Spesialtilbud på flyvninger fra Fort Lauderdale-Hollywood internasjonale lufthavn (FLL)

Direkteflyvninger til 141 destinasjoner betjenes av 25 flyselskaper.

Fort Lauderdale-Hollywood internasjonale lufthavn hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Fort Lauderdale-Hollywood internasjonale lufthavn
Flyplass (IATA) kode FLL
By Fort Lauderdale
Land United-States (US)
Fullstendig plassering Fort Lauderdale-Hollywood internasjonale lufthavn
Breddegrad 26.074234
Lengdegrad -80.150602
Nettsted Broward.org
Vis på kart Google maps
Fort Lauderdale-Hollywood internasjonale lufthavn
Fort Lauderdale-Hollywood internasjonale lufthavn
Fort Lauderdale-Hollywood internasjonale lufthavn
Fort Lauderdale-Hollywood internasjonale lufthavn
Fort Lauderdale-Hollywood internasjonale lufthavn
Fort Lauderdale-Hollywood internasjonale lufthavn

Fort Lauderdale-Hollywood internasjonale lufthavn

Fort Lauderdale-Hollywood internasjonale flyplass fasiliteter og tjenester

Fort Lauderdale-Hollywood internasjonale flyplass er et viktig knutepunkt i Broward County, Florida. Som en av de raskest voksende flyplassene i USA, tilbyr den et bredt spekter av fasiliteter og tjenester for å imøtekomme behovene til både innenlandske og internasjonale reisende.

Fasiliteter

  • Terminaler: Flyplassen består av fire terminaler - Terminal 1, Terminal 2, Terminal 3 og Terminal 4. Hver terminal tilbyr ulike fasiliteter, inkludert spisesteder, butikker og salonger.
  • Lounge: Fort Lauderdale-Hollywood International Airport tilbyr flere VIP-salonger for passasjerer som ønsker en mer komfortabel og eksklusiv opplevelse. Disse salongene tilbyr fasiliteter som gratis forfriskninger, Wi-Fi og forretningstjenester.
  • Shopping og servering: Reisende vil finne et bredt utvalg av alternativer for shopping og servering på flyplassen. Det er mange butikker som tilbyr alt fra luksusmerker til suvenirer. I tillegg er en rekke restauranter, kafeer og barer tilgjengelige, som passer til ulike smaker og kostholdspreferanser.
  • Wi-Fi: Flyplassen tilbyr gratis Wi-Fi på hele terminalene, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet og surfe på internett mens de venter på flyene deres.
  • Parkering: Fort Lauderdale-Hollywood internasjonale lufthavn tilbyr rikelig med parkeringsmuligheter, inkludert korttids-, langtids- og økonomiparkeringsfasiliteter. Passasjerer kan velge det parkeringsalternativet som passer best for deres behov og budsjett.

Tjenester

  • Flyinformasjon: Flyplassen gir visninger av flyinformasjon i sanntid, noe som sikrer at passasjerer enkelt kan holde seg oppdatert på flystatusen deres.
  • Transport: Flere transportalternativer er tilgjengelige til og fra flyplassen, inkludert drosjer, skyttelbuss, leiebiler og offentlig transport. Passasjerer kan velge den transportmåten som er mest praktisk for dem.
  • Bagasjetjenester: Flyplassen tilbyr bagasjevogner og bagasjeinnpakning for passasjerenes bekvemmelighet. I tillegg er det tapte og funnet fasiliteter for å hjelpe passasjerer med tapte eller forlagte gjenstander.
  • Tilgjengelighet: Fort Lauderdale-Hollywood International Airport er forpliktet til å tilby tilgjengelige fasiliteter og tjenester for passasjerer med funksjonshemninger. Flyplassen tilbyr spesialparkering, tilgjengelige toaletter og assistanse for passasjerer med mobilitetsutfordringer, noe som sikrer en sømløs reiseopplevelse for alle.
  • Kundeservice: Flyplassen har dedikerte kundeservicerepresentanter stasjonert over hele terminalene for å hjelpe passasjerer med alle spørsmål eller bekymringer de måtte ha.

Samlet sett sikrer Fort Lauderdale-Hollywood International Airport at reisende får en hyggelig og praktisk opplevelse ved å tilby en rekke fasiliteter og tjenester. Fra shopping- og spisesteder i verdensklasse til viktige tjenester som transport og bagasjeassistanse, streber flyplassen etter å møte behovene til enhver passasjer.


Sıkça Sorulan Sorular

Fort Lauderdale-Hollywood internasjonale lufthavn için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

FLL kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Fort Lauderdale-Hollywood internasjonale lufthavn için atanmıştır.

Fort Lauderdale-Hollywood internasjonale lufthavn'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Fort Lauderdale-Hollywood internasjonale lufthavn ile Berlin Brandenburg Airport (BER) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 9h 40m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Fort Lauderdale-Hollywood internasjonale lufthavn havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Fort Lauderdale-Hollywood internasjonale lufthavn havalimanından ayrılan yolcular, 25 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Spirit Airlines, JetBlue Airways, Southwest Airlines, Delta Air Lines, United Airline ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Fort Lauderdale şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Fort Lauderdale şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Fort Lauderdale-Hollywood internasjonale lufthavn (FLL) tercih ederler.

Fort Lauderdale yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella