terminalen, noe som sikrer at passasjerer kan holde seg tilkoblet. I tillegg er det praktiske ladestasjoner for å holde elektroniske enheter slått på.
  • Tilgjengelighet: Flyplassen er designet for å imøtekomme behovene til alle passasjerer, inkludert de med funksjonshemninger. Den tilbyr fasiliteter for rullestolbrukere, toaletter og utpekte parkeringsplasser.

Fort Yukon flyplass er dedikert til å gi en hyggelig reiseopplevelse for alle passasjerer. Med sitt utvalg av fasiliteter og tjenester sikrer flyplassen en jevn og praktisk reise fra start til slutt. Enten du er en lokal innbygger eller en besøkende til Fort Yukon, streber flyplassen etter å møte dine reisebehov og gjøre reisen så komfortabel som mulig.


Sıkça Sorulan Sorular

Fort Yukon flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

FYU kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Fort Yukon flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Fort Yukon flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 1h 0m süren ve Cessna (Light aircraft-single turboprop engine) ile gerçekleştirilen Fairbanks International Airport (FAI) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Fort Yukon flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 1 taşıyıcı, Fort Yukon flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Astral Aviatio gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Fort Yukon şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Fort Yukon şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Fort Yukon flyplass (FYU) tercih edilen seçenektir.

Fort Yukon yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella