Non-stop flyvning fra Evelio Javier flyplass (EUQ)

Utforsk 1 steder med 1 forskjellige transportører

Günlük Planlanmış Evelio Javier flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
MNL Metro Manila

1 flyvninger per dag

1t 20m Vis pris

Evelio Javier flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Evelio Javier flyplass
Flyplass (IATA) kode EUQ
By San Jose de Buenavista
Land Philippines (PH)
Fullstendig plassering Evelio Javier flyplass
Breddegrad 10.768047
Lengdegrad 121.932378
Vis på kart Google maps

Evelio Javier Airport Fasiliteter og tjenester

Evelio Javier Airport, også kjent som Antique Airport, er en liten innenlandsflyplass som ligger i kommunen San Jose de Buenavista, Antique, Filippinene. Til tross for størrelsen tilbyr flyplassen en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en praktisk og komfortabel opplevelse for reisende.

Terminalfasiliteter

 • Innsjekkingsskranker: Evelio Javier flyplass har flere innsjekkingsskranker der passasjerer enkelt kan fullføre prosedyrene før flyreisen.
 • Bagasjereklamasjon: Flyplassen har et dedikert område hvor passasjerer kan hente innsjekket bagasje ved ankomst.
 • Toaletter: Rene og velholdte toaletter er tilgjengelig i hele terminalen for å gjøre det enklere for reisende.
 • Venteområder: Komfortable sitteplasser er tilgjengelig for passasjerer å slappe av før flyvningen.
 • Detaljhandel og servering: Noen få små butikker og matbutikker er tilstede i terminalen, og tilbyr et utvalg av snacks, forfriskninger og suvenirer.

Flyplasstjenester

 • Flyinformasjon: Informasjonstavler som viser flydetaljer og kunngjøringer hjelper passasjerene med å holde seg oppdatert om avgangs- og ankomsttider.
 • Tapt og funnet: I tilfelle tapte gjenstander på flyplassen, er en dedikert tapt og funnet-teller tilgjengelig. for å hjelpe passasjerer med å gjenopprette eiendelene sine.
 • Medisisk assistanse: En førstehjelpsstasjon er plassert i terminalen som gir grunnleggende medisinsk hjelp til passasjerer som trenger det.
 • Transport: Flyplassen tilbyr ulike transportalternativer, inkludert drosjer og skytteltjenester, slik at passasjerer kan nå sine ønskede destinasjoner.
 • Parkering: Praktiske parkeringsmuligheter er tilgjengelig for passasjerer som velger å kjøre til flyplassen.

Tilgjengelighet og spesialhjelp

 • Tilgjengelige toaletter: Flyplassen inkluderer tilgjengelige toaletter for passasjerer med funksjonshemminger eller bevegelseshemninger.
 • Tilgjengelighet for rullestoler: Rullestoler er tilgjengelige på forespørsel, forutsatt at assistanse for passasjerer med redusert mobilitet.
 • Eldre- og barnehjelp: Personalet er opplært til å yte spesiell assistanse til eldre reisende og de med små barn.
 • Prioritet ombordstigning: Prioritert ombordstigning tilbys for passasjerer som trenger ekstra tid eller assistanse for å gå om bord i flyet.

Evelio Javier flyplass kan være liten i størrelse, men den tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og problemfri opplevelse for sine passasjerer. Flyplassens terminalfasiliteter, inkludert innsjekkingsskranker, bagasjeoppbevaringsområder, toaletter, venteområder og detaljhandel og spisesteder, imøtekommer de reisendes behov. I tillegg tilbyr flyplassen ulike tjenester, som flyinformasjon, tapt og funnet assistanse, medisinsk hjelp, transportmuligheter og parkeringsfasiliteter. Den prioriterer også tilgjengelighet og spesiell assistanse, og tilbyr tilgjengelige toaletter, tilgjengelighet for rullestolbrukere, støtte for eldre og barn, og prioritert ombordstigning. Enten du reiser eller ankommer Evelio Javier lufthavn, kan du forvente en hyggelig reise med fasilitetene og tjenestene som tilbys.


Sıkça Sorulan Sorular

Evelio Javier flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

EUQ kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Evelio Javier flyplass için atanmıştır.

Evelio Javier flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Evelio Javier flyplass ile arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Evelio Javier flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Evelio Javier flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 1 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Philippine Airline ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

San Jose de Buenavista şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

San Jose de Buenavista şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Evelio Javier flyplass (EUQ) tercih ederler.

San Jose de Buenavista yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella