Rimelige flyvninger fra Florianópolis-Hercílio Luz internasjonale lufthavn (FLN)

Utforsk 16 steder med 7 forskjellige transportører

Florianópolis-Hercílio Luz internasjonale lufthavn hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Florianópolis-Hercílio Luz internasjonale lufthavn
Flyplass (IATA) kode FLN
By Florianópolis
Land Brazil (BR)
Fullstendig plassering Florianópolis-Hercílio Luz internasjonale lufthavn
Breddegrad -27.670118
Lengdegrad -48.545966
Nettsted Infraero.gov.br
Vis på kart Google maps
Florianópolis-Hercílio Luz internasjonale lufthavn
Florianópolis-Hercílio Luz internasjonale lufthavn
Florianópolis-Hercílio Luz internasjonale lufthavn
Florianópolis-Hercílio Luz internasjonale lufthavn
Florianópolis-Hercílio Luz internasjonale lufthavn
Florianópolis-Hercílio Luz internasjonale lufthavn

Florianópolis-Hercílio Luz internasjonale flyplassfasiliteter og tjenester

Hercílio Luz internasjonale lufthavn ligger i den vakre byen Florianópolis, og er et sentralt transportknutepunkt i delstaten Santa Catarina, Brasil. Som en av de travleste flyplassene i regionen tilbyr den en rekke utmerkede fasiliteter og tjenester for å sikre de reisendes komfort og bekvemmelighet.

Terminalfasiliteter

Terminalbygningen til Florianópolis- Hercílio Luz internasjonale lufthavn tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å forbedre passasjeropplevelsen. Noen av disse inkluderer:

 • Detaljhandel og avgiftsfrie butikker: Passasjerer kan nyte en rekke shoppingmuligheter, inkludert lokale butikker, klesbutikker, gavebutikker og avgiftsfrie utsalgssteder.
 • Restauranter og kafeer: Det er flere spisesteder tilgjengelig, alt fra gatekjøkken til eksklusive restauranter, som serverer både lokale og internasjonale retter.
 • Lounge: VIP-salonger tilbyr et fredelig miljø for passasjerer. slappe av, tilby komfortable sitteplasser, gratis forfriskninger og forretningsfasiliteter.
 • Bagasjetjenester: Flyplassen tilbyr tjenester for innpakning av bagasje, samt fasiliteter for tapt og funnet for å hjelpe passasjerer med eventuelle problemer knyttet til bagasjen deres.

Transporttjenester

For å sikre sømløs transport til og fra flyplassen tilbyr Florianópolis-Hercílio Luz ulike praktiske tjenester:

 • Taxi og samkjøring: Passasjerer kan enkelt finne drosjer eller be om samkjøringstjenester rett utenfor terminalbygningen.
 • Bilutleie: Flere kjente bilutleiefirmaer har kontorer på flyplassen, og tilbyr et bredt utvalg av kjøretøy for å dekke ulike behov og preferanser.
 • Offentlig transport: Flyplassen er godt forbundet med byens offentlige transportsystem, med busser og skyttelbusser som kjører med jevne mellomrom.

Flyplassassistanse

Flyplassen prioriterer kundeservice og gir dedikert assistanse for å sikre en hyggelig reise:

 • Informasjonsskranker: Bemannede informasjonsskranker er tilgjengelig over hele terminalen for å gi passasjerene veiledning, veibeskrivelse og assistanse.
 • Tilgjengelighet: Flyplassen er utstyrt med fasiliteter for å imøtekomme behovene til passasjerer med redusert mobilitet eller andre spesielle krav.
 • Medisinske tjenester: Et medisinsk senter er tilgjengelig i nødstilfeller., bemannet av helsepersonell for å gi umiddelbar hjelp.

Tilleggstjenester

I tillegg til de nevnte fasilitetene tilbyr Florianópolis-Hercílio Luz internasjonale lufthavn ulike andre tjenester for å møte reisendes behov:

 • Forretningsfasiliteter: For forretningsreisende tilbyr flyplassen møterom, VIP-salonger med arbeidsstasjoner og Wi-Fi-tilgang i hele terminalen.
 • minibanker og Valutaveksling: Banktjenester, inkludert minibanker og valutavekslingsstander, er praktisk plassert innenfor terminalen.
 • Lekeområder for barn: Flyplassen tilbyr dedikerte lekeområder for å holde unge reisende underholdt og engasjert.

Som en inngangsport til den vakre byen Florianópolis, har Hercílio Luz internasjonale lufthavn som mål å gi en hyggelig og effektiv reiseopplevelse. Med sitt utvalg av utmerkede fasiliteter og tjenester kan passasjerer nyte reisen fra det øyeblikket de går inn i terminalen.


Sıkça Sorulan Sorular

Florianópolis-Hercílio Luz internasjonale lufthavn için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

FLN kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Florianópolis-Hercílio Luz internasjonale lufthavn için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Florianópolis-Hercílio Luz internasjonale lufthavn havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 3h 55m süren ve Airbus A320 ile gerçekleştirilen Arturo Merino Benitez International Airport (SCL) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Florianópolis-Hercílio Luz internasjonale lufthavn havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 7 taşıyıcı, Florianópolis-Hercílio Luz internasjonale lufthavn hizmet vermektedir ve aralarında Gol, LATAM Airlines, Azul, Aerolineas Argentinas, Sky Airlin gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Florianópolis şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Florianópolis şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Florianópolis-Hercílio Luz internasjonale lufthavn (FLN) tercih edilen seçenektir.

Florianópolis çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Florianópolis civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella