Flygninger som går fra Florø lufthavn (FRO)

Utforsk 2 steder med 2 forskjellige transportører

Günlük Kalkış Programı Florø lufthavn

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
BGO Bergen

1-5 flyvninger per dag

0t 35m Vis pris
OSL Ullensaker

1-3 flyvninger per dag

1t 5m Vis pris

Florø lufthavn hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Florø lufthavn
Flyplass (IATA) kode FRO
By Floro
Land Norway (NO)
Fullstendig plassering Florø lufthavn
Breddegrad 61.583363
Lengdegrad 5.016987
Nettsted Avinor.no
Vis på kart Google maps

Florø lufthavn fasiliteter og tjenester

Florø lufthavn, som ligger i Florø, Norge, er en moderne flyplass som tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en smidig reiseopplevelse for passasjerene. Enten du ankommer eller drar, streber Florø lufthavn etter å tilby bekvemmelighet og komfort til alle reisende.

Fasiliteter:

  • Terminalbygg: Terminalbygget på Florø lufthavn er godt- utstyrt med moderne fasiliteter, som sikrer en hyggelig venting før flyturen. Den har komfortable sittegrupper, rene toaletter og ladestasjoner for elektroniske enheter.
  • Restauranter og kafeer: Passasjerer kan velge mellom en rekke spisesteder på Florø lufthavn. Det er restauranter og kafeer som tilbyr et utvalg av deilige måltider, snacks og drikkevarer.
  • Shopping: Flyplassen har flere butikker hvor reisende kan bla gjennom og kjøpe en rekke produkter. Fra avgiftsfrie varer til suvenirer, det er noe for enhver smak.
  • Bilutleie: For de som trenger et kjøretøy for transport, tilbyr Florø lufthavn bilutleietjenester. Ulike anerkjente utleiefirmaer har skranker som er praktisk plassert i terminalbygningen.
  • Parkering: Flyplassen tilbyr rikelig med parkeringsplasser for både korttids- og langtidsparkering. Parkeringsområdet er godt vedlikeholdt og gir enkel tilgang til terminalbygningen.

Tjenester:

  • Informasjonsskranke: Florø lufthavn har dedikert personale tilgjengelig på informasjonsskranke for å hjelpe passasjerer med spørsmål eller bekymringer de måtte ha. Enten du trenger veibeskrivelse eller informasjon om flyruter, er det vennlige og kunnskapsrike personalet der for å hjelpe.
  • Bagasjehåndtering: Flyplassen sikrer effektiv bagasjehåndtering for å minimere eventuelle ulemper for reisende. Bagasjevogner er lett tilgjengelig over hele terminalen, noe som gjør det enkelt å transportere bagasje.
  • Wi-Fi-tilkobling: Florø lufthavn gir gratis Wi-Fi-tilgang til alle passasjerer, slik at de kan holde kontakten med sine kjære eller ta igjen arbeidet mens de venter på flyet.
  • Minibank og valutaveksling: Besøkende som trenger tilgang til kontanter kan enkelt finne minibanker i terminalbygningen. I tillegg er valutavekslingstjenester tilgjengelig for de som trenger utenlandsk valuta.
  • Spesiell assistanse: Florø lufthavn har som mål å imøtekomme behovene til alle passasjerer. Spesiell bistand er tilgjengelig for personer med nedsatt bevegelsesevne eller andre funksjonshemninger. Det anbefales å informere flyselskapet på forhånd for å sikre at passende ordninger blir gjort.

Samlet sett tilbyr Florø lufthavn en rekke fasiliteter og tjenester for å forbedre reiseopplevelsen for passasjerene. Enten du trenger en matbit, et sted å handle eller hjelp til reisen, streber Florø lufthavn etter å tilby et trivelig og stressfritt miljø for alle reisende.


Sıkça Sorulan Sorular

Florø lufthavn için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Florø lufthavn belirlenmiş IATA kodu FRO ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Florø lufthavn havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 1h 5m süren ve ATR 42-300 / 320 ile gerçekleştirilen Oslo Airport Gardermoen (OSL) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Florø lufthavn havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 2 taşıyıcı, Florø lufthavn hizmet vermektedir ve aralarında Wideroe, Danish Ai gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Floro şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Floro şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Florø lufthavn (FRO) tercih edilen seçenektir.

Floro çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Floro civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella