Spesialtilbud på flyvninger fra Ford flyplass (IMT)

Non-stop flyvninger til 3 destinasjoner med 1 forskjellige flyselskaper

Günlük Planlanmış Ford flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Ford flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Ford flyplass
Flyplass (IATA) kode IMT
By Iron Mountain/Kingsford
Land United-States (US)
Fullstendig plassering Ford flyplass
Breddegrad 45.814982
Lengdegrad -88.118570
Nettsted Fordairport.org
Vis på kart Google maps

Ford Airport fasiliteter og tjenester

Når det gjelder å tilby en sømløs reiseopplevelse, går Ford Airport utover for å sikre at passasjerer har tilgang til førsteklasses fasiliteter og tjenester. Fra det øyeblikket du tråkker foten på flyplassen til du når din endelige destinasjon, er Ford Airports forpliktelse til kundetilfredshet tydelig.

Terminalfasiliteter

  • Shopping: Ford Airport har en bredt utvalg av utsalgssteder, som tilbyr alt fra avgiftsfrie luksusvarer til reisenødvendigheter. Passasjerer kan utforske en rekke butikker, perfekt for å finne varer i siste liten eller unne seg et sted med shopping før flyturen.
  • Restauranter og kafeer: Sultne reisende kan velge fra en rekke spisesteder som passer til ulike smaker og kostholdspreferanser. Fra trendy kafeer til fullservice-restauranter, Ford Airport sikrer at det er noe for enhver smak.
  • Lounge: For de som søker en rolig og komfortabel atmosfære, tilbyr Ford Airport eksklusive salonger. Disse salongene gir et fredelig tilfluktssted hvor passasjerene kan slappe av, nyte gratis forfriskninger og få tilgang til fasiliteter som Wi-Fi og ladestasjoner.
  • Lekeområde for barn: Reiser du med små? Ford Airport forstår behovene til familier og tilbyr et dedikert lekeområde for å holde barna underholdt før de flyr. Foreldre kan ha tilsyn med barna sine mens de nyter komfortable sitteplasser i nærheten.

Fasiliteter for tilgjengelighet

  • Tilgjengelighet for rullestoler: Ford Airport sørger for at alle områder av terminalene er lett tilgjengelige for passasjerer med mobilitetsutfordringer. Toaletter, ramper, heiser og utpekte parkeringsplasser prioriterer behovene til personer med funksjonshemminger.
  • Servicedyr: Servicedyr er velkomne på Ford flyplass. Flyplassen tilbyr utpekte avlastningsområder og veiledning for å sikre at passasjerer med funksjonshemninger og deres assistansedyr får en stressfri og komfortabel opplevelse mens de reiser.

Passasjertjenester

  • Bagasjetjenester: Ford Airport har et dedikert team til å håndtere bagasjerelaterte spørsmål og bekymringer. Enten det er assistanse med tapt eller skadet bagasje, bagasjevogner eller bagasjeoppbevaring, er ansatte tilgjengelige for å gi nødvendig støtte.
  • Valutaveksling: Praktiske valutavekslingstjenester er tilgjengelig på Ford flyplass, slik at passasjerer enkelt kan konverter pengene sine til lokal valuta eller annen ønsket valuta.
  • Bilutleie: Reisende kan enkelt leie en bil ved ankomst til Ford flyplass. En rekke anerkjente bilutleiefirmaer opererer på flyplassen, og tilbyr ulike kjøretøyalternativer for å dekke ulike reisebehov.
  • Wi-Fi: Ford flyplass forstår viktigheten av å holde kontakten, og det er derfor gratis Wi-Fi er tilbys over hele terminalene. Passasjerer kan surfe på internett, sjekke e-post eller holde kontakten med venner og familie mens de er på flyplassen.

Samlet sett sikrer Ford Airports dedikasjon til å tilby eksepsjonelle fasiliteter og tjenester at passasjerene har en komfortabel og hyggelig reiseopplevelse. Fra shopping- og spisesteder til tilgjengelighetsfunksjoner og passasjertjenester, streber flyplassen etter å møte behovene til enhver reisende som passerer gjennom terminalene.


Ford flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Ford flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Ford flyplass belirlenmiş IATA kodu IMT ile tanımlanır.

Ford flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Ford flyplass ile Detroit Metropolitan Wayne County Airport (DTW) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 1h 28m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Ford flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 1 taşıyıcı, Ford flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Delta Air Line gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Iron Mountain/Kingsford şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Iron Mountain/Kingsford şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Ford flyplass (IMT) tercih edilen seçenektir.

Iron Mountain/Kingsford yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella