Flygninger som går fra Flagstaff Pulliam flyplass (FLG)

Non-stop flyvninger til 2 destinasjoner med 2 forskjellige flyselskaper

Günlük Kalkış Programı Flagstaff Pulliam flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
PHX Føniks

4 flyvninger per dag

0t 57m Vis pris
DFW Dallas og Fort Worth

1 flyvninger per dag

2t 21m Vis pris

Flagstaff Pulliam flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Flagstaff Pulliam flyplass
Flyplass (IATA) kode FLG
By Flaggstaff
Land United-States (US)
Fullstendig plassering Flagstaff Pulliam flyplass
Breddegrad 35.138416
Lengdegrad -111.671884
Nettsted Flagstaff.az.gov
Vis på kart Google maps

Flagstaff Pulliam Airport fasiliteter og tjenester

Introduksjon

Flagstaff Pulliam Airport, som ligger i Flagstaff, Arizona, er en regional flyplass som betjener det nordlige Arizona-området. Med sine fantastiske naturomgivelser og nærhet til populære turistmål som Grand Canyon, Sedona og Arizona Snowbowl, er Flagstaff Pulliam Airport et viktig transportknutepunkt for både besøkende og lokalbefolkningen.

Fasiliteter

 • Terminalbygning: Flyplassen har en moderne terminalbygning med alle nødvendige fasiliteter for en komfortabel reiseopplevelse. Terminalen sørger for et rent og godt vedlikeholdt miljø for passasjerer.
 • Innsjekkingsskranker: Passasjerer kan enkelt sjekke inn for sine flyvninger ved de velutstyrte innsjekkingsskrankene, noe som sikrer en jevn start på deres fly. reise.
 • Bagasjeutlevering: Flyplassen tilbyr effektive og pålitelige bagasjeutleveringstjenester for å sikre at passasjerer kan hente eiendelene sine raskt og enkelt ved ankomst.
 • Mat og drikke: Ulike spisesteder, bl.a. kafeer og restauranter, er tilgjengelig i terminalbygningen, slik at reisende kan ta et måltid eller en rask matbit før eller etter flyturen.
 • Detaljbutikker: Flagstaff Pulliam Airport har en rekke butikker hvor passasjerer kan kjøpe reisenødvendigheter, lokale suvenirer og andre varer.
 • Bilutleietjenester: For de som ønsker å utforske de vakre omgivelsene, tilbyr flyplassen bilutleietjenester fra anerkjente selskaper, og tilbyr et praktisk transportmiddel.
 • Parkeringsfasiliteter: Rikelig med parkeringsplasser er tilgjengelig på flyplassen, noe som gir praktiske alternativer for de som ønsker å parkere kjøretøyene sine under turen.

Tjenester

 • Flyinformasjon: Flyplassen gir oppdatert flyinformasjon for å holde passasjerene informert om avgangs- og ankomsttider, noe som sikrer en stressfri reiseopplevelse.
 • Landtransport: I tillegg til leiebil tjenester, ulike bakketransportalternativer, inkludert drosjer og skytteltjenester, er lett tilgjengelige, og tilbyr reisende fleksibilitet til å nå sine destinasjoner.
 • Fasiliteter for funksjonshemmede: Flagstaff Pulliam Airport er utstyrt med fasiliteter for å hjelpe passasjerer med funksjonshemminger, og sikrer inkludering og bekvemmelighet for alle reisende.
 • Tapt og funnet: Flyplassen driver en dedikert avdeling for tapt og funnet for å hjelpe passasjerer å gjenopprette eventuelle feilplasserte eller tapte gjenstander under reisen.
 • Wi-Fi: Gratis Wi-Fi er tilgjengelig i hele terminalbygningen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet og håndtere all nødvendig forretning eller kommunikasjon.
 • Kundeservice: Flyplasspersonalet er vennlig og dedikert til å yte utmerket kundeservice, og sørge for en hyggelig og komfortabel opplevelse for alle passasjerer.
 • Sikkerhet: Strenge sikkerhetstiltak er på plass på Flagstaff Pulliam flyplass for å prioritere sikkerhet og velvære til alle passasjerer og ansatte.

Flagstaff Pulliam Airport tilbyr en rekke førsteklasses fasiliteter og tjenester for å sikre en sømløs reiseopplevelse for alle passasjerer. Med sin moderne terminal, praktiske fasiliteter og dedikasjon til kundetilfredshet, fortsetter flyplassen å være et populært valg for reisende som besøker den vakre nordlige Arizona-regionen.


Flagstaff Pulliam flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Flagstaff Pulliam flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

FLG kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Flagstaff Pulliam flyplass için atanmıştır.

Flagstaff Pulliam flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Flagstaff Pulliam flyplass ile Dallas-Fort Worth International Airport (DFW) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 2h 24m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Flagstaff Pulliam flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 2 taşıyıcı, Flagstaff Pulliam flyplass hizmet vermektedir ve aralarında American Airline gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Flaggstaff şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Flaggstaff şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Flagstaff Pulliam flyplass (FLG) tercih edilen seçenektir.

Flaggstaff çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Flaggstaff civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella