Non-stop flyvning fra Esbjerg flyplass (EBJ)

Reis til 3 steder med 3

Günlük Planlanmış Esbjerg flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
SVG Stavanger

1 flyvninger per dag

1t 10m Vis pris
ABZ Aberdeen

1 flyvninger per dag

1t 25m Vis pris
HUY Nord-Lincolnshire
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 50m Vis pris

Esbjerg flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Esbjerg flyplass
Flyplass (IATA) kode EBJ
By Esbjerg
Land Denmark (DK)
Fullstendig plassering Esbjerg flyplass
Breddegrad 55.525833
Lengdegrad 8.553333
Nettsted Esbjerg-lufthavn.dk
Vis på kart Google maps

Esbjerg Airport Facilities and Services

Introduksjon

Esbjerg Airport, som ligger sørvest i Danmark, er en moderne og effektiv flyplass som fungerer som en inngangsport til den fantastiske naturlige skjønnheten og den pulserende byen livet i den omkringliggende regionen. Enten du er på forretningsreise eller feriereise, tilbyr Esbjerg lufthavn en rekke førsteklasses fasiliteter og tjenester for å sikre en hyggelig reiseopplevelse for passasjerene.

Terminalfasiliteter

 • Innsjekkingsskranker: Esbjerg lufthavn har flere innsjekkingsskranker for å effektivisere prosessen med å sjekke inn for flyreisen.
 • Bagasjehåndtering: Flyplassen bruker et pålitelig bagasjehåndteringssystem for å sikre effektiv og sikker transport av din bagasje.
 • Shopping og servering: Passasjerer kan nyte en rekke shoppingmuligheter, inkludert avgiftsfrie butikker, motebutikker og gavebutikker. I tillegg er det kafeer og restauranter tilgjengelig, som tilbyr både lokal og internasjonal mat.
 • Lounge: For de som ønsker en mer komfortabel og eksklusiv opplevelse, tilbyr Esbjerg Airport et dedikert salongområde hvor passasjerene kan slappe av og følge med på arbeid, eller nyt gratis snacks og drikkevarer.

Transporttjenester

 • Drosje: Det er praktisk å reise til og fra Esbjerg lufthavn med en taxitjeneste som er tilgjengelig like utenfor terminalbygning.
 • Bilutleie: Flere bilutleiefirmaer opererer på flyplassen, og tilbyr en rekke kjøretøy for å dekke ulike reisebehov.
 • Offentlig transport: Flyplassen har gode forbindelser til sentrum og andre store destinasjoner gjennom lokale busser og tog.

Tilgjengelighet og spesialhjelp

 • Tilgjengelighet for rullestolbrukere: Esbjerg lufthavn er fullt tilgjengelig for passasjerer med reduserte funksjoner mobilitet. Det er ramper, heiser og spesialdesignede fasiliteter tilgjengelig i hele terminalen.
 • Spesiell assistanse: Flyplassen tilbyr dedikerte tjenester for å hjelpe passasjerer med funksjonshemminger eller spesielle behov. Opplærte medarbeidere er tilgjengelige for å gi veiledning, rullestolhjelp eller annen nødvendig støtte.

Forretningsfasiliteter

 • Møterom: Esbjerg lufthavn forstår behovene til forretningsreisende og tilbyr velutstyrte møterom der fagfolk kan gjennomføre møter, presentasjoner eller konferanser.
 • Wi-Fi: Høyhastighets trådløst internett er tilgjengelig på hele flyplassen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet og produktive under deres besøk.
 • Arbeidsstasjoner: Dedikerte arbeidsstasjoner med ladepunkter er tilgjengelige, som gjør det mulig for passasjerer å jobbe eller fange opp e-post før eller etter flyet.

Esbjerg lufthavn streber etter å gi en sømløs og hyggelig opplevelse for passasjerer, og tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester som tilfredsstiller deres behov. Enten du er en forretningsreisende eller en fritidsreisende, sørger flyplassens moderne fasiliteter, praktiske transportmuligheter og dedikert assistanse for en stressfri reise.


Sıkça Sorulan Sorular

Esbjerg flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Esbjerg flyplass belirlenmiş IATA kodu EBJ ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Esbjerg flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 1h 50m süren ve BAE Systems Jetstream 41 ile gerçekleştirilen Humberside Airport (HUY) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Esbjerg flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Esbjerg flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 3 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Danish Air, Eastern Airways, Loganai ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Esbjerg şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Esbjerg şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Esbjerg flyplass (EBJ) tercih edilen seçenektir.

Esbjerg yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella