Flygninger som går fra Fabio Alberto León Bentley flyplass (MVP)

Direkteflyvninger til 2 destinasjoner betjenes av 1 flyselskaper.

Günlük Planlanmış Fabio Alberto León Bentley flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
BOG Bogota

1 flyvninger per dag

1t 11m Vis pris
VVC Villavicencio
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 2m Vis pris

Fabio Alberto León Bentley flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Fabio Alberto León Bentley flyplass
Flyplass (IATA) kode MVP
By Mitú
Land Colombia (CO)
Fullstendig plassering Fabio Alberto León Bentley flyplass
Breddegrad 1.253324
Lengdegrad -70.233826
Vis på kart Google maps

Fabio Alberto León Bentley flyplass fasiliteter og tjenester

Fabio Alberto León Bentley flyplass er et moderne og velutstyrt luftfartsanlegg som ligger i (sett inn plassering). Den har en rekke toppmoderne fasiliteter og tilbyr ulike tjenester for å sikre en komfortabel og effektiv reiseopplevelse for passasjerer.

Flyplassfasiliteter

Flyplassen tilbyr en rekke fasiliteter for å imøtekomme behovene til reisende:

  • Terminalbygning: Hovedterminalbygningen er romslig og designet med passasjervennlighet i tankene. Den har komfortable sittegrupper, rene toaletter og god plass for avgiftsfrie butikker og spisesteder.
  • Bagasjetjenester: Bagasjevogner er tilgjengelige i hele terminalbygningen slik at reisende kan transportere bagasjen på en enkel måte. I tillegg tilbyr flyplassen bagasjereklametjenester for tapte eller skadede gjenstander.
  • Parkering: Flyplassen tilbyr både korttids- og langtidsparkering. Med sikre parkeringsplasser kan passasjerer trygt forlate kjøretøyet mens de reiser.
  • Business Lounge: For forretningsreisende tilbyr flyplassen en dedikert forretningssalong utstyrt med komfortable sitteplasser, arbeidsstasjoner og gratis Wi-Fi, noe som tillater passasjerer på jobb eller slappe av i et rolig miljø.
  • Lekeområde for barn: For å sikre en hyggelig opplevelse for familier, er et lekeområde tilgjengelig i terminalen. Den er utstyrt med ulike spill og aktiviteter for å holde unge reisende underholdt.

Flyplasstjenester

Fabio Alberto León Bentley flyplass går den ekstra milen for å tilby førsteklasses tjenester til sine passasjerer:

  • Flyinformasjon: Passasjerer kan enkelt holde seg oppdatert med flyinformasjon i sanntid som vises på skjermer i hele terminalbygningen. Informasjonsskranker er også tilgjengelige for å hjelpe reisende med spørsmål.
  • Medisinsk assistanse: Flyplassen har et dedikert medisinsk senter bemannet med utdannede fagfolk for å gi akutt medisinsk hjelp om nødvendig. Dette sikrer reisendes velvære til enhver tid.
  • Wi-Fi og ladestasjoner: Gratis Wi-Fi er tilgjengelig på hele flyplassen, noe som sikrer at passasjerer kan holde seg tilkoblet. Ladestasjoner er også tilgjengelig for å holde elektroniske enheter slått på.
  • Transport: Flyplassen har praktiske transporttjenester, inkludert drosjer, bilutleie og skyttelbusser, slik at passasjerer enkelt kan nå sin endelige destinasjon.
  • Minibanker og valutaveksling: For å imøtekomme de økonomiske behovene til reisende, er minibanker og valutavekslingskontorer tilgjengelige på flyplassen.

Konklusjon

Fabio Alberto León Bentley Airport setter sin ære i å tilby eksepsjonelle fasiliteter og tjenester for å forbedre reiseopplevelsen for passasjerer. Enten det er komforten til terminalbygningen, utvalget av nyttige tjenester eller oppmerksomheten på detaljer på hele flyplassen, er målet å sikre en stressfri og hyggelig reise for alle.


Sıkça Sorulan Sorular

Fabio Alberto León Bentley flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Fabio Alberto León Bentley flyplass belirlenmiş IATA kodu MVP ile tanımlanır.

Fabio Alberto León Bentley flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Fabio Alberto León Bentley flyplass ile El Dorado International Airport (BOG) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 1h 16m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Fabio Alberto León Bentley flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Fabio Alberto León Bentley flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 1 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, SATEN ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Mitú şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Mitú şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Fabio Alberto León Bentley flyplass (MVP) tercih ederler.

Mitú yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella