Flygninger som går fra Federico García Lorca flyplass (GRX)

Utforsk 10 steder med 3 forskjellige transportører

Günlük Kalkış Programı Federico García Lorca flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
BCN Barcelona

3-4 flyvninger per dag

1t 30m Vis pris
MAD Madrid

2-3 flyvninger per dag

1t 10m Vis pris
PMI Palma de Mallorca

1-2 flyvninger per dag

1t 15m Vis pris
MLN Melilla

1-2 flyvninger per dag

0t 50m Vis pris
BIO Bilbao
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 25m Vis pris
LGW London
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 40m Vis pris
LPA Las Palmas
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 30m Vis pris
TFN Tenerife

1 flyvninger per dag

2t 30m Vis pris
SDR Santander
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 15m Vis pris
ORY Paris
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 20m Vis pris

Federico García Lorca flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Federico García Lorca flyplass
Flyplass (IATA) kode GRX
By Granada
Land Spain (ES)
Fullstendig plassering Federico García Lorca flyplass
Breddegrad 37.187535
Lengdegrad -3.779909
Nettsted Aena.es
Vis på kart Google maps

Federico García Lorca flyplass fasiliteter og tjenester

Federico García Lorca flyplass, også kjent som Granada flyplass, ligger i hjertet av Andalusia, Spania. Denne moderne flyplassen fungerer som hovedporten for turister som besøker den vakre byen Granada og det verdenskjente landemerket Alhambra. La oss utforske de ulike fasilitetene og tjenestene som tilbys av denne flyplassen for å sikre en sømløs reiseopplevelse for passasjerene.

Passasjerfasiliteter

 • Terminalbygning: Flyplassen har en innbydende og romslig terminalbygg med moderne arkitektur og godt planlagte planløsninger. Designet sørger for enkel navigering for passasjerer.
 • Detaljsalg: Reisende kan unne seg litt detaljbehandling på flyplassens avgiftsfrie shoppingområde. Det tilbyr et bredt utvalg av butikker som selger mote, gaver, suvenirer og lokale produkter.
 • Restauranter og kafeer: Det er flere spisesteder og kafeer på flyplassen hvor passasjerene kan nyte en rekke lokale og internasjonale retter, sammen med forfriskende drikkevarer.
 • Bagasjetjenester: Federico García Lorca flyplass tilbyr bagasjehåndtering og lagringsfasiliteter, som sikrer trygg overføring og oppbevaring av passasjerenes bagasje under reisen.
 • Tapt og funnet: Ved tapte eller forlagte gjenstander kan passasjerer henvende seg til den dedikerte Lost and Found-avdelingen på flyplassen. Det vennlige personalet vil hjelpe til med å hente tapte eiendeler når det er mulig.

Transporttjenester

 • Bilutleie: Flyplassen tilbyr flere bilutleietjenester, slik at passasjerer enkelt kan leie et kjøretøy og utforske byen og dens omgivelser i sitt eget tempo.
 • Taxi og transport: Passasjerer kan enkelt finne drosjer utenfor terminalbygningen for rask og problemfri transport til de ønskede destinasjonene.
 • Offentlig transport: Flyplassen er godt koblet til det lokale offentlige transportnettverket, inkludert busstjenester, noe som gjør det enkelt for passasjerer å nå de ønskede stedene i byen.
 • Parkering: Federico García Lorca flyplass tilbyr rikelig med parkeringsplasser for både korte og lengre opphold. Parkeringsområdet er sikkert og utstyrt med moderne fasiliteter for passasjerenes bekvemmelighet.

Tilleggstjenester

 • VIP-lounge: Flyplassen tilbyr en eksklusiv VIP-lounge hvor passasjerer kan slappe av og nyte gratis forfriskninger, Wi-Fi-tilgang og andre førsteklasses fasiliteter.
 • Spesiell assistanse: Federico García Lorca lufthavn streber etter å imøtekomme behovene til alle passasjerer. Spesiell assistanse er tilgjengelig for personer med redusert mobilitet, inkludert tilgjengelighet for rullestolbrukere og utpekte parkeringsplasser.
 • Minibanker og valutaveksling: Passasjerer kan finne praktiske minibanker og valutavekslingsskranker på flyplassen for å møte deres økonomiske behov.
 • Informasjonsskranker: Det vennlige personalet er stasjonert ved informasjonsskranker over hele flyplassen for å gi passasjerer all nødvendig hjelp, inkludert flyinformasjon, flyplassfasiliteter og lokal turismeveiledning.

Samlet sett har Federico García Lorca flyplass et bredt spekter av fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og hyggelig reiseopplevelse for alle passasjerer. Fra shopping- og spisesteder til pålitelige transporttjenester, streber denne flyplassen etter å møte behovene og kravene til de besøkende.


Federico García Lorca flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Federico García Lorca flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Federico García Lorca flyplass belirlenmiş IATA kodu GRX ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Federico García Lorca flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 2h 40m süren ve Airbus A320 ile gerçekleştirilen London Gatwick Airport (LGW) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Federico García Lorca flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Federico García Lorca flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 3 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Vueling, Iberia, Air Europ ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Granada şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Granada şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Federico García Lorca flyplass (GRX) tercih ederler.

Granada yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella