Non-stop flyvning fra Ferdinand Lumban Tobing flyplass (FLZ)

Utforsk 1 steder med 1 forskjellige transportører

Günlük Planlanmış Ferdinand Lumban Tobing flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
KNO Knokke-Heist

1 flyvninger per dag

0t 55m Vis pris

Ferdinand Lumban Tobing flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Ferdinand Lumban Tobing flyplass
Flyplass (IATA) kode FLZ
By Sibolga
Land Indonesia (ID)
Fullstendig plassering Ferdinand Lumban Tobing flyplass
Breddegrad
Lengdegrad
Vis på kart Google maps

Ferdinand Lumban Tobing Airport Fasiliteter og tjenester

Ferdinand Lumban Tobing Airport, også kjent som Silangit Airport, er en internasjonal flyplass som ligger i Siborong-Borong, Nord-Sumatra, Indonesia. Det fungerer som en inngangsport til Lake Toba, et av de mest populære turistmålene i landet. Flyplassen tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en jevn og praktisk reiseopplevelse for passasjerer.

Fasiliteter

Terminal

Flyplassen har et moderne og godt -vedlikeholdt terminalbygning som gir et komfortabelt og effektivt miljø for reisende. Terminalen er utstyrt med fasiliteter som rene toaletter, venteområder og spisesteder.

Innsjekking og sikkerhet

Det er dedikerte innsjekkingsskranker som lar passasjerer enkelt fullføre de nødvendige prosedyrene før de går ombord på flyene. Flyplassen har også sikkerhetskontroller for å ivareta sikkerheten til alle passasjerer og deres eiendeler.

Detaljhandel og avgiftsfri

For de som ønsker å handle, har Ferdinand Lumban Tobing flyplass tollfrie og butikker som tilbyr en rekke produkter, inkludert suvenirer, klær, elektronikk og lokalt håndverk. Passasjerer kan finne en rekke varer som passer deres behov eller hente gaver i siste liten før avreise.

Tjenester

Bagasjehåndtering

Flyplassen tilbyr effektiv bagasje håndteringstjenester for å sikre at passasjerenes bagasje overføres trygt og raskt. Det er bagasjeoppbevaringsområder hvor reisende kan hente eiendelene sine ved ankomst.

Transport

For å lette transporten til og fra flyplassen, er ulike alternativer tilgjengelige. Reisende kan ta drosjer, private biler eller bruke flyplasstransport for å nå de ønskede destinasjonene. I tillegg er leiebiltjenester tilgjengelig for de som foretrekker å utforske området selvstendig.

Informasjon og kundeservice

For eventuelle spørsmål eller assistanse har Ferdinand Lumban Tobing Airport informasjonsskranker bemannet av vennlig og kunnskapsrik personell. De er klare til å gi informasjon om flytider, flyplassfasiliteter og andre relaterte spørsmål. Passasjerer kan også søke hjelp for tapte gjenstander eller andre bekymringer de måtte ha under reisen.

Wi-Fi og ladestasjoner

For å imøtekomme behovene til moderne reisende, flyplassen tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang i hele terminalen. Dette gjør det mulig for passasjerer å holde seg tilkoblet, surfe på internett og ivareta alle nødvendige online oppgaver. Videre er ladestasjoner praktisk plassert innenfor terminalen, noe som sikrer at enhetene alltid er slått på og klare til bruk.

Mat og drikke

Ulike mat- og drikkealternativer er tilgjengelige hos Ferdinand Lumban Tobing flyplass, inkludert kafeer, restauranter og snackbarer. Passasjerer kan nyte en rekke lokale og internasjonale retter, snacks og drikkevarer for å tilfredsstille trangen før, under eller etter reisen.

Medisinske tjenester

Flyplassen har medisinske fasiliteter og opplært personale til å håndtere medisinske nødsituasjoner som kan oppstå. Passasjerer kan føle seg trygge ved å vite at assistanse er tilgjengelig i tilfelle helserelaterte problemer.

Ferdinand Lumban Tobing Airport tilbyr et bredt spekter av fasiliteter og tjenester for å forbedre reiseopplevelsen til passasjerer. Fra en veldesignet terminal og detaljhandelsmuligheter til effektiv bagasjehåndtering og transporttjenester, streber flyplassen etter å gjøre enhver reise hyggelig og problemfri.


Ferdinand Lumban Tobing flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Ferdinand Lumban Tobing flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

FLZ kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Ferdinand Lumban Tobing flyplass için atanmıştır.

Ferdinand Lumban Tobing flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Ferdinand Lumban Tobing flyplass ile arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Ferdinand Lumban Tobing flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Ferdinand Lumban Tobing flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 1 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Wings Ai ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Sibolga şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Sibolga şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Ferdinand Lumban Tobing flyplass (FLZ) tercih edilen seçenektir.

Sibolga yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella