Rimelige flyvninger fra Fiumicino – Leonardo Da Vinci internasjonale lufthavn (FCO)

Direkteflyvninger til 202 destinasjoner betjenes av 80 flyselskaper.

Günlük Kalkış Programı Fiumicino – Leonardo Da Vinci internasjonale lufthavn

Fiumicino – Leonardo Da Vinci internasjonale lufthavn hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Fiumicino – Leonardo Da Vinci internasjonale lufthavn
Flyplass (IATA) kode FCO
By Fiumicino
Land Italy (IT)
Fullstendig plassering Fiumicino – Leonardo Da Vinci internasjonale lufthavn
Breddegrad 41.799887
Lengdegrad 12.246238
Nettsted Adr.it
Vis på kart Google maps
Fiumicino – Leonardo Da Vinci internasjonale lufthavn
Fiumicino – Leonardo Da Vinci internasjonale lufthavn
Fiumicino – Leonardo Da Vinci internasjonale lufthavn
Fiumicino – Leonardo Da Vinci internasjonale lufthavn
Fiumicino – Leonardo Da Vinci internasjonale lufthavn
Fiumicino – Leonardo Da Vinci internasjonale lufthavn

Fiumicino – Leonardo Da Vinci internasjonale lufthavn

Fiumicino? Leonardo Da Vinci internasjonale lufthavn fasiliteter og tjenester

Fiumicino? Leonardo Da Vinci internasjonale lufthavn, også kjent som Roma Fiumicino flyplass, er den største og travleste flyplassen i Italia. Denne flyplassen ligger i Fiumicino, en by nær Roma, og fungerer som en viktig inngangsport for reisende til og fra Roma og andre deler av verden. Med sine moderne fasiliteter og et bredt spekter av tjenester, sikrer Fiumicino flyplass en komfortabel og praktisk opplevelse for alle sine passasjerer.

Fasiliteter:

 • Terminaler: Flyplassen består av fire passasjerterminaler, nemlig terminal 1, terminal 2, terminal 3 og terminal 5. Hver terminal er godt utstyrt med fasiliteter som informasjonsskranker, toaletter, salonger og spisesteder.
 • Lounge: Fiumicino flyplass tilbyr ulike salonger hvor passasjerene kan slappe av og nyte fasiliteter som gratis Wi-Fi, komfortable sitteplasser, forfriskninger og dusjer. Disse loungene er tilgjengelige for både forretningsreisende og de med medlemskap i loungetilgang.
 • Shopping: Passasjerer kan unne seg detaljterapi i de mange butikkene og butikkene som ligger over hele flyplassen. Fra luksusmerker til lokale italienske produkter, det er et bredt utvalg av alternativer tilgjengelig. Tollfri shopping er også tilgjengelig for internasjonale reisende.
 • Bespisning: Med et mangfoldig utvalg av restauranter, kafeer og barer, passer Fiumicino flyplass til alle kulinariske preferanser. Fra italiensk mat til internasjonale hurtigmatkjeder, det er noe for enhver smak.
 • Bank og valutaveksling: Det er flere banker og valutavekslingsskranker som er praktisk plassert på flyplassen for passasjerenes økonomiske behov.
 • Medisinske tjenester: I tilfelle medisinske nødsituasjoner har Fiumicino flyplass et fullt utstyrt medisinsk senter som er åpent 24/7. I tillegg er det apotek tilgjengelig for mindre medisinske behov.

Tjenester:

 • Wi-Fi: Fiumicino flyplass tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang på hele terminalene, slik at passasjerer kan holde kontakten under reisen.
 • Bagasjetjenester: Flyplassen tilbyr bagasjehåndteringstjenester, inkludert bagasjeoppbevaring, innpakning og assistanse med tapt eller skadet bagasje. Det er også traller og bagasjevogner tilgjengelig for passasjerenes bekvemmelighet.
 • Barnefasiliteter: Fiumicino flyplass henvender seg til familier som reiser med barn ved å tilby dedikerte lekeområder, stellefasiliteter for babyer og familievennlige spisesteder.
 • Spesiell assistanse: Flyplassen er forpliktet til å tilby en sømløs opplevelse for passasjerer med redusert mobilitet eller spesielle behov. Dette inkluderer tilgjengelighetsfunksjoner, dedikert assistansepersonell og spesialutstyr for på- og avstigning.
 • Transport: Fiumicino flyplass tilbyr ulike transportalternativer til og fra sentrum, inkludert drosjer, bilutleie, skyttelbusser og tog tjenester.
 • Reisebyråer: Passasjerer kan finne ulike reisebyråer på flyplassen for å få hjelp med bestillinger, reiseinformasjon og reiseruteplanlegging.

Fiumicino – Leonardo Da Vinci internasjonale lufthavn Sıkça Sorulan Sorular

Fiumicino – Leonardo Da Vinci internasjonale lufthavn için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Fiumicino – Leonardo Da Vinci internasjonale lufthavn belirlenmiş IATA kodu FCO ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Fiumicino – Leonardo Da Vinci internasjonale lufthavn havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 15h 45m süren ve Boeing 787-9 ile gerçekleştirilen Perth Airport (PER) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Fiumicino – Leonardo Da Vinci internasjonale lufthavn havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 80 taşıyıcı, Fiumicino – Leonardo Da Vinci internasjonale lufthavn hizmet vermektedir ve aralarında Alitalia, Ryanair, Vueling, Wizz Air, easyJe gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Fiumicino şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Fiumicino şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Fiumicino – Leonardo Da Vinci internasjonale lufthavn (FCO) tercih ederler.

Fiumicino yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella