Flygninger som går fra Ercan internasjonale flyplass (ECN)

Direkteflyvninger til 11 destinasjoner betjenes av 2 flyselskaper.

Günlük Planlanmış Ercan internasjonale flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Ercan internasjonale flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Ercan internasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode ECN
By Tymbou
Land Cyprus (CY)
Fullstendig plassering Ercan internasjonale flyplass
Breddegrad 35.158120
Lengdegrad 33.503070
Nettsted Flyercan.com
Vis på kart Google maps

Ercan internasjonale flyplassfasiliteter og tjenester

Ercan internasjonale lufthavn, som ligger i Nord-Kypros, er hovedporten til den vakre øya. Flyplassen tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og hyggelig reiseopplevelse for besøkende.

Fasiliteter

 • Terminalbygning: Den moderne terminalbygningen er utstyrt med alle nødvendige fasiliteter for å ta imot passasjerer.
 • Restauranter og kafeer: Ulike spisesteder er tilgjengelige, som tilbyr både lokale og internasjonale retter. Passasjerer kan nyte et måltid eller ta en rask matbit før flyturen.
 • Shopping: Det finnes avgiftsfrie butikker på hele flyplassen, som tilbyr et bredt utvalg av varer, inkludert alkohol, tobakk, parfymer, kosmetikk og suvenirer.
 • Lounge: Eksklusive salonger tilbyr et komfortabelt og rolig miljø for førsteklasses passasjerer, og tilbyr fasiliteter som Wi-Fi, forfriskninger og forretningsfasiliteter.
 • Banker og valutaveksling: flere banker og valutavekslingstjenester er tilgjengelige, noe som sikrer enkle økonomiske transaksjoner for reisende.

Tjenester

 • Bagasjetjenester: Flyplassen tilbyr tjenester for bagasjehåndtering, inkludert bagasjeutlevering, tapt og funnet, og bagasjeoppbevaring.
 • Transport: Ulike transportalternativer er tilgjengelige til og fra flyplassen, inkludert drosjer, bilutleie og skytteltjenester.
 • Informasjonsskranker: Informasjonsskranker er plassert over hele terminalen for å hjelpe passasjerer med alle henvendelser eller veibeskrivelser de måtte trenge.
 • Medisinske tjenester: I tilfelle medisinske nødsituasjoner har flyplassen et dedikert medisinsk senter med profesjonelt personale.
 • Wi-Fi: Gratis Wi-Fi er tilgjengelig i hele terminalen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet og surfe på internett mens de venter på flyene deres.
 • Lekeområde for barn: Ercan International Airport tilbyr et utpekt lekeområde for barn, utstyrt med leker og spill, for å holde de unge underholdt.
 • Spesiell assistanse: Flyplassen gir spesiell assistanse til passasjerer med redusert mobilitet, og sikrer en jevn og problemfri reiseopplevelse.

Med sitt omfattende utvalg av fasiliteter og tjenester, streber Ercan International Airport etter å gjøre enhver reisendes besøk så komfortabelt og praktisk som mulig. Enten de ankommer eller drar, kan passasjerer nyte fasilitetene som tilbys mens de utforsker alt Nord-Kypros har å tilby.


Sıkça Sorulan Sorular

Ercan internasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

ECN kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Ercan internasjonale flyplass için atanmıştır.

Ercan internasjonale flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Ercan internasjonale flyplass ile Trabzon Airport (TZX) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 1h 45m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Ercan internasjonale flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 2 taşıyıcı, Ercan internasjonale flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Pegasus, Turkish Airline gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Tymbou şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Tymbou şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Ercan internasjonale flyplass (ECN) tercih edilen seçenektir.

Tymbou çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Tymbou civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella