Spesialtilbud på flyvninger fra Firenze flyplass Peretola (FLR)

Non-stop flyvninger til 36 destinasjoner via 22 forskjellige flyselskaper

Firenze flyplass Peretola hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Firenze flyplass Peretola
Flyplass (IATA) kode FLR
By Firenze
Land Italy (IT)
Fullstendig plassering Firenze flyplass Peretola
Breddegrad 43.808653
Lengdegrad 11.201225
Nettsted Aeroporto.firenze.it
Vis på kart Google maps

Firenze flyplass, Peretola fasiliteter og tjenester

Firenze flyplass, offisielt kjent som Firenze flyplass, Peretola, er den viktigste internasjonale inngangsporten til den vakre byen Firenze, Italia. Flyplassen betjener millioner av reisende hvert år og tilbyr en rekke utmerkede fasiliteter og tjenester for å sikre en hyggelig opplevelse for alle passasjerer.

Terminalfasiliteter

 • Shopping: Flyplassen kan skryte av en rekke butikker og boutiquer hvor passasjerer kan kjøpe suvenirer, klær, tilbehør og lokale spesialiteter.
 • Duty-Free: Reisende kan nyte avgiftsfri shopping i terminalen, som tilbyr et bredt utvalg av parfymer, kosmetikk, alkohol og tobakksprodukter.
 • Restauranter og kafeer: En rekke spisesteder er tilgjengelig over hele terminalen, som serverer både lokale og internasjonale retter for å imøtekomme ulike smaker.
 • Internetttilgang: Gratis Wi-Fi er tilgjengelig på hele flyplassen, slik at passasjerene kan holde seg tilkoblet og surfe på internett når det passer dem.
 • Minibanker og valutaveksling: Beleilig plasserte minibanker og valutavekslingsskranker hjelper reisende med å skaffe lokal valuta for sine opphold i Firenze.
 • Bagasjeoppbevaring: Hvis du ønsker å utforske byen uten bagasjen din, er det tilgjengelige oppbevaringsfasiliteter for en nominell avgift.

Tjenester

 • Bilutleie: Flere kjente bilutleiefirmaer har skrivebord i terminalen, og gir passasjerene muligheten til å leie et kjøretøy for sine reiser.
 • Tapt og funnet: Dedikerte medarbeidere er tilgjengelig for å hjelpe til med å lokalisere feilplasserte gjenstander på flyplassens område.
 • Spesiell assistanse: Flyplassen sikrer en komfortabel reise for passasjerer med redusert mobilitet eller funksjonshemninger, og gir spesialisert assistanse og fasiliteter.
 • Medisinsk Fasiliteter: I tilfelle medisinske nødsituasjoner har flyplassen medisinske sentre utstyrt for å håndtere grunnleggende helsetjenester.
 • Lekeområde for barn: En bestemt plass er tilgjengelig for barn å leke, noe som sikrer at de blir underholdt og opptatt i løpet av tiden deres på flyplassen.
 • Informasjonsskranker: Opplærte ansatte er stasjonert ved informasjonsskranker i hele terminalen, klare til å hjelpe passasjerer med spørsmål eller informasjon de måtte trenge.

Transport til og fra flyplassen

 • Taxi: Drosjer er lett tilgjengelig utenfor terminalen, noe som gir en praktisk og rask transportform inn til sentrum.
 • Buss: Vanlig buss tjenester opererer mellom flyplassen og ulike steder i Firenze, og tilbyr en rimelig og effektiv måte å nå reisemålet ditt på.
 • Bilutleie: Tallrike bilutleiefirmaer tilbyr sine tjenester på flyplassen, slik at reisende kan utforske Firenze og dens omgivelser i sitt eget tempo.
 • Shutteltjenester: Noen hoteller og private selskaper tilbyr skytteltjenester til og fra flyplassen, noe som sikrer en problemfri transport for kundene sine.

Med sitt utvalg av utmerkede fasiliteter og praktiske tjenester, streber Firenze lufthavn, Peretola, etter å gi en hyggelig og sømløs opplevelse for alle reisende som passerer dørene.


Sıkça Sorulan Sorular

Firenze flyplass Peretola için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Firenze flyplass Peretola belirlenmiş IATA kodu FLR ile tanımlanır.

Firenze flyplass Peretola'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Firenze flyplass Peretola ile Gran Canaria Airport (LPA) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 4h 35m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Firenze flyplass Peretola havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Firenze flyplass Peretola havalimanından ayrılan yolcular, 22 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Vueling, Air Dolomiti, Air France, SWISS, Alitali ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Firenze şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Firenze şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Firenze flyplass Peretola (FLR) tercih ederler.

Firenze çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Firenze civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella